@harlequin To ze Holynight volil toho alebo toho politika alebo stranu je jeho slobodne rozhodnutie. Rovnako slobodne rozhodnutie bude tvoje pri dalsich volbach. A nazvat niekoho kto volil toho alebo toho kktom je prehnane a velmi "frajerske" zvlast cez internet. Verejne by si nikomu nepovedal ze je kkt do oci lebo by si sa bal.
@johnny1488 ,,saraarachel,mata997,holyknight,dhampir,weeninka, kasko,sakul,desiree,tenario,kemy,dominika5038,poklopec,daciana, daciana
zimuska,...a tu mame priklady preco su na slovensku taky jebnuty ludia
no tak vy úžasní antificovia navrhnite, koho by ste na jeho mieste chceli mať. ja ho nemám rada, nevolila som ho, ani ho voliť nebudem, ale všeobecne politika je pre mňa jedna veľká kokotina (pardon) v ktorej sa rozumný a normálny politik ťažko hľadá. Keby ste tam mali Dzurindu, kydali by ste tiež. Mečiara ešte viac. Slotu ešte ešte viac. Tak vážení...koho?
@33 o com rozpravas... porozmyslaj nad tym co pises, lebo je to podla man trapne, inac ja mujeho nazor neberiem, len toto je dalsia vec, je to ficovolic, ma take zmyslanie ako ma, inac by ho nevolil, to su fakty, ja som potom len zdoraznil ze aj preto si nerozumieme. Ale nie len pre to.
Ale čo tak trochu konštruktivity do tých politických debát?
Nie, zoberiem 20 nickov, poviem, že títo sú ****** a najmúdrejší som samozrejme ja, ktorý tu len každého urážam, ale evidentne som niečo viac len preto, lebo nie som za fica ...
Fico? Zlodej, populista a klamar. Dzurinda? Zlodej a klamar. Meciar? Zlodej a zlocinec. Slota? Zlodej, klamar a dement. V buducnosti sa budem musiet rozhodovat medzi Madarmi a KDH.
@johnny1488 ,,saraarachel,mata997,holyknight,dhampir,weeninka, kasko,sakul,desiree,tenario,kemy,dominika5038,poklopec,daciana, daciana
@Harlequin Ale napadlo ta ze to iste si moze on mysliet o tebe? A ja ntvrdim ze Fico je nejaky lumen ale urazat Holynighta len preto ze ho volil a ty si volil druheho a ty si preto ten lepsi mi pride jak ked deti sa hadaju o tom kto ma lepsie lizatko. Harlequin robis tu zo seba vola. Myslim ze aj Tunidlo ti to vyvetlil dost zrozumitelne. A znovu hovorim ze v reale by si nemal odvahu hoci koho poslat do riti lebo by si sa bal. Taky si frajer.
ja si nemyslim ze fico je hlupy. praveze naopak je dost charizmaticky na to aby svojimi smiesnymi predvolebnymi slubmi, vianocnymi prispevkami, kauzou malina hedvigova a pod. zhrnul na svoju stranu 41% ludi slovenska. proste vie tie jeho kraviny tak dobre odprezentovat ze mu to polovica ludi sezere aj s navijakom. ale zas je pravda ze volicska zakladna smeru je tvorena najma lavickarskymi dochodcami a ludmi co maju horko tazko strednu skolu.
@v šetci sa tu hádate, ani čo by ste nevedeli, že vo voľbách si môžno vybrať vždy len menšie zlo, nikdy tam nie je niekto ideálnych postojov. Nie je nik kto by vyhovoval všetkým.
