keďže sa do politiky moc nerozumiem, ale chcela by som využiť volebné právo, tak dám na názor priateľa, keďže zdieľam väčšinu jeho názorov a presvedčil ma už len kvôli tomu, že v programe mali zahrnuté aj tresty za týranie zvierat.
volil by som pravicu. Matovičovci sú neriadená strela, takže nie, SaS mi prídu niekedy príliš tvrdohlaví a nesúhlasím vždy s ich názormi na 100%, takže nie. Most je nemastný-neslaný, KDH ešte viac. Prosto SDKÚ
Nie je koho volit, ale ked sa pozriem na programove vyhlasenia a do minulosti, tak jasnou volbou su SaS.
Snazia sa dostat slova a robia politiku pre ludi viac ako pre seba.
Aj ked urcite ani oni nie su z najsvatejsej trojice je to to najmensie zlo, z moznych ziel, ktore sa nam ponukaju...
Premyslal som aj nad Olano, ale tam cesta nevedie.
To su pozbierani sasovia, ktori kazdy tahaju svojim smerom a ich radoby vodca je viac spekulant, ci komediant, ako manazer/sef/riaditel/veduca osobnost so zodpovednostou...
SMER abo KSS (ale KSS je pravdepodobnejší) - ako jediný (teda okrem SMER - SD mi príde tak, že myslí aj na obyčajných ľudí a správa sa naozaj v duchu hesla: "Bohatým brať, chudobným dávať"
@2@7@8@12 - Dovoľte aby som vám pripomenul, že aj nevoliť znamená voliť. A to niekedy môže byť nie to čo chcete ale to čo by ste určite nevolili aj keby ste voliť išli.
@13 - som anti--smerák z princípu, ale naozaj sa snažím aj na tej politickej strane nájsť pozitíva, skutočne. No musím ti uviesť príklad, môj otec je malý podnikateľ, seriózny človek, nie ako tí ktorí rozhodujú o tom koľko zarobí. Zvýšenie daní, zmena v odvodovom systéme spravila z môjho otca človeka, ktorý si hľadá prácu. A tak naivne sa tešil v meste s kľúčmi v ruke a bojoval za lepšie podmienky. je to len príklad môjho otca, koľko takých je na slovensku?
Každá vláda niečo stopne, niečo posunie v pred, Ale nezamestnanosť rastie rýchlejšie ako je potrebné vzhľadom na "krízu"
Oni ani neberu, ze len bohatym, ale aj chudobnym...
A este ma zaujima odpoved na otazku, ze ak odplasi vsetkych zivnostnikov, podnikatelov etc. Kto bude potom platit dane, ked samozrejme bezny zamestnanci stratia pracu?
Od koho bude smer tahat prachy, ked budu vsetci poberat socialne davky?
@salkoo nie, seriózne sa radím k marxistom v prvom rade, a túto filozofiu preferujú SMER a KSS (aj keď u SMER-u to závaňa utopickým socializmom - sociálnymi reformami dosiahnuť komunizmus) a teda sa hrdo hlásim do radou komunistou (nie BOĽŠEVIKOU, to je rozdiel)
@13 "Bohatým brať, chudobným dávať" to je ta najväčšia chujovina, aká kedy vyšla. Zachviľu dopadneme, ako Frantíci, ktorí utekajú do Belgicka a Ruska kvôli milionárskej dane! Vlastne, už to tak je.
Po prvé - tí, čo viac zarábali (poctivou prácou), ti vždy aj platili viac od tých, čo menej zarábali - dpč, šak od toho bola predsa rovná daň.
Po druhé - tých najväčších milionárov tam hore sa to aj tak netýka.
Po tretie - Mam dom, ktorý som si zobral na hypotéku, ktorú budem splácať celý život, a kkti ťa označia za milionára.
