nepoznáte niaky novší film kde hrá dáky raper alebo niaký človek ktorý sa nepreslávil herectvom?..niečo ako 8mile alebo get rich or die tryin ale novšie
ja som raz natrafila na jednu stranku s tanecnymi filmami ale neviem ju najst ...proste tam boli boli taketo film co som pozerala bol stomp the yard mne sa to celkom pacilo
@Dconan iba debil sa smeje vlastnym vtipom - ktore su mimochodom totalne prizemne. Zaroven - je-li vime, asi by som nechcel zavidiet cloveku, ktore ma v hlave velke hovno a ma rozum v malicku, vsak?
Mimochodom slovicko looser sa da aj po slovensky - luzer.
@Delpurr iba debil sa opakuje ... no nic no uz si sa stym naucil zit vsak ? no a ja ti nechcem zavidiet ... to hovno v hlade a rozum v malicku to si kludne nechaj ja ti to neberiem su to tvoje prvky "inteligencie" a ja pisem po anglicky ked nechapes najsi si laskavo slovnik vies ? looseeeeer !
@Dconan ja uz studujem anglicky jazyk 3 roky na VS, viem po anglicky niekolkokrat lepsie ako ty ty herkules. A mam taky pocit ze ty ani nechapes co pisem, neviem naco sa tu vlastne natahujem so soplavym hiphoperom, co ma vysate zvysky inteligencie rapom a amerikou...
Si len obycajne skurvene zviera so zakladnymi instinktami, ludske DNA sa moze tvojmu akurat smiat, si obycajny nepodarok vytiahnuty z kosa na potraty. Ludsky omyl a hmyz. Si len lacna pracovna sila na tazke prace, si len teslov nepodareny pokus. Smrdis, si ako posrata opicia rit, si len prazdna slonia vagina, ktorej sa zvysi IQ, ked ju vyplnis semenom...
@Delpurr tak to mas pravdu - ked pisem s tebou som namysleny .. pocuvam americky rap znovu si sa trafil ale tak tie druhe 2 privlastky uz patria tebe ... dobre som postrehol vsak ? to mal byt chytak !
@Dconan vies co je na tom najsmutnejsie? ze ty si to vsetko ani neuvedomujes a vobec sa nechytas... A posledny krat: len debil sa smeje na vlastnych vtipoch...
@Dconan tebe nikto nikdy oci neotvori ... stale sa smejes na svojich vtipoch, stale nemas slov a nechytas sa, stale si ten isty prizemne hlupucky skaredy zmatok a dokonca si uz - ako takmer vsetci hiphoperi, ked uz nemaju co povedat/napisat - zacal aj nadavat...
@Delpurr ale dpc ja sa miernim jak mozem .... ty si asi este nepocul nadavky normlaneho typu ... a vlasne ne cakaj pocul si ich a urcite velaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neverim ze takemu pribzdenemu uz dakto neujebal
@Dconan ano, 18-rocne sproste, hiphoperske a mimoriadne skarede deti ma budu mlatit a stale - uz asi 5x si nenapisal nic rozumne, takze koncim tuto debatu a mozme ju povazovat za uzavretu.
Tesim sa na tvoj kokotizmus v dalsej ankete/diskusii.
@Delpurr chlapceciiik este vela mrkvy budes musiet pojest zeby si sa mi vyrovnal ... aha ne pockat ty sa mi nikdy nevyrovnas si proste spina .. si prizemi ja som oproti tebe vo vysinach ... no nic no .. nabuduce si anjdem seberovnejsieho s tebou je nuda sa hadat nemas sancu totiz to je preteba vopred prehraty boj
@Dconan chcel si nakoniec zavrsit sebaistym konstatovanim. Ach je to uz do smiechu Ja nechapem kde prichadzas na take veci, ked sa pozries na nase prispevky, stale som ta dal dole a ty si kkt napisal dokopy. Stale si pisal len o tom, ze si si proste viac, ze sa ti nevyrovnam... dookola to iste, potom si uz len hresit isiel a nervy dostaval a nakoniec napises ze sa ti nikdy nevyrovnam Ja to proste nechapem, ty mas asi nejaku poruchu psychicku, ktora - aj keby ti este dalsich 6 miliard ludi vravelo ze si fakticky korunovany a nefalsovany kokot - vseky utoky na teba filtruje a k tebe prejdu len spojky, castice,...
A mas pravdu, asi sa ti nikdy nevyrovnam - chvalabohukristunazaretskemu za to...
