to väčšinou je tam aby niekto nepičoval že sťahujem, ale predvčerom som videl online, lebo ma kamoška donútila.. ak vždy aj keby mal skončiť svet sťahuješ, to väčšinou si nevšímaj
nejak sa nevyznam v strankach na online filmy ale vzdy tam vidim len vyber serialov a par chabych filmov, po pripade zopar klasik s tomom hanksom ktore chodia aj v telke. cize stahujem, lebo tak sa da najst prakticky hocico
online by som nekukala.. strasna kvalita, seka to ked sa to loaduje a nejaka stranka ani nenecha dopozerat cele.. ani nepoznam dobru stranku na filmy online, len stahujem..
s takymto netom mozem stahovat kkt ale ani nepozeram moc online nwm ja asi nejsom moc na filmy , ked tak kuknem neco v TV raz za cas alebo raz za este dlhsi cas aj na nete ale fakt malo kedy
@h8u ako v ktorom kine, nemyslim teraz cinema city lebo tam su fakt len noviny ale je aj filmovy klub Nostalgia kde premietaju aj starsie alebo alternativne filmy a teraz v BA otvorili aj kino Lumiere kde davaju tiez ine filmy ako su bezne v inych kinach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Kolabujem pri pohľade na 4 pixle na obrazovke.