Smer so všetkými dobrými nápadmi, s ktorými prišli za posledný čas, boli aj tak prebraté od SaS alebo iných opozičných strán. Taktiež som si myslel, že Smer môžú voliť iba babky, keďže mladí ľudia rozmýšlajú. Nie je toho moc na výber, ale myslím si, že SaS je v súčastnosti pre nás ta najlepšia voľba
@skellington666 jj, ja to chápem, ale to ich trvanie si na svojom a neústupčivosť v kombinácií s intrigami Mikiho, ktorý už našťastie skončil povalili jedinú normálnu vládu na SR od roku 2006
@sugy ano.. vsetci vedúci ludia v state chcu aby si presne toto ludia mysleli.. ale to ostatne strany tu vladu znicili, SaS boli v tomto len panáčik ktorého využili
vládu povalil mocenský súboj Dzurindu (jtorý pre mňa nebol dobrý človek už na pohľad od kedy som dostal do vienka zrak a rozum) a Mikloša (ktorý bol naopakaž veľmi dobrý ekonóm, škoda ho, že sa niečo zmenilo) a vystrnadenie Radičovej, ktorá naberala na moci. ("strašná to hrozba pre našu republiku") Pamätám, že aj rodičia ju volili a celkovo sdku mali najradšej z toho humbuku celého.
Celkovo je najväčší problém vstupný kapitál pred voľbami, to je kameň úrazu, lebo dostať sa do politiky za cudzie peniaze, chce niečo aj oplatiť a tu začína problém aj slušného človeka.
ja som volil len raz, v 2009 SAS, sa mi zdali byt jedina ferova strana... az kym nepovedali, ze chcu sukromne zdravotnictvo(blee)odvtedy je to v pici(ach)a olano v sebe zdruzuje len ten najspodnejsi odpad ludstva, to uz radsej HZDS abo smer abo hocico - bez srandy
@hoperpohroma od teba by som to necakal vzhladom na ich vyroky voci homosexualom
@boloabude hlavne že prechodom 26 sa z ľudí hneď stávajú myslitelia. nie každý po 18 žije na rodičovské trovy a ako náhle sa stávaš dospelým politika štátu sa ťa bytostne dotýka, čiže by si mal právo rozhodovať
@fluptak ale že Zder-sd myslí na dobro ľudí asi si pár rokov čítal len Extraplus.
@boloabude chybou je to že nemajú zodpovednosť lenže k tomu by mali byť vedené už mala. a keže máme systém kde si od 18 dospelý a svojprávny, právo voľby ti nemôže byť upreté . dnes je ale situácie keď majú 18-20 ročný o politickej situácii oveľa lepší prehľad ako tí starší (aj keď nie vždy)
v sparte nič také ako voľby nemali a po 26 si sa akurát stal mužom a získal si pôdu
Fajn, takto nejak jednoznačne vyzerá graf. Dúfam, že pri nabližších voľbách nebudete ľudia voliť strany ako strana zelených a paliho kapurková - pretože takéto strany nemajú proste nemajú šancu sa tma dostať. Tým že ich bude voliť 20 ľudí to nikomu neprospeje. Je to smutné ale je to tak. Ani možnosť nevoliť nieje správnym riešením. Keďže hlasy sa prerozdelia. Demokracia síce v princípe má vyzerať inak. Ale k tomu sa tak skoro naše malé 22 ročné Slovensko ešte neporacovalo.
@inversi A kto robí z tých strán malé strany? Sami ľudia, voliči. Tie malé strany to veľakrát môžu myslieť poctivo, môžu máť dobré nápady, ale skrátka, keď nemajú za sebou taký kapitál, aký majú veľké skorumpované "osvedčené" strany, tak veľmi ťažko prerazia. Preto by ľudia vo voľbách mali používať rozum, a nevoliť len na základe toho, kto má najviac bilboardov, najviac reklám v TV alebo koho ksicht sa najviac pretŕča v diskusných reláciach.
K téme: Na Slovensku sa nám žije buď veľmi dobre a už si užívame to malé Švajčiarsko s dvojnásobnými platmi a plné istôt, alebo sme národ plný masochistov a čím je nám horšie, čím nás viac okradnú a oklamú, čím viac ľudí je na ulici, bez roboty, bez jedla, tým tie strany a ľudia, ktorí to zapríčinili majú stále viac percent a vyžívame sa v tom. To potvrdzujú aj prieskumy, každým jedným šialeným opatrením proti ľuďom rastie ich popularita. Dokazujú to aj časté prostesty, na ktoré pravidelne príde pár desiatok, alebo stoviek ľudí, ostatným sa žije tak dobre, že nemajú prečo protestovať.
Človek, ktorý nevolil, volil zlodejov, podvodníkov, mafiánov a vlastizradcov, alebo ktorý ak sa môže a aj tak sa nezúčastní protestu, NEMÁ právo nadávať. Ak áno, tak si serie do huby.