Fico je najmenšie zlo, ktoré môže Slovák voliť a ktoré má zároveň šancu dostať sa do vlády. Radšej SMER, ako SMK či KDH
Mňa najviac bavia príspevky typu "tento a tento je kkt., lebo volil toho a toho" Čo viac na to povedať... azda len - nehádajte sa tu jak malé deti a hlavne nie o takýchto kktinách
nechapem ako sa mohlo nieco take obmedzene a antipaticke vobec narodit...a este viac nechapem ako sa jemu( ak sa o nom da rozpravat vobec ako o clveku) dokazu ludia podkladat a nevsimaju si veci tore robi len preto aby sa zavdacil ludom ktory su absolutne podpriemerny anedokazu zvazit o co ide...napriklad ja to vidim u nas v lekarni tie kazdomesacne kategorizacie tovaru nechapem preco ked je tak strasne za ludi nemoze pre nic nieco v tomto smere spravit ak bude takto pokracovat vsetci ktory pracuju v tomto state budu natolko utlacovany ze to uz pre nich bude v podstate nemozne...hlavne ze urobi dojem na svojich volicou ktorych by mali zbavit svojpravnosti a nie im dat toto pravo...wsimnite si ze pomali vsetci vzdelany ludia ho zatracuju aj z jeho uzasnou koaliciou ktora bola pozliepana len tak aby sa nepovedalo...hnevaju ma ludia ktory si vsimnu a toto pre nas urobil ale nejdu do hlby nepozru vsetko co za tymy jeho vecami stoja...no nic aj tak s tym ze som sa takto rozculila nic nevyriesim ...pass
@48 ak je toto tvoj jediny argument tak potom si ubohy chudak..... toto je seriozna diskusia myslel som ze si svoj nazor obhajis ale ty si ho neobhajil.. iba si vsetkym diskutujucim ukazal aky si obmedzeny ked nadavas ludom a nevies ani vysvetlit ze preco..... je mi ta uprimne luto ked aj na internete si potrebujes riesit svoje komplexy... ako vidis ja sproste slova na internete nepouzivam...ved naco... v realnom zivote ich pouzijem este dost.....
@49 len reciciky... holyknight-ovi by som to povedal do oci, co by spravil ? nic... je to moj nazor a keby do mna co i len drgol tak by skncil velmi zle... ja as nebijem lebo to neviem, potom to dopadne tak ze zlomene robro a sanka... a o problemy nestojim a myslim si ze je to primitivne a ubohe... a ty pershing... si ako male decko... precitaj si tie posty este raz... mozno pochopis a ked nie tak popros mamku...
@58 a co vlada predosla!! takisto kradli a davli iba svojim! tato vlada sa aspon snazi pomoct obycajnym obcanom SR nie prilis majetnym povedzme ze socialne slabsej skupine ktorej je na slovensku DRVIVA VACSINA zastava sa ich aby neboli uplne uslapani strednou a vyssou vrstvou obyvatelov.... Takisto prekukla propagandu USA a je dobre ze sa orientuje na vychod - Ruska Federacia ktora ako jedina moze priniest do tohto sveta pliticku STABILITU a zaistit tu UNIPOLARNY SVET z politiky zapadu je mi fakt zle... mne to pripada tak ze zapadne staty a USA sa riadia sloganom "ludia zabavajte sa a do politiky sa nestarajte" ved najlepsie sa ovlada HLUPY NAROD!!!!!!
@Harlequin to si taky chudak co si bud meni nicky alebo akoze posle niekoho kto sa mu bude vyhrazat? A ty mne nadvas do deciek? Chlapce ty este sa musis ucit vela krat curat aby si mna precural . Vidis aky si zebrak?
@60 Toto bol dobry splech. Ze je lepsie orientovat sa na vychod ako na zapad.
Kazda krajina ktoru v Europe po 2 sv. vojne ovladali proamericania a zapadniari skoncila vyborne, slobodne volby, bohatsvo, ziadna totalita.
Kazda krajina ktoru v Europe po 2 sv. vojne ovladali Rusi skoncila katastrofalne. Ludia boli chudobni, volit mohli len komunistov a ak mali nieco proti rezimu skoncili s gulkou v hlave alebo v base.