@Dconan ja si nemyslim, ja to viem... kazdopadne, ja ti nemozem za to ze nevies rychlo citat, jasne ze sa to potom stava neprijemne... ale aj keby si si to cele precital, nemyslim, zeby to malo nejaky dopad na level tvojich odpovedi
@Delpurr si namyslas ked si myslis ze mas namna nejaky vpliv ... reps. ze tie tvoje keci vobec niekto cita a respektuje ich no co autista este ze ams vlastny svet
@Dconan keby si vedel co je autista vsak? Okrem toho uz druhy krat v tejto diskusii ta upozornim na to iste slovicko - pise sa vplyv, ty cigan smradlavy
@Dconan no zjavne vies co je autizmus, keby si vedel, tak je ti jasne, ze autizmus sa prejavuje v kvalitativnom naruseni socialneho spravania a komunikacie... cize by som tu s tebou vobec nepisal ty nevzdelany chuj
No mas pravdu, tu rit co mas na hlave - ta asi biela je. Ale ze si cigan - to ta tak nazyvam len preto, lebo sa tak spravas. Smrdis, si sprosty ako tago, vela si o sebe myslis a zaroven ta nikto nema rad.
@Dconan nedovolim... a nikto ma tu nema v pici, lebo pisem len s tebou, tak tu neplet ostatnych. a to posledne neviem k comu patri, vyjadruj sa poriadne...
A potom, ze preco si ludia brania rap, ked v kazdej diskusii/fore/ankete, kde sa co i len spomenie, sa najdu zmrdi co musia utocit. A nakoniec su prislusnici hip-hopu este ti najvacsi idioti.... Vidi v tom niekto logiku?
@punish3rko Half baked-starsi filmik, nachvilku si tam zahral Snoop Dog.
Ak ti ale nejde len o raperov, tak toho bude viac.
@Ribo teraz neviem o com sa presne bavime, lebo ja som myslel ze rec je o tom, preco som zacal jebat do Dconan?... Ano zajebal som do tejto diskusie, smelo to spravim aj nabuduce Bol to moj nazor a tamten sit zacal po mne nadavat. A inak co je to na h-h? Ty mas tiez riadny slovnik krista pana...
@delpurr Ja som reagoval na to, ze nech sa hocikde spomenie h-h, tak sa vzdy musia najst nejaki zmrdi co vyryvaju a nakoniec vsetko obratia proti h-h. Mam uplne v prdeli, s kym si sa hadal, ale aspon netrep blbosti o niecom, co nepoznas a ked uz tak taketo dlhe spory si rieste najlepsie cez TS, lebo potom vsetky diskusie upadaju na hadkach.
Bolo tam "davat na h-h" co znamena, nadavat na hip-hop.
@Ribo pocuj ma sem ty ludovy frajer, do hudby sa rozumiem 100x viac ako ty a to uz len preto, lebo 8 rokov sa venujem elektronickej tvorbe. Skurveny h-h (ci ako do pice to volas) je to najlahsie z elektroniky (nemam teraz na mysli underground). Ked uz na nieco nadavam, tak viem aj na co... Tak sa mi tu nerob, aky si ty len chytry sopliak.
@delpurr Wow no to si frajer, sa 8 rokov venujes hudbe! Nepoznas ma, ale vies, ze vies 100-krat viac! Si starsi, no wow! Ja s hudbou vyrastam od narodenia (nemyslim tym, ze ju len pocuvam...) takze rozhodne niesom len radovy posluchac, co zerie vsetko co mu media ponuknu
Nadavas na mainstreamovy rap ala Lil Wayne, 50cent? OK som 100% s tebou, to nema nic spolocne s hudbou, to su len peniaze v zvukovej forme. Lenze to nie je pravy rap.
Ak som spravne vyrozumel, proti undergroundu nemas nic? Tak kopes na zlom mieste, kedze ja podporujem len underground (z mainstreamu mozno 3skupiny) a proti undergroundu nech nepovie nikto ani jedno slovo, kedze ho malokto pozna z ludi, co sa o rap nezaujimaju! Urcite to nie je len jednoducha jedno-akordova pocitacova hudba, mnohokrat su pesnicky prepracovanejsie nez v inych zanroch.
@Ribo no aha tak toto je uz ina vec. Underground uznavam, to je totiz umelecky smer, ktory nepotrebuje tazke peniaze, klipy so spomalenymi zabermi na drahe auta a polonahe zeny aby prerazil.