Hodím sem zopár faktov:
Voľby 2012 odigonorovalo 1,8 milióna ľudí, ktorí tým jasne dali najavo, že sú spokojní s aktuálnou sitiuáciou a so "smerom", ktorým sa uberá naše Slovensko. Títo ľudia by mali vrátiť občianske preukazy a najbližšie 4 roky nevyjadrovať sa o veciach verejných.
Ďaľších 1,8 milióna ľudí VEDOME a ÚMYSELNE volilo strany namočené v kauze GORILA, ktorá je len malou ukážkou, ako to tu chodí posledných 20 rokov. To znamená, títo ľudia sa priamo podieľajú na rozkrádaní štátu, na umieraní ľudí kvôli zlému a rozkradnutému zdravotníctvu, na bezdomovcoch, ktorí nedokázali zvládnuť svoju ťažkú finančnú situáciu, na armáde nezamestnaných a plno ďalších negatívnychfaktorov, ktoré ťažia našu republiku.
150 tisíc ľudí volilo strany, ktoré výnimočne nie sú uvádzané v spise Gorila, ale za 20 rokov majú toho na rováši dosť, od Mečiara po Slotu a Malíkovú.
Výsledok - 85% všetkých ľudí na Slovensku, ktorí majú právo voliť, vedome podporuje všetko to zlo, ktoré politici na nás spôsobujú.
Tu sa asi fakt hodí použiť výrok Slotu(ktorý má toho na rováši tiež viac, než dosť): Slováci sú sprostý národ. Podľa mňa nie všetci, ale drvivá väčšina bohužiaľ áno.
@greenbunny Hej Sulik je kopa mudrosti uz len z neho spravit premiera a budeme sa mat fajn ako vo svajciarsku ...
@nobile vkladas veci ktore som nenapisal ale budis.
Tato tema ma vobec tu na birdz nezaujima kto koho voli. Tak ako niekto fandi Trnave a druhy Slovanu a nikoho nezaujima kto ako hra ale vzdy bude bojovat za svoj klub. Malo ludi dokaze pozerat na svet objektivne.
@boloabude No ved ja sa objektivne pozeram na to, ako sucasna vlada vladne pri tolkej vacsine, ako safaria v podnikoch v ktorych maju ludi a ako cele ich posobenie ma na ludi dopad a vobec sa mi to nepaci...
@boloabude ja si naopak myslím že to treba riešiť a ľudom vravieť ako sa veci dejú. nech vedia o tom čo sa deje čo najviac. lebo slovenský ľud je strašne apatický a nezaujíma sa a keď prídu voľby vyzerá to akoby sa rozhodoval podľa počtu bilboardov... ja si za svojím až tak nestojím aby som názor nebol ochotný zmeniť, no na to chcem počuť argumenty...
@greenbunny jj tiez si myslim, preco nas @boloabude nepresvedci o spravnosti volby prave tej ci tej strany.
Tiez sa rad necham presvedcit padnymi argumentami.
Pretoze nevolim jednoho cloveka na zaklade sympatii k nemu a ako "rozprava", ale volim celu stranu na zaklade dopadu konania strany pocas vladneho obdobia na obyvatelov statu.
Taky smer ma dneska jedinecnu sancu, snacu aku ziadna strana minulej vlady nemala. Sancu ukazat ludom co je zac, sancu plnit sluby a zlepsovat ludom zivotnu uroven.
Zatial ale len vidim, ze vlada touto sancou neskonale mrha a prave naopak. Ludom viac skodi, ako pomaha...