Spajat sa s Rusmi je to najhorsie co sa da urobit. To je podobne ako podpisat zmluvu s diablom.
jedna vec je chytit nervy ale nieco ine zamerne niekoho cez net urazat to povazujem za velmi primitvne jednak preto ze do oci sa to hovori tazsie jednak preto ze o clovek nic nevies ale tak kazdeho vec... a ja som za Fica a co... je to moje slobodne rozhodnutie za ktore sa nikomu nemusim zodpovedat
@67@typek sak mne to nevadi ze volis alebo sympatizujes s Ficom... to bolo o niecom inom... len som podotkol ze asi aj preto si nerozumieme s holynajtom a ze mame uplne ine nazory nic viac a potom som vyjadril svoj odpor k Ficovi, nic viac... sak ty mozes byt uplne v pohode typek ... a potom oni zacali ze do oci by si mu to nepovedal a pod... a inac ja nikoho neurazam... len som si spieval text jednej bratislavskej pesnicky... teda od bratislavskeho spevaka ked sa tak moze nazyvat... Rytmus...
Hej, povedať o niekom, že je ****t, prípadne o skupine 20 ľudí, o ktorých nič nevieš, že sú ****utí je naozaj presne to isté ako konštatovanie, že máte rozdielne názory ...
Ale to by som ešte pochopil, nikto nie je dokonalý, všelikomu občas niečo ujde ... Ale že tu ešte potom strúhaš machra je fakt mimo ...
@69 ty si len ubohy traperko... keby keby keby si bol pan boh tak zosles na mna blesky... ooo bojim sa... a nazory ludi odo mna sprostejsich ma nezaujimaju... a koho som urazil ? a cim ? tym ze som napisal text z pesnicky ? tak to mi je novinka... trapko
@68 a nestruham machra... len nemam rad nafukanych debilov...
A keď je nafúkaný debil ten, ktorý upozorňuje na urážky a nie ten, ktorý nimi ostatných len tak z pasie častuje, tak to máš fakt trocha pomýlené vnímanie ...
@71 Dik za podporu tymto povazujem celu vec za uzavretu a nebudem sa dalej vyjadrovat.
@72 ja si myslim ze je to dobre tak ako to je teraz, sice nikto nieje svaty a myslim si ze fico je pre slovensko najmensie zlo ake mozeme mat... akurat ten meciar mi tam nepasuje nijak raz
# 73 taktaak myslím že lepšie by sme neobstáli...
buďme radi že je to tak ako to je, náhodou napr. v tejto plynovej kríze sa Fico veľmi dobre prejavil, nedávne problémy s Maďarskom v tom tiež veľmi dobre obstál.. Možno niekedy vyzerá jak malý nadurdený chlapček ale to nič nemení na tom že mu aspoň na Slovenskej Republike záleží a to vidno!
Aj keby tam bol hocikto, všetci budú nadávať naňho, takí my sme...
@65 neficim na nicom. urcite budem radsej volit pravicovych madarov ako premeneneho komunistu fica. to ze chce duray autonomiu juzneho slovenska radsej prekusnem.
Mne sa zdá, že z tých komunistov sa robí priveľké bu ... To, že niekto bol komunista neznamená, že nemusí byť teraz vhodný ako politik a že nemôže niečo dosiahnuť ...
A Maďari sa mne osobne na čele s Csákym zdajú ako nevoliteľní pre nemaďarov ...
@78 pre mna je zas nevolitelny clovek ktory pred volbami hovori o zltych a cervenych kartach a potom neodvola svojho ministra ktory ma kontakty s albanskym drogovym dilerom.
a tiez je pre mna nevolitelny clovek ktory utvoril koaliciu spolu so stranou ktora dostava ,,ciste,, igelitkove dary alebo so stranou ktora robi hanbu celemu SK.
#83 namiesto toho HAHAHA by si mohol aspoň navrhnúť niekoho iného keď si taký múdry hm??(a hlavne si spomeň na vtedajšie možnosti výberu ktoré pripadali do úvahy)
Starobné dôchodky sa v pomere ku mzdám dostali tento rok na historicky najnižšiu úroveň, podobné je to pri minimálnej mzde vo vzťahu k priemernej a asi najdôležitejším ukazovateľom je historicky najnižšia miera prerozdeľovania, ktorá v rok 2007 dosiahla 34,6 % (pomer verejných výdavkov na HDP), pričom v roku 2006 to bolo 37,1 %, priemer v EÚ je 46 % a silné sociálne štáty ho majú vyše 50 %.
