Ahojte,keďže je február,a viete ako,a vnútorný hlas mi hovorí ze si treba začať vyberať výšku,tym hlasom myslim mojich rodičov samo. A teda čo si myslíte o FF MT v BB,konkrétne otázky:Aká je šanca dostat sa na politológiu a medzinárodné vzťahy so
Základným vs. prehľadom,t.j ziadne samé jednotky na vysvedčeniach,a na náročnosť štúdia pre bežného študenta,nie sameho jednotkara,a podla vasho nazoru na kvalitu štúdia vzhladom na ine podobne odbory,a posledné ako najhlupejsia otázka:váš podla nazoru priemerný očakávatelny plat po vychodeni,akonsa hovorí ma tento odbor uplatnenie?
politológia, to je odbor ktorý vyštuduje ročne na slovensku cca 150 ľudí, politológov treba každý rok max. 10, takže nástupný plat 740€ v hrubom (aj to iba v ďaka tomu že lidl teraz zvyšoval platy)
@mmajo nejako sa v tom uchvatne vyznas ako vsetci tu. ked vystudujes politologiu a mas pri tom urobene nejake staze a zaujimas sa mas na vyber mnoho povolani - nemusis byt iba politolog, ale mozes posobit v statnej sprave, na ministerstvach, v organoch EU, OSN, NATO.
Ak si debil co sa nevies angazovat vo svojom odbore pocas skoly a nevyvijas ziadne aktivity, "naprazdno" mozes vyjst z hocijakej skoly.
ja sice nestudujem poli ale medzinarodne na UMB a taky rozsiahlejsi nazor ti napisem to TSky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ak si debil co sa nevies angazovat vo svojom odbore pocas skoly a nevyvijas ziadne aktivity, "naprazdno" mozes vyjst z hocijakej skoly.
ja sice nestudujem poli ale medzinarodne na UMB a taky rozsiahlejsi nazor ti napisem to TSky