Inak tvoj nick už o tebe niečo napovedá príde mi to že nemáš potrebu to riešiť, neviem z akého dôvodu ale príde mi to ako keby sa ťa to nijak nedotýkalo
chcel som tým len povedať, že je fajn povedať svoj názor ale pre príklad prídeš mi dosť inteligentný, na slovensku nieje jedna 10 ani 30 strán je ich veľa viac nechcel by som aby každý volil jednu zo 61. strán - nejak by sa to minulo účinku, druhá vec. Politiku by mali robiť ľudia 1. nie za také platy 2. ľudia ktorý danému rezortu rozumejú 3. bezúhonný aj morálne (najviac ako sa dá, aj ja som čorkol raz čokoládu v 6 rokoch)
Ale to by sme asi chceli veľa aby štát viedli ľudia, ktorými sa môžme pýšiť a nie skôr za ktorých sa hanbiť treba NESPOČETNÉ množstvo faktorov je okolo toho. Chcel som vedieť ako to je momentálne medzi mladými v percentách vyzerá to celkom fajn, nechápem preto kde sa stala chyba
@inversi Súhlasím, že niekedy je to trieštenie síl na škodu, napríklad v posledných voľbách kandidovali až 2 strany zelených, viacero národne orientovaných strán, z ktorých sa do parlamentu nedostala ani jedna atď, ale aj naopak. Napr. Smer vznikol zlúčením viacerých ľavicových strán a dnes si vďaka hlúposti voličov (alebo volov?) môže robiť čo chce. Naopak také HZDS vďaka triešteniu postupne slablo, až opustilo parlament, čiže záleží od situácie.
S tým ďalším súhlasím, ale neviem, či sa toho dožijeme.
@inversi v prvom rade nevolit znamena vyjadrit nesuhlas s tymto korporatnym sociofasizmom...politici neriesia problemy, oni ich vytvaraju a potom na ne hladaju riesenia aby sa tvarili, ze pracuju. Preto sa zda, ze bez nich nedokazeme fungovat, co je samozrejme nezmysel. Z verejneho sa bude vzdy len kradnut, pretoze prilezitost robi zlodeja..
@inversi alebo sa da vhodit neplatny harok - zakruzkovat viacero stran, alebo viac ako 4och kandidatov jednej strany, pripadne to este doplnit o nejaku stiplavu poznamku na margo tohto zhniteho systemu...
Kazdopadne ist volit je ako vybrat si, ci sa ti niekto vysere na hlavu, alebo len na ruku... Hovno je vzdy len hovno
aj tak si to prečíta len komisia takže veľa sa tým nevyrieši ale do markízy, jojky, TA3, STV by sa to mohlo dostať to uznávam
s tým hovnom je to perfektný príklad
avšak to nerieši mnoho, nie každý by tak rozmýšľal ale veľmi dlho s pohrávam s myšlienkou, že čo ak by ľudia nahádzali prázdne obálky alebo inak by znehodnotili svoje volebné právo
10 ľudí nezmení mnoho ako pri každej kauze by sa na to do druh´ho piatku zabudlo.Škoda. Ale ak dostaneš nápad ako by sa to dalo zmeniť pomôžem ti s tým. Vraždiť nebudem
aj tak si to prečíta len komisia takže veľa sa tým nevyrieši ale do markízy, jojky, TA3, STV by sa to mohlo dostať to uznávam
avšak to nerieši mnoho, nie každý by tak rozmýšľal ale veľmi dlho s pohrávam s myšlienkou, že čo ak by ľudia nahádzali prázdne obálky alebo inak by znehodnotili svoje volebné právo
10 ľudí nezmení mnoho ako pri každej kauze by sa na to do druh´ho piatku zabudlo.Škoda. Ale ak dostaneš nápad ako by sa to dalo zmeniť pomôžem ti s tým. Vraždiť nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Snazia sa dostat slova a robia politiku pre ludi viac ako pre seba.
Aj ked urcite ani oni nie su z najsvatejsej trojice je to to najmensie zlo, z moznych ziel, ktore sa nam ponukaju...
Premyslal som aj nad Olano, ale tam cesta nevedie.
To su pozbierani sasovia, ktori kazdy tahaju svojim smerom a ich radoby vodca je viac spekulant, ci komediant, ako manazer/sef/riaditel/veduca osobnost so zodpovednostou...
ale aj tak no.... by som podržala rodinu takže to je jedno
banda klamarov.
@13 - som anti--smerák z princípu, ale naozaj sa snažím aj na tej politickej strane nájsť pozitíva, skutočne. No musím ti uviesť príklad, môj otec je malý podnikateľ, seriózny človek, nie ako tí ktorí rozhodujú o tom koľko zarobí. Zvýšenie daní, zmena v odvodovom systéme spravila z môjho otca človeka, ktorý si hľadá prácu. A tak naivne sa tešil v meste s kľúčmi v ruke a bojoval za lepšie podmienky. je to len príklad môjho otca, koľko takých je na slovensku?