Ako to hodnotiť? A ak tu zjavne nevzniká silný sociálny štát, tak aký vlastne vzniká? Je Fico len obratným manipulátorom, ktorý pod pláštikom sociálnej rétoriky vedome posilňuje mieru ekonomickej slobody a buduje moderný, štíhly štát a konkurencieschopnú ekonomiku? Obávam sa, že nie. Samotný fakt poklesu miery prerozdeľovania, ale aj poklesu minimálnej mzdy oproti priemernej, sú pozitívnymi správami, pozitívnymi najmä oproti prípadnému opačnému vývoju. Ale samy osebe nebudú stačiť. Na druhej strane tu totiž máme zhoršovanie podnikateľského prostredia, pokles pružnosti trhu práce, nesystémové mocenské a administratívne zásahy v ekonomike (najmä v oblasti tvorby cien), nedostatočnú vymožiteľnosť práva, neefektívnu verejnú správu a bezprecedentný rast korupcie a klientelizmu. Spolu so zlým stanovením výdavkových priorít to potom vedie k zníženiu rastu ekonomiky a poklesu jej konkurencieschopnosti. Rast v roku 2007 bol 10,4 %, vládna prognóza na rok 2009 bola bez vplyvu krízy 6,5 % (po zohľadnení krízy 4,6 %).
Peňazí pritom doteraz nebolo málo. Plánované príjmy štátneho rozpočtu na rok 2009 sú o 126 mld. Sk vyššie, ako boli v roku 2006. To znamená nárast príjmov štátu za tri roky o 47,2 %. Teda napriek poklesu prerozdeľovania vďaka rýchlemu rastu ekonomiky pribúdalo aj peňazí. Tieto časy sa však pomaly končia. Nízka miera prerozdeľovania spolu s nižšou rastovou dynamikou a doteraz nevídanou mierou korupcie, klientelizmu a neefektívnosti pri nakladaní s verejnými zdrojmi povedú k tomu, že nedostatok peňazí bude narastať. Skúste hádať, kde sa bude šetriť, či si to odnesú učitelia, sestričky, mladé rodiny, alebo kšefty sponzorov Smeru? Takže obávam sa, že pod taktovkou Roberta Fica tu nevzniká ani sociálny štát, ale ani moderný, štíhly a dynamický štát so silnou strednou vrstvou. Skôr skorumpovaný štát s úzkou vrstvou oligarchov. Nič nevystihuje túto realitu lepšie ako na jachtách dohodnuté miliardové kšefty oligarchov so skorumpovanými politikmi. Samozrejme, na účet občanov.
#86 Tak a teraz si trafil presne do čierneho!!! Vieš ty vobec čo su to Hospodárske noviny??? jeden z najnedôveryhodnejších a najzmanipulovanejších zdrojov informácií aspoň čo sa týka terajšiej politiky u nás,o čom svedčia prituplíí redaktori, ktorých Fico a nielen on nejeden krát verejne zdrbal za klamstvá a presne takto si to potom oni riešia Nieje to vec len HN, mnoho našich denníkov si nesie prívlastky strán...(napr. Večerník - už starý dobrý zástanca Vladka Mečiara) Čísla sú jedna vec, ale druhá vec je prečo sú také, čo všetko sa u nás dialo a koľko vecí to zapríčinilo a netreba zabudnúť aj na tie pozitívne veci ale tie treba v takomto prípade zamlčať však?? čo keby si skúsil pohľadať nejaký článok od nezaujatej strany ??
