Nejako som dostala chuť na filmy už druhý deň fičím na rôznych filmoch. Takže by ma zajímali vaše obľúbené filmy... filmy, ktoré sa podľa vás oplatí vidieť. Filmy, ktoré vás zaujali svojou myšlienkou. Proste filmy, ktoré sú pre vás tie naj!
Zrovna včera som to prvýkrát videla s dabingom a bavila sa na dabingu... nezdá sa mi totiž, žeby v origináli zaznela veta od hlásnika: "Victor van Dort si užíva s mrtvolou"
Pelíšky, Donie Darko, Shawshank redemption, The Fountaine, Prelet nad kukučím hniezdom, Gone with the wind, Nožnicovoruký Edward, Princezná Mononoke, Mulan, Star wars ...
@katusqa81 určite si ju prečítaj! ja som najprv že si knihu a potom film, ale ešte som ju ani nedočítala a už som si ho pozrela...a strašný výcuc ten film :/ a nemala som ani z neho také pocity; knihu som musela párkrát zatvoriť, kým som sa opäť pustila do čítania...
Probuzení (Awake) - tento film fakt odporučam taky k zamysleniu
Easy A, Inception (Počiatok) - užasny film , Resident Evil Afterlife , The Last Song, The Runaways, The Town (Krimi/Drama vrelo odporučam , The Social Network, a ak maš chut na niečo smutnejšie zo života tak Je to i muj život..
Komedia napr Návrh, Machri, SAnta je Uchyl alebo Yes Man
House by the cemetery, Zombi 2, Cannibal Holocaust, Guinea Pig 2, Videodrome, Tetsou I a II, Apocalypse now, Full metal jacket, Henry - portrait of a serial killer, Men behind the sun, Tenebre, Threads, The Escape from New York, Rise of the footsoldier, Natural born killers, Pulp fiction, Das Boot, Pasťák, 1984, Reanimator, Spalovač mrtvol, In the mouth of madness, The thing, Mad Max I a II, Clockwork orange, Summer Of Sam, Apocalypto, Alien, Predator, Terminator I a II, Scanners I a II, Shogun asassin I a II... Je toho ešte strašne moc, ale na tieto som si tak zrazu spomenul.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
reqiem for dream
faunov labirint
(a + Bratt Pitt a Edward Norton )
Zrovna včera som to prvýkrát videla s dabingom a bavila sa na dabingu... nezdá sa mi totiž, žeby v origináli zaznela veta od hlásnika: "Victor van Dort si užíva s mrtvolou"
Mohli to prekladať menej nekrofilne...
Chlapec v pruhovanom pyžame alebo 7 pounds
a kazdy treti ma dostane
Street dance 3D
Cutting edge 1,2,3
Pozvanka k tanci
nunu
Forrst Gump, Hp, Tilight, Gympl, Maagaskar2, Simspons movie...
Schindlerov zoznam
Dannyho 11,12,13
Kill Billl 1,2
Titanic
Pretty Woman
Die Welle
American History X
Fight Club
Pulp Fiction
Green Street Hooligans
Snatch (český dabing dosť zlý, slovenský je ok)
Probuzení (Awake) - tento film fakt odporučam taky k zamysleniu
Easy A, Inception (Počiatok) - užasny film , Resident Evil Afterlife , The Last Song, The Runaways, The Town (Krimi/Drama vrelo odporučam , The Social Network, a ak maš chut na niečo smutnejšie zo života tak Je to i muj život..
Komedia napr Návrh, Machri, SAnta je Uchyl alebo Yes Man
Donnie Darko, Alien, the Thing, Predator, District 9, Enemy Mine, Barbar Conan, Terminator, Great Expectations, Crow, Pulp Fiction...
ale,včera som videla Black Swan a ešte stále som v šoku a maximálne uchvátená
@katusqa81 nie len tebe