Ale film 8 mile s eminemom? Alebo ten bastard Dconan, co pocuva prave tieto komercne sracky, peniazmi umelo natlacene do hitparad... Proti tomu som... Si jeden z mala, ktory do toho aspon troska vidi, to je fajn.
@delpurr Takze najprv si prever potom picuj Ale som rad, ze sa nasiel niekto, kto rap nepocuva a je schopny ho aspon pochopit.
I ked napriklad film 8mile si celkom rad pozriem (ale uz Get Rich s 50centom nechcem). Akurat dnes bola inak ttema, ze preco je popularna jednoducha hudba - pretoze vacsina ludi nema hudobny sluch a ich mozog si nedokaze zapamatat viac nez jeden akord, takze potrebuju jednu trilku co sa opakuje. A kedze je to vacsina, tak sa na tom viac zaraba
Inak toto je dost dobre vyjadrenie o mainstreamovom rape.
@Ribo dneska je proste diskotekova doba lacnych veci, do ktorych natlacia peniaze, aby umelo zarobili vacsie. Vsetko je na jedno kopyto, vsetko sa opakuje...
Ja mam rad melodie, mam rad vokaly... preto robim liquid-funk... tento hiphopik je fajn aj po melodickej stranke a po kvalitativnej... poops said je bohovsky ten mohutny synth na zaciatku a pocas pesnicky je to kul...
@delpurr Presne, lenze bezny konzumny posluchac sa nestara, je rad, ze si dokaze zapamatat melodiu (a tym padom melodiu dalsich 50 piesni) a to z neho tvori "znalca hudby" Jednoducho ludia su ovce, robia co sa im povie a ak nemaju velenie su neschopni, co je v tejto dobe nepripustitelne
Liquid-funk, mohol by si mi to nejak ozrejmit? Teraz hned ma nenapadne nejaka konkretna skupina, alebo pesnicka.
Viacmenej ja pocuvam len taketo (ked su syntakove, i ked tu boli normalne bicie) alebo potom rap kde su zive instrumenty, na ten komercny pop-techno-rap si stale neviem zvyknut a ani nechcem... Ak chces mozem ti poradit viac takychto veci, aspon ta hudba splni svoj ucel-zverit nazor co najviac ludom a vytrhnut ich zo stereotypu
Velmi zaujimave veci, hlavne teda to tretie sa mi pacilo
Aby som to doladil do tvojho stylu, to jest najma DnB, tak zaujimavi by pre teba mohli byt Kottonmouth Kings, ktori hraju spektrum hudby od punku, cez rap, rock az po DnB. (Treba poukazat na bubenika: Lou Dog) Napriklad toto:
Potom napriklad Souls of Mischief, co je viacmenej taky oldschool rap, ale tatopiesen ide dost do DnB:
A kedze to tu nechcem zasierat klipmi, tak ti dam zoznam veci, co stoja za to na vypocutie (na YT by nemal byt problem ich najst):
Black Market Militia, Cypress Hill, Damian Marley, Lowdown, hocico nahrane pod SubNoize records (Dirtball, DGAF, Kottonmouth Kings, Smollen Members...), Everlast, House of Pain, Necro, Non Phixion (Sadat X, Ill Bill, Goretex), La Coka Nostra, Jedi Mind Tricks / Army of the Pharaohs / OuterSpace (hocikto okolo tychto typkov), M.O.P, Rage Against the Machine, SX10, N.W.A, Souls of Mischief, Sicknature, Snowgoons, Special Teamz, DMS, Danny Diablo, STyles of Beyond... Je toho naozaj hodne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Mimochodom slovicko looser sa da aj po slovensky - luzer.
Si len obycajne skurvene zviera so zakladnymi instinktami, ludske DNA sa moze tvojmu akurat smiat, si obycajny nepodarok vytiahnuty z kosa na potraty. Ludsky omyl a hmyz. Si len lacna pracovna sila na tazke prace, si len teslov nepodareny pokus. Smrdis, si ako posrata opicia rit, si len prazdna slonia vagina, ktorej sa zvysi IQ, ked ju vyplnis semenom...
Tesim sa na tvoj kokotizmus v dalsej ankete/diskusii.
Mali by ste sa naučiť, ako sa poriadne sporiť cez internet. Napríklad na vzorovom spore dnešných dní: Hlina vs. Hvorecký
A mas pravdu, asi sa ti nikdy nevyrovnam - chvalabohukristunazaretskemu za to...