Každá vláda niečo stopne, niečo posunie v pred, Ale nezamestnanosť rastie rýchlejšie ako je potrebné vzhľadom na "krízu"
@salkoo nepáči sa Ti niečo??
Oni ani neberu, ze len bohatym, ale aj chudobnym...
A este ma zaujima odpoved na otazku, ze ak odplasi vsetkych zivnostnikov, podnikatelov etc. Kto bude potom platit dane, ked samozrejme bezny zamestnanci stratia pracu?
Od koho bude smer tahat prachy, ked budu vsetci poberat socialne davky?
Po prvé - tí, čo viac zarábali (poctivou prácou), ti vždy aj platili viac od tých, čo menej zarábali - dpč, šak od toho bola predsa rovná daň.
Po druhé - tých najväčších milionárov tam hore sa to aj tak netýka.
Po tretie - Mam dom, ktorý som si zobral na hypotéku, ktorú budem splácať celý život, a kkti ťa označia za milionára.
Smer so všetkými dobrými nápadmi, s ktorými prišli za posledný čas, boli aj tak prebraté od SaS alebo iných opozičných strán. Taktiež som si myslel, že Smer môžú voliť iba babky, keďže mladí ľudia rozmýšlajú. Nie je toho moc na výber, ale myslím si, že SaS je v súčastnosti pre nás ta najlepšia voľba
vládu povalil mocenský súboj Dzurindu (jtorý pre mňa nebol dobrý človek už na pohľad od kedy som dostal do vienka zrak a rozum) a Mikloša (ktorý bol naopakaž veľmi dobrý ekonóm, škoda ho, že sa niečo zmenilo) a vystrnadenie Radičovej, ktorá naberala na moci. ("strašná to hrozba pre našu republiku") Pamätám, že aj rodičia ju volili a celkovo sdku mali najradšej z toho humbuku celého.
1. KSS sa asi dlho nedostane do vlády, pretože v ľuďoch vyvoláva slovo komunistické ZSSR
2. SMER vypadá životaschopne, a určite lepšie ako SaS, KDH alebo SDKÚ z môjho pohľadu
Takže je to tak 50:50
18 rocny clovek je este dieta ktore je hlupe a nie to este aby rozhodovalo o buducnosti krajiny
@sugy1 teba v tomto fore kazdy zle taguje
@hoperpohroma od teba by som to necakal vzhladom na ich vyroky voci homosexualom
neviem, teba nepoznám, neviem aký si, ale Táňa o tebe pekne hovorí, asi nebudeš až taký zlý
ale aj tak to je debilné mesto!
tak stačí nechodiť po staničných pajzloch a do one clubu a inak je to úplne super mesto náhodou
@fluptak ale že Zder-sd myslí na dobro ľudí asi si pár rokov čítal len Extraplus.
18 rocne dieta je len hrackou
v sparte nič také ako voľby nemali a po 26 si sa akurát stal mužom a získal si pôdu
Urcite si volic saska Matovica alebo Sulina.
Presne o tom pisem ze mladi ludia volia hluposti.
hlúposti?? podľa čoho si posúdil že sú to hlúposti?? podla mňa to čo vravia "sulinovi" má aspoň hlavu a pätu
ja si myslim že 44% volilo hlúposť o čom sa môžeme presviedčať každý týždeň. a poväčine to boli ľudia nad 25
A nejaky si mi mlady na to, aby si volil smer
K téme: Na Slovensku sa nám žije buď veľmi dobre a už si užívame to malé Švajčiarsko s dvojnásobnými platmi a plné istôt, alebo sme národ plný masochistov a čím je nám horšie, čím nás viac okradnú a oklamú, čím viac ľudí je na ulici, bez roboty, bez jedla, tým tie strany a ľudia, ktorí to zapríčinili majú stále viac percent a vyžívame sa v tom. To potvrdzujú aj prieskumy, každým jedným šialeným opatrením proti ľuďom rastie ich popularita. Dokazujú to aj časté prostesty, na ktoré pravidelne príde pár desiatok, alebo stoviek ľudí, ostatným sa žije tak dobre, že nemajú prečo protestovať.
Človek, ktorý nevolil, volil zlodejov, podvodníkov, mafiánov a vlastizradcov, alebo ktorý ak sa môže a aj tak sa nezúčastní protestu, NEMÁ právo nadávať. Ak áno, tak si serie do huby.
