Filmy na ktoré nadávaťe ale v živote ste ich nevideli..:)
Tak aké sú to filmy? U mňa je to film Piráti z Karibiku....v živote som to nevidela (ani nechcem) ale i tak si myslím že je tento film odsudzujem..ktovie prečo. A aké sú vaše filmy také?
všetky tie haluze ktorými sú posadnuté všeky infantilné pubertiačky a hrajú tam tí priteplení herci...toho je vela...stačí mi že sa tu zakladajú o nich drbnuté fóra atď
mno ja nenadavam na dake co osm nevidsel ale musim napsiat aj ten co som videl a nadavam ze az.... a je to Sex v meste..nieco hrozne a este horsie Cinka Panna...tieto dva filmy su hrozneee
ja neznasam dirty dance ked som pocula ze je to o tanci tak sa nedivim......nemam rada tanecne filmy....a taktiez neznasam hsm aj ked ten herec je celkom pekny...ale taki dokonali ludia sa mi moc nepacia a cely ten film sa mi zda byt taki pritepleny a nemam rada ani muzikali vzdy ked spievaju pesnicky ta prepnem na daco ine bo ma to strasnnneee nudi....
nadávala som na titanic. a nevidela som ho. potom som asi pred pol rokom videla poslednú pol hodinu, a nadávam naňho naďalej otrasný film - vedela som, že to skončí tak, ako to skončilo a i tak som revala
a momentálne je to Austrália. z jediného dôvodu - 3 hodinové filmy sú proste nudné. nechcem vidieť ani v kine ani v telke.
a ešte na pána prsteňov nesmiem zabudnúť... prvý diel som síce videla, ale tým to skončilo
ja sa asi tak strasne nehodim medzi vas, kedze ja musim film videt aby som ho zavrhol...
v kazdom pripade high school musical 1-3 je strasne farebny a vyumelkovany gyc, ktory deti zeru...a v trojke sa im musi nechat, ze niektore choreografie mali daco do seba, aj ked mas netalentovany cukrickovy sladoch Zac Efron posielal kazdu scenu do kytek
titanic...je aky je, je gycoidny a podobne, ale je to velky a silny film, ktory nam seckym ukazal, ze sa naozaj da docielit to, ze z KAZDEJ veci vo filme moze dychat pompeznost a ze proste aj cynik ma niekde dno...a to v kazdej sekunde, tak co na tom, ze je trochu romanticky???
a Pirati jednotka su najprijemnejsi oddychovy film, ktory som mal moznost vidiet...proste humorne, svizne, uvolnene a samo seba to absolutne nebere vazne
a Dirty Dancing je proste pre tych, ktorym by sa mohol pacit, ostatni v nom nenajdu asi nic
no ja neviem...neodsudzujem asi ziaden ale niektore jednoducho ani nechcem vidiet(napriklad take s Paris Hilton)..
no nepaci s ami napriklad Batoricka ale odmietam ju pozerat koli tomu ze jakubisko ju prerobil podla svojho cim u mna vzbudil nezaujem o tento film...
Twilight som videl...je to klasicky film pre dievcata ktore si nevsimnu plytky dej a ide im iba o romanticky zazitok z dvojce ktora sa tak miluje.efekty neboli zle to nevravim..ale ja som niekedy moc narocny na dej.no vsak ked som bol na tomto filme s istou osobou zenskeho pohlavia tak mi bolo jedno aj aky bol dej ...s nou mi je jedno co pozeram..ale aj tak paris hilton vzdy odmietnem ...
a ked ide o cukrikoveho Zaca Efrona...no...videl som jeden diel skoro cely...ale nevydrzal som to...skoro som siel tykovat cez zabradlie na balkone.darmo...u nho ide len o krasu!
rozhodne take prisernosti ako high school musiacal- nevidela som to, ale ani by som nemohla..asi by som rozbila telku..
a potom tvorba Pilcher to uz len ked ide reklama ma vie dostat...
a take ze Hanna Montana co jak sa to pise... tak to je uz dalsi horor ako high school musical ..
proste trapne romanticke blbosti a filmy pre vekovu kategoriu 10-13
@14 hlboko som ťa ranila lebo sa mi nepáčia tvoje top filmy ? Hej nepáčia a nikdy ani nebudú lebo na podobne stupidne scifi nemam čas ani náladu
Hm a zabudla som na Charieho továreň na čokoládu či jak sa to volalo...už len debilný ksicht toho decka hovorí za všetko. Rovnako ako Narnia...tú som si síce pozrela ale bol to totálne stratený čas... dej nudný a výkony hercov by sa dali porovnať s tými slovenskými.
nenadavam na filmy ktore som nevidela, nikdy nemozem predsa dopredu vediet ze toto sami urcite nebude pacit.... zo spomenutych piratov milujem, titanic mam celkom rada, aj nepriek divnemu koncu, ale je to dost silny film podla mna, twillight som nevidela ani nemam v plane pozerat ho ale zeby mi ten film prekazal to nemozem povedat....
