Zdravím , ako sa pripravujete na prijímačky na filozofickú fakultu, konkrétne na UK?? Do akých kníh sám mám pozrieť ? Niesom absolvent gymnázia tak preto sa pýtam, všeobecné vzdelanie nemám take silné ako absolventi gymnázia.
Žurnalistiku , okrem špecifických testoch(kamerová napr.) je dôležitý vedomostný test-celofakultny , dala som si aj politológiu , kde to mám ešte horšie , lebo berú len na základe toho celofakultneho testu
A koľko ľudí brali ? Lebo tento rok sa hlási 60 a berú 50 , mám šancu sa tam dostať na žurnalistiku , @feelagain a z akej knihy si sa pripravovala na vedomostný test? Nám v škole odporučili sa učiť z knihy občianska náuka- kde sú kapitoly venované politológii, filozofii, a pod.
hlasi sa sice 60 ale podla mna este vela ludi nepride, minuleho roku trnavska ucmka dala v rovnaky den prijimacky ako uk ja som maturovala z nosky takze je to mozne
@feelagain aj tento rok dala trnavská masmedialka rovnaký deň prijímačky , takze idem len na UK robiť a o to viac mám strach , či má vôbec vezmú . Momentálne si na akej škole ?
Urcite sa nauc vyrokovu logiku a potrenuj si priestorove videnie. Citanie s porozumenim hadam zvladnes.
Ale co sa tyka vseobecneho prehladu... Maximum vytazis ak sa naucis celu nauku o spolocnosti i s filozofiou, precitas si daku zmaturuj z dejepisu, pripadne z dejin, preopakujes literaturu.
Ale to proste nie je garancia toho ze ked tolko energie investujes na taketo testy, co sa ti to oplati, kedze opytat sa mozu hocico a aj maturant tychto predmetov ostane dakedy wtf.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Pozri si MUNI Tspcka z minulych roko, su to podobne ulohy
Urcite sa nauc vyrokovu logiku a potrenuj si priestorove videnie. Citanie s porozumenim hadam zvladnes.
Ale co sa tyka vseobecneho prehladu... Maximum vytazis ak sa naucis celu nauku o spolocnosti i s filozofiou, precitas si daku zmaturuj z dejepisu, pripadne z dejin, preopakujes literaturu.
Ale to proste nie je garancia toho ze ked tolko energie investujes na taketo testy, co sa ti to oplati, kedze opytat sa mozu hocico a aj maturant tychto predmetov ostane dakedy wtf.