Hodím sem zopár faktov:
Voľby 2012 odigonorovalo 1,8 milióna ľudí, ktorí tým jasne dali najavo, že sú spokojní s aktuálnou sitiuáciou a so "smerom", ktorým sa uberá naše Slovensko. Títo ľudia by mali vrátiť občianske preukazy a najbližšie 4 roky nevyjadrovať sa o veciach verejných.
Ďaľších 1,8 milióna ľudí VEDOME a ÚMYSELNE volilo strany namočené v kauze GORILA, ktorá je len malou ukážkou, ako to tu chodí posledných 20 rokov. To znamená, títo ľudia sa priamo podieľajú na rozkrádaní štátu, na umieraní ľudí kvôli zlému a rozkradnutému zdravotníctvu, na bezdomovcoch, ktorí nedokázali zvládnuť svoju ťažkú finančnú situáciu, na armáde nezamestnaných a plno ďalších negatívnychfaktorov, ktoré ťažia našu republiku.
150 tisíc ľudí volilo strany, ktoré výnimočne nie sú uvádzané v spise Gorila, ale za 20 rokov majú toho na rováši dosť, od Mečiara po Slotu a Malíkovú.
Výsledok - 85% všetkých ľudí na Slovensku, ktorí majú právo voliť, vedome podporuje všetko to zlo, ktoré politici na nás spôsobujú.
Tu sa asi fakt hodí použiť výrok Slotu(ktorý má toho na rováši tiež viac, než dosť): Slováci sú sprostý národ. Podľa mňa nie všetci, ale drvivá väčšina bohužiaľ áno.
@nobile vkladas veci ktore som nenapisal ale budis.
Tato tema ma vobec tu na birdz nezaujima kto koho voli. Tak ako niekto fandi Trnave a druhy Slovanu a nikoho nezaujima kto ako hra ale vzdy bude bojovat za svoj klub. Malo ludi dokaze pozerat na svet objektivne.
Nema zmysel toto riesit. Budu volby hodte si listocek do urnicky a dufajte.
ale ok tu sa o tom nechcem baviť
Tiez sa rad necham presvedcit padnymi argumentami.
Pretoze nevolim jednoho cloveka na zaklade sympatii k nemu a ako "rozprava", ale volim celu stranu na zaklade dopadu konania strany pocas vladneho obdobia na obyvatelov statu.
Taky smer ma dneska jedinecnu sancu, snacu aku ziadna strana minulej vlady nemala. Sancu ukazat ludom co je zac, sancu plnit sluby a zlepsovat ludom zivotnu uroven.
Zatial ale len vidim, ze vlada touto sancou neskonale mrha a prave naopak. Ludom viac skodi, ako pomaha...
Inak tvoj nick už o tebe niečo napovedá príde mi to že nemáš potrebu to riešiť, neviem z akého dôvodu ale príde mi to ako keby sa ťa to nijak nedotýkalo
@majster22
chcel som tým len povedať, že je fajn povedať svoj názor ale pre príklad prídeš mi dosť inteligentný, na slovensku nieje jedna 10 ani 30 strán je ich veľa viac nechcel by som aby každý volil jednu zo 61. strán - nejak by sa to minulo účinku, druhá vec. Politiku by mali robiť ľudia 1. nie za také platy 2. ľudia ktorý danému rezortu rozumejú 3. bezúhonný aj morálne (najviac ako sa dá, aj ja som čorkol raz čokoládu v 6 rokoch)
Ale to by sme asi chceli veľa aby štát viedli ľudia, ktorými sa môžme pýšiť a nie skôr za ktorých sa hanbiť treba NESPOČETNÉ množstvo faktorov je okolo toho. Chcel som vedieť ako to je momentálne medzi mladými v percentách vyzerá to celkom fajn, nechápem preto kde sa stala chyba
Ano mas pravdu nemam potrebu to riesit lebo mam dost plnohodnotny zivot aby som stracal cas tejto (online) konverzacii ktora nikdy nikam nebude viest.
S tým ďalším súhlasím, ale neviem, či sa toho dožijeme.
súhlasím ale ak nevoliť tak všetci
Kazdopadne ist volit je ako vybrat si, ci sa ti niekto vysere na hlavu, alebo len na ruku... Hovno je vzdy len hovno
Mám niečo na túto nôtu. Je to mierne drsné ale zdá sa že to ide od srdca