pearl harbor ja nahodou super film..a presne pana prstenov..ale musim povedat ze prvy diel som videla uz davno..doteraz neviem o com to bolo a dalsie diely si nepozriem ani keby hobiti padali z neba
vsetky nemecke romanticke kraviny, high school musical, spominana angelika...cize nielen nemecke ale vsetky romanticke kraviny no a potom horory ako Halloween alebo Saw
High School musical trojku som nevidela ani nechcem vidiet A k Eragonu ma to nejako absolutne nelaka... Ani k Narnii, aj ked do mna hucia, ze si to mam pozriet... Saw ani vidiet nechcem, fuj
z duše neznášam Narniu a tie trápne nemecké filmy tipu Pilcherová... aj Twilight bol o ničom...už som to tu pár krát písala, že je to len plytký film, a keď som sa dozvedela ako to asi skončí rozhodla som sa, že ďalšie časti už nechcem vidieť...
ja tiez filmy neodsudzujem, ale su proste filmy ktore niesom schopna dopozerat dokonca..tym ,ale nehovorim ,ze su zle ,len pre mna nevydrzatelne... a to an prstenov,HSM,Hellboy,Iron man,Beowulf(resp. nic neuveritelne heroicke popripade nejako nadmieru muskularne vyzerajuce stvorenie ktore je strasny hrdina) ,Terminator,nekonecny serial Angelika, v ktorom dala hlavna predstavitelka snad kazdemu okrem rezisera ...a skoro som zabudla metrix,a vsetko co je tak naivne ,ze sa pri tom zdviha cukor v krvi...
vsetky stare ceske a slovenske najvacsi otras sveta. alebo pan prstenov, je mi to nesympaticke potom tie romanticke pri ktorych mi staci v nazve rosamunde pilcherova a podobne.. dalej urcite bathory a mamma mia(je to film, ze?
u mna jednoznacne Prci, prci, prcicky.. nevidela som to, ale videla som raz asi 2 minuty z jedneho toho filmu..a ako cele zle, nechapem jak sa to moze niekomu pacit..uplny odpad
a este high school musical. minule som sa o tom filme rozpravala s nejakymi stvrtackami na zakladke u nas v skole a len som tipovala o com to moze byt, z coho ma potom obvinili, ze ja uz som ten film videla ale sa tvarim ze nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Matrix... nikdy som nevidela ani minútu z toho filmu a ani by som ho vidieť nechcela...stačili mi paródie a viem si predstaviť ako geniálny musí byť
Twilight by som si nikdy nepozrela už iba zo zásady...neznášam podobne zamerané filmy a to že sú z toho všetci úplne nadržaný ma odradilo úplne...
a momentálne je to Austrália. z jediného dôvodu - 3 hodinové filmy sú proste nudné. nechcem vidieť ani v kine ani v telke.
a ešte na pána prsteňov nesmiem zabudnúť... prvý diel som síce videla, ale tým to skončilo
v kazdom pripade high school musical 1-3 je strasne farebny a vyumelkovany gyc, ktory deti zeru...a v trojke sa im musi nechat, ze niektore choreografie mali daco do seba, aj ked mas netalentovany cukrickovy sladoch Zac Efron posielal kazdu scenu do kytek
titanic...je aky je, je gycoidny a podobne, ale je to velky a silny film, ktory nam seckym ukazal, ze sa naozaj da docielit to, ze z KAZDEJ veci vo filme moze dychat pompeznost a ze proste aj cynik ma niekde dno...a to v kazdej sekunde, tak co na tom, ze je trochu romanticky???
a Pirati jednotka su najprijemnejsi oddychovy film, ktory som mal moznost vidiet...proste humorne, svizne, uvolnene a samo seba to absolutne nebere vazne
a Dirty Dancing je proste pre tych, ktorym by sa mohol pacit, ostatni v nom nenajdu asi nic
no by ma zaujimalo, co sa tebe asi tak paci...
no nepaci s ami napriklad Batoricka ale odmietam ju pozerat koli tomu ze jakubisko ju prerobil podla svojho cim u mna vzbudil nezaujem o tento film...
Twilight som videl...je to klasicky film pre dievcata ktore si nevsimnu plytky dej a ide im iba o romanticky zazitok z dvojce ktora sa tak miluje.efekty neboli zle to nevravim..ale ja som niekedy moc narocny na dej.no vsak ked som bol na tomto filme s istou osobou zenskeho pohlavia tak mi bolo jedno aj aky bol dej ...s nou mi je jedno co pozeram..ale aj tak paris hilton vzdy odmietnem ...
a ked ide o cukrikoveho Zaca Efrona...no...videl som jeden diel skoro cely...ale nevydrzal som to...skoro som siel tykovat cez zabradlie na balkone.darmo...u nho ide len o krasu!
a potom tvorba Pilcher to uz len ked ide reklama ma vie dostat...
a take ze Hanna Montana co jak sa to pise... tak to je uz dalsi horor ako high school musical ..
proste trapne romanticke blbosti a filmy pre vekovu kategoriu 10-13
teda vacsinou na ne nenadavam, len mi je dopredu jasne, ze su uplne zle
@boxer161 náhodou jediný film s P. Hilton bol veľmi dobrý- Dom voskových figurín
Hm a zabudla som na Charieho továreň na čokoládu či jak sa to volalo...už len debilný ksicht toho decka hovorí za všetko. Rovnako ako Narnia...tú som si síce pozrela ale bol to totálne stratený čas... dej nudný a výkony hercov by sa dali porovnať s tými slovenskými.
k teme: high school musical a rozne ine teenagerske sweet peachoviny..
No, nehádžme do jedného vreca všetky trojhodinové filmy
Myslím, že taký Schindlerov zoznam ťažko nazvať nudným
Hriesny tanec