Prezident Gasparovic navstívi svoju politickú partnerku, anglickú královnú Elisabeth, ktorá uz niekolko rokov múdro a stabilne vedie krajinu, je obdivovaná svojimi podanymi aj respektovaná politikmi. Gasparovic si nevie rady so svojou funkciou a tak sa jej pyta, aky ma nato recept. Královná odpovedá: ja sa vzdy snazím obklopit múdrymi a inteligentnymi ludmi, ved sama nemôzem vsetko vediet. No dobre, pyta sa dalej Gasparovic, ale ako to zistís, kto je inteligentny? Urobme si maly test, odpovedá královná a hned vytáca císlo Tonyho Blaira: Tony, odpovedz mi rychlo na otázku: Je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja!, odpovedá Blair pohotovo. Gasparovicovi sa toto velmi páci a hned, co pristane so svojim prezidentskym speciálom na letisku v Bratislave, vola Róbertovi Ficovi. Pocúvaj, Robert, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? Fico si dva krát vypocuje otázku, vykrúca sa, ze najprv sa musí spytat predsedníctva Smeru, musí zvolat speciálnu komisiu, konzultovat s koalicnymi partnermi, ale ze vyvinie tlak a do 24 hodín bude odpoved na stole. Fico celu noc nespi, ale ráno stretne v parlamente Ivana Miklosa. Nemá ho rad, ale povie si, ze úcel svätí prostriedky a tak sa ho spyta. Ivan, je to syn tvojho otca a nie je to tvoj brat, kto je to? No predsa ja! Odvetí prekvapeny Miklos. Fico cely stastny bezí za Gasparovicom a kricí: Uz viem, je to Miklos! > Gasparovic chytí Fica za golier a kricí este hlasnejsie: Ty idiot, to nie je Miklos, to je Tony Blair!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
Pôsobí ako malý chlapec, s ktorým sa nikto nechcel hrať ...
Hovoriť sa samozrejme nenaučil, veď načo, on je politik a na to stačí populizmus ...
A ten jeho strnulý ksicht, ktorý vždy pri pohľade na soka hovorí "prepichnem ti krk vrtákom z ropnej veže" ...
wtf sa s vami deje, ľudia?
ako keď vám ja poviem že som zariadil aby pustili plyn tak mi tiež uveríte?
Ked narod prezerie jeho peniaze, potom bude zaujimava situacia...
Ty vole to som nežral
A keďže ty ficovolič nie si, to ťa robí automaticky mudrcom level 90 a tvoje reči o dlhých penisoch sa razom menia na hodnotné diela ...
takze sa upokoj a prestan dristat, dakujem
Nie, zoberiem 20 nickov, poviem, že títo sú ****** a najmúdrejší som samozrejme ja, ktorý tu len každého urážam, ale evidentne som niečo viac len preto, lebo nie som za fica ...
Nie je to predsa len trocha pritiahnuté za vlasy?
dufam ze odpovies cim skor a obhajis svoj nazor
a co ma znamenat toto!
Fico je najmenšie zlo, ktoré môže Slovák voliť a ktoré má zároveň šancu dostať sa do vlády. Radšej SMER, ako SMK či KDH
smer uprednostnim len ak mi daju na vyber uz len jeho dvoch koalicnych partnerov.
koniec offtopicu
Kazda krajina ktoru v Europe po 2 sv. vojne ovladali proamericania a zapadniari skoncila vyborne, slobodne volby, bohatsvo, ziadna totalita.
Kazda krajina ktoru v Europe po 2 sv. vojne ovladali Rusi skoncila katastrofalne. Ludia boli chudobni, volit mohli len komunistov a ak mali nieco proti rezimu skoncili s gulkou v hlave alebo v base.
Spajat sa s Rusmi je to najhorsie co sa da urobit. To je podobne ako podpisat zmluvu s diablom.
clovece ty na com ficis???? dufam ze toto sa nestane
Ale to by som ešte pochopil, nikto nie je dokonalý, všelikomu občas niečo ujde ... Ale že tu ešte potom strúhaš machra je fakt mimo ...
keby som bol ja administratorom tohto p***neho poraly tak mas rovno ban na IPcku a po konte!!!!
ved toto tak ostat nemoze ... pravidla sa predsa musia dodrziavat....
fak urobil som si o tebe obraz... frajer na internete ktory len nadava a uraza...
@68 a nestruham machra... len nemam rad nafukanych debilov...
A asi preto ako to bolo nevinné sa to zmazalo ...
A keď je nafúkaný debil ten, ktorý upozorňuje na urážky a nie ten, ktorý nimi ostatných len tak z pasie častuje, tak to máš fakt trocha pomýlené vnímanie ...
