Tento prispevok by som kcel venovat ludom ako som ja a moj kamarat s ktorym v inom stave rozpravame o nevyriesitelnych veciach , ktore sa na podarili rozlusktnut . Mozno vas tato tema zaujme a ked pojdete von zacnete brat aj zapisnik a zacnete si vsetky v
My s jednym kamosom po vypiti znacnejsieho mnozstva borovicky mame vo zvyku sa zacat hadat o existencii absolutej pravdy a ci je mozne konanim zla privodit dobro.
Mnoo . . . Pawlo toto sa rozobrat da a velmi LACNO.
Ked si tak zoberes tak mucha neni STROJ je to zivocich ( jeb** hmyz ) ktory ma kridla . . Ano tak tak ma kridla co znamena ze by musel mat nie 2 pary kridel , ale 4 pary kridel , pricom 2 pary by museli byt otocene naopak a to je blbost jednak by jej to zavadzalo a inak Boh v tedy ked ju robyl tez nevedel zaradit spiatocku
Hmmm . . . Ice stovo - - O co sa to hadate ? ? O absolutnej prave ? ? Hmmm . . . Dobra tema fakt o tyzden ti sem hodim viac len nieco musim zohnat . Potom ti poviem , ale neboj , uz mam tuto tvoju temu zapisanu
Zimuska - - Vysvetlim ti to ? Idem tam o jednu gulicku . . ( nie venusinu O gulicku ktora sa pohybovala v CASOPRIESTORE takou rychlostou az vybuchla . Tym ze vybuchla sposobyla velky FLAK . Ale : z tej gulicky sa odstiepili dalsie mensie casti , ktore sa tu pohybovali a vytvarali slnecne sustavy . Sorry , ale iba toto som si z toho dna zapamatal
Ja tento problem este rozoberat budem , ale zeby sa dala ABSOLUTNA PRAVDA POUZIT v prospech seba sameho aj ked ide o problem ? Hmmm . . Ja si myslim ze kazdy clovek co namiesto klamstva povie pravdu je fakt dobry , leba ani ja to vzdy nedokazem . Pravda su body za to , ze neklames , ale za to , ze si ochotny povedat svoj problem . Takze podla mna je absolutna pravda hlupost lebo cloveka ktoremu si rozbyl aout (NAPR.) ti rozmlati tvar ani sa nestihnes otocit . Ani je to tak . Prekonzultujem to s kamaratom . Inak fakt husty WEB . Prihlasil som sa pred 45 dnami
HolyKnight : Touto temou som sa tiez este nezaoberal , este ju poriadne prejdem potom ti poviem .
Nas mozog nieje holograficky projektor , aby si mohol nazerat do mozgu inych a tak . . Ani vesmir by sme nedobili tak rychlo , bo by sme museli cestovat cervimi dierami ( Rychlost v cervej diere je asi 100 000 svetelnyh km / s ) Je to spojenie jednej ciernej dieri v jednej galaxii a druhhej v inej galaxii . Ludstvu by predsa len trvalo , kym by nasli material , ktorym by mohli "OBALIT" raketu , abo lietadlo . Dakujem za pozornost este mozno pridem .
Hmmm . . . . Takze kto to tu kcel te temy rozoberat ? ?
Zuvacky tam davaju , lebo lizatka sa vyrabaju hlavne pre male deti , ktore maju z toho zazitok Takze neboj , staci im iba napisat na mail a navrhnut nejake lizatko bez zvejky . . .
Nie , to je klamstvo ! ! ! Nostradamus ani nevie , ako svet v tejto dobe vyzera . . . . Neboj , ty zomries normalnou smrtou , alebo ta zrazi nejaky autobus , urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ked si tak zoberes tak mucha neni STROJ je to zivocich ( jeb** hmyz ) ktory ma kridla . . Ano tak tak ma kridla co znamena ze by musel mat nie 2 pary kridel , ale 4 pary kridel , pricom 2 pary by museli byt otocene naopak a to je blbost jednak by jej to zavadzalo a inak Boh v tedy ked ju robyl tez nevedel zaradit spiatocku
ako napríklad ako to že lepidlo sa nenalepí na vnútro toho v čom je...a ako dokážu napchať sekundové lepidlo do tuby bez toho aby cestou zaschlo
Aj toho co vymyslel kofolu
Bud by ludstvo v okamihu ked si to jeden uvedomi vyhynulo, alebo by sme postupne dobyli cely vesmir
Samozrejme, veci ako nazerat inym do hlavy by bola malickost. To by sme vedeli vsetko...
Ja tento problem este rozoberat budem , ale zeby sa dala ABSOLUTNA PRAVDA POUZIT v prospech seba sameho aj ked ide o problem ? Hmmm . . Ja si myslim ze kazdy clovek co namiesto klamstva povie pravdu je fakt dobry , leba ani ja to vzdy nedokazem . Pravda su body za to , ze neklames , ale za to , ze si ochotny povedat svoj problem . Takze podla mna je absolutna pravda hlupost lebo cloveka ktoremu si rozbyl aout (NAPR.) ti rozmlati tvar ani sa nestihnes otocit . Ani je to tak . Prekonzultujem to s kamaratom . Inak fakt husty WEB . Prihlasil som sa pred 45 dnami
HolyKnight : Touto temou som sa tiez este nezaoberal , este ju poriadne prejdem potom ti poviem .
Nas mozog nieje holograficky projektor , aby si mohol nazerat do mozgu inych a tak . . Ani vesmir by sme nedobili tak rychlo , bo by sme museli cestovat cervimi dierami ( Rychlost v cervej diere je asi 100 000 svetelnyh km / s ) Je to spojenie jednej ciernej dieri v jednej galaxii a druhhej v inej galaxii . Ludstvu by predsa len trvalo , kym by nasli material , ktorym by mohli "OBALIT" raketu , abo lietadlo . Dakujem za pozornost este mozno pridem .
ako je mozne ze do lizatiek este stale davaju ty kkti zuvacky?
skonci ozaj svet ako povedal nostradamus v roku 2012?
ako zomrem? podla mna predavkovanim ale podobnou kktinou
Zuvacky tam davaju , lebo lizatka sa vyrabaju hlavne pre male deti , ktore maju z toho zazitok Takze neboj , staci im iba napisat na mail a navrhnut nejake lizatko bez zvejky . . .
Nie , to je klamstvo ! ! ! Nostradamus ani nevie , ako svet v tejto dobe vyzera . . . . Neboj , ty zomries normalnou smrtou , alebo ta zrazi nejaky autobus , urcite