Primer, Memento, Donny Darko, Stay, Mr. Nobody, Interstate 60, Another Earth, Eden Log (aj keď ani samotný film asi nevie o tom že ju má), The Social Network, Chronicle, District 9, The Fountain, Children of Men, Monty Python and the Life of Brian, The Book of Eli, Eat Pray Love, Impostor
memento, donnie darko, vykúpenie z vúznice shawshank, zelená míľa, forest gump, into the wild, crash, podivuhodný prípad benjamina buttona, prekliaty ostrov, batman (podľa mňa to malo dokonalú pointu) konkrétne temný rytier, sedem, gran torino, otrepané requiem za sen, klub bitkárov, warrior, šiesty zmysel, dokonalý trik, osudový dotyk, večný svit nepoškrvnenej mysle, kill bill, kráľova reč, iluzionista /film/, mechanik, hra, úkryt, veľká ryba, 21 gramov, zodiac, muži ktorí nenávidia ženy, socialna sieť
v podstate som vypísal kvalitné filmy, ktoré buď majú nejakú strhujúcu pointu, alebo sa pekne končia a sú celé pekné, prosto majú myšlienku a podstatu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nemýli... otázka je, akú...
Primer, Memento, Donny Darko, Stay, Mr. Nobody, Interstate 60, Another Earth, Eden Log (aj keď ani samotný film asi nevie o tom že ju má), The Social Network, Chronicle, District 9, The Fountain, Children of Men, Monty Python and the Life of Brian, The Book of Eli, Eat Pray Love, Impostor
filmy skoro vôbec nepozerám takže neviem napísať taký dlhý zoznam ako je v @8
v podstate som vypísal kvalitné filmy, ktoré buď majú nejakú strhujúcu pointu, alebo sa pekne končia a sú celé pekné, prosto majú myšlienku a podstatu
To je "cely pekny film"?