@72 ja si myslim ze je to dobre tak ako to je teraz, sice nikto nieje svaty a myslim si ze fico je pre slovensko najmensie zlo ake mozeme mat... akurat ten meciar mi tam nepasuje nijak raz
buďme radi že je to tak ako to je, náhodou napr. v tejto plynovej kríze sa Fico veľmi dobre prejavil, nedávne problémy s Maďarskom v tom tiež veľmi dobre obstál.. Možno niekedy vyzerá jak malý nadurdený chlapček ale to nič nemení na tom že mu aspoň na Slovenskej Republike záleží a to vidno!
Aj keby tam bol hocikto, všetci budú nadávať naňho, takí my sme...
A Maďari sa mne osobne na čele s Csákym zdajú ako nevoliteľní pre nemaďarov ...
a tiez je pre mna nevolitelny clovek ktory utvoril koaliciu spolu so stranou ktora dostava ,,ciste,, igelitkove dary alebo so stranou ktora robi hanbu celemu SK.
@79
Som na tom v momentálnej situácii podobne
HA HA HA
nemyslim
@85
Starobné dôchodky sa v pomere ku mzdám dostali tento rok na historicky najnižšiu úroveň, podobné je to pri minimálnej mzde vo vzťahu k priemernej a asi najdôležitejším ukazovateľom je historicky najnižšia miera prerozdeľovania, ktorá v rok 2007 dosiahla 34,6 % (pomer verejných výdavkov na HDP), pričom v roku 2006 to bolo 37,1 %, priemer v EÚ je 46 % a silné sociálne štáty ho majú vyše 50 %.
Ako to hodnotiť? A ak tu zjavne nevzniká silný sociálny štát, tak aký vlastne vzniká? Je Fico len obratným manipulátorom, ktorý pod pláštikom sociálnej rétoriky vedome posilňuje mieru ekonomickej slobody a buduje moderný, štíhly štát a konkurencieschopnú ekonomiku? Obávam sa, že nie. Samotný fakt poklesu miery prerozdeľovania, ale aj poklesu minimálnej mzdy oproti priemernej, sú pozitívnymi správami, pozitívnymi najmä oproti prípadnému opačnému vývoju. Ale samy osebe nebudú stačiť. Na druhej strane tu totiž máme zhoršovanie podnikateľského prostredia, pokles pružnosti trhu práce, nesystémové mocenské a administratívne zásahy v ekonomike (najmä v oblasti tvorby cien), nedostatočnú vymožiteľnosť práva, neefektívnu verejnú správu a bezprecedentný rast korupcie a klientelizmu. Spolu so zlým stanovením výdavkových priorít to potom vedie k zníženiu rastu ekonomiky a poklesu jej konkurencieschopnosti. Rast v roku 2007 bol 10,4 %, vládna prognóza na rok 2009 bola bez vplyvu krízy 6,5 % (po zohľadnení krízy 4,6 %).
Peňazí pritom doteraz nebolo málo. Plánované príjmy štátneho rozpočtu na rok 2009 sú o 126 mld. Sk vyššie, ako boli v roku 2006. To znamená nárast príjmov štátu za tri roky o 47,2 %. Teda napriek poklesu prerozdeľovania vďaka rýchlemu rastu ekonomiky pribúdalo aj peňazí. Tieto časy sa však pomaly končia. Nízka miera prerozdeľovania spolu s nižšou rastovou dynamikou a doteraz nevídanou mierou korupcie, klientelizmu a neefektívnosti pri nakladaní s verejnými zdrojmi povedú k tomu, že nedostatok peňazí bude narastať. Skúste hádať, kde sa bude šetriť, či si to odnesú učitelia, sestričky, mladé rodiny, alebo kšefty sponzorov Smeru? Takže obávam sa, že pod taktovkou Roberta Fica tu nevzniká ani sociálny štát, ale ani moderný, štíhly a dynamický štát so silnou strednou vrstvou. Skôr skorumpovaný štát s úzkou vrstvou oligarchov. Nič nevystihuje túto realitu lepšie ako na jachtách dohodnuté miliardové kšefty oligarchov so skorumpovanými politikmi. Samozrejme, na účet občanov.
citujem clanok z » hnonline.sk/...
ved oni sa priznali k najhnusnejsiemu cinu aky moze clovek vo vlade urobit