@Mm47 nie vsetci su takyto vymlety ako tento
No mas pravdu, tu rit co mas na hlave - ta asi biela je. Ale ze si cigan - to ta tak nazyvam len preto, lebo sa tak spravas. Smrdis, si sprosty ako tago, vela si o sebe myslis a zaroven ta nikto nema rad.
@punish3rko Half baked-starsi filmik, nachvilku si tam zahral Snoop Dog.
Ak ti ale nejde len o raperov, tak toho bude viac.
6 Dconan 25. januára 2010 o 20:01, Dconan - ďalšie témy »
@Punish3rko skoda reci je to k*k*t ( to idividum v @2 )
aha?
Bolo tam "davat na h-h" co znamena, nadavat na hip-hop.
Nadavas na mainstreamovy rap ala Lil Wayne, 50cent? OK som 100% s tebou, to nema nic spolocne s hudbou, to su len peniaze v zvukovej forme. Lenze to nie je pravy rap.
Ak som spravne vyrozumel, proti undergroundu nemas nic? Tak kopes na zlom mieste, kedze ja podporujem len underground (z mainstreamu mozno 3skupiny) a proti undergroundu nech nepovie nikto ani jedno slovo, kedze ho malokto pozna z ludi, co sa o rap nezaujimaju! Urcite to nie je len jednoducha jedno-akordova pocitacova hudba, mnohokrat su pesnicky prepracovanejsie nez v inych zanroch.
Ale film 8 mile s eminemom? Alebo ten bastard Dconan, co pocuva prave tieto komercne sracky, peniazmi umelo natlacene do hitparad... Proti tomu som... Si jeden z mala, ktory do toho aspon troska vidi, to je fajn.
I ked napriklad film 8mile si celkom rad pozriem (ale uz Get Rich s 50centom nechcem). Akurat dnes bola inak ttema, ze preco je popularna jednoducha hudba - pretoze vacsina ludi nema hudobny sluch a ich mozog si nedokaze zapamatat viac nez jeden akord, takze potrebuju jednu trilku co sa opakuje. A kedze je to vacsina, tak sa na tom viac zaraba
Inak toto je dost dobre vyjadrenie o mainstreamovom rape.
Ja mam rad melodie, mam rad vokaly... preto robim liquid-funk... tento hiphopik je fajn aj po melodickej stranke a po kvalitativnej... poops said je bohovsky ten mohutny synth na zaciatku a pocas pesnicky je to kul...
Liquid-funk, mohol by si mi to nejak ozrejmit? Teraz hned ma nenapadne nejaka konkretna skupina, alebo pesnicka.
Viacmenej ja pocuvam len taketo (ked su syntakove, i ked tu boli normalne bicie) alebo potom rap kde su zive instrumenty, na ten komercny pop-techno-rap si stale neviem zvyknut a ani nechcem... Ak chces mozem ti poradit viac takychto veci, aspon ta hudba splni svoj ucel-zverit nazor co najviac ludom a vytrhnut ich zo stereotypu
Avsak radcej mam veci menej komercne, napriklad nedavno som objavil holandana Netsky, ktory robi velmi zaujimave veci
A tiez poznam typkov, co hraju drumik nazivo, tiez su znami ako London Elektricity:
A hej, daj aj ty nejake, rad si vypocujem kvalitnu hudbu
Aby som to doladil do tvojho stylu, to jest najma DnB, tak zaujimavi by pre teba mohli byt Kottonmouth Kings, ktori hraju spektrum hudby od punku, cez rap, rock az po DnB. (Treba poukazat na bubenika: Lou Dog) Napriklad toto:
Potom napriklad Souls of Mischief, co je viacmenej taky oldschool rap, ale tatopiesen ide dost do DnB:
A kedze to tu nechcem zasierat klipmi, tak ti dam zoznam veci, co stoja za to na vypocutie (na YT by nemal byt problem ich najst):
Black Market Militia, Cypress Hill, Damian Marley, Lowdown, hocico nahrane pod SubNoize records (Dirtball, DGAF, Kottonmouth Kings, Smollen Members...), Everlast, House of Pain, Necro, Non Phixion (Sadat X, Ill Bill, Goretex), La Coka Nostra, Jedi Mind Tricks / Army of the Pharaohs / OuterSpace (hocikto okolo tychto typkov), M.O.P, Rage Against the Machine, SX10, N.W.A, Souls of Mischief, Sicknature, Snowgoons, Special Teamz, DMS, Danny Diablo, STyles of Beyond... Je toho naozaj hodne