Drive ( ? ), Diary of a Country Priest, Ostro sledované vlaky, Léon, Ghost Dog: The Way of the Samurai, Dead Man, Single Man, Children of Men, Breathless, The Ghost Writer, American Beauty, One Flew Over the Cuckoo's Nest, Control, The Elephant Man, Dancer in the Dark.
Black Swan, Atonement, Dorian Gray, Lovely Bones (tá hneď aj na začiatku, aby sa nepovedalo , The New World, Time Traveler's Wife, Tristan and Isolde... Little Ashes
Aj to I am Legend, ale záleží na tom, ktorú verziu filmu si videla... pričom tá "halivúdska" so šťastným koncom, je oveľa vernejšia knihe a zobrazuje pointu toho príbehu namiesto toho, aby z toho bol len film o zombíkoch...
The last song, A walk to remember, My sisteers keeper, Mr. Nobody, Remember me, Marley and Me...ale v niektorých to nie sú hl. hrdinovia A na viac si momentálne nespomeniem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
- emanuel. teší sa z rite ruky.
možno sa mýlim v názve ale ak nie tak v tom filme zomrie hlavný hrdina
Na viac si teraz nespomeniem...
Ale plakala som ako malé decko ....
No určite by mi nepadli ešte nejaké.
Source Code (sorry pre tých, čo to nevideli
Ak jeden z hlavných, tak Remember Me, One Day...
Black Swan, Atonement, Dorian Gray, Lovely Bones (tá hneď aj na začiatku, aby sa nepovedalo , The New World, Time Traveler's Wife, Tristan and Isolde... Little Ashes
Aj to I am Legend, ale záleží na tom, ktorú verziu filmu si videla... pričom tá "halivúdska" so šťastným koncom, je oveľa vernejšia knihe a zobrazuje pointu toho príbehu namiesto toho, aby z toho bol len film o zombíkoch...
a ešte trója ma napadla
(@h8u ty to nepozeraj ak si to ešte nedokukala celé )
a keby som chcela vidieť I am legend so šťastným koncom kde to nájdem?