Čo keby sa zaviedla funkcia filter, teda aby som napríklad nevidela príspevky istých užívateľov (pri ktorých by som si to vďaka funkcii nastavila).. lebo z niektorých ma už konštantne bolí hlava. Hádam je to stručné a jasné, ďakujem za pochopenie.
Horox: tak to sa teda velmi mylis... myslis ze mi pomoze, ked niekto v teme o nejakom filme napise, ze to nikdy nevidel? ako to robia Fragilom spominani uzivatelia.. teraz bud mudry..
Cy3aha: Ako priklad uvediem tvoj dnesny prispevok v teme o filme Requiem for a dream, kde si napisala ze si to v zivote nevidela..
..Alebo ked pises do temy o nejakej kapele, ze juu nepoznas, alebo ze nejdes na nejaky koncert a podobne.. A to ze by som si ta napriklad blokla, by nikomu neublizilo, ty by si o tom ani nevedela.
Je otrasne a odpudivé ako si myslíte, že toto je produktívne.. ved vy nemáte poravo brať niekomu názor. Že bloknuť!
preto mám rada birdz,lebo sa možem zapojiť. Možem sa vyhadriť aje jedno či produktívne alebo nie (daní jedinci prezentuju len svoju osobu)
Ja by som nechcela aby si ma niekto blokol. A všetci vieme, že tam nerozhodovali len príspevky vo foroch. Je to premna neprípustné a otrasne povýšenecké...
Ked sa mi nepáči niekoho názor, neriešim ho. A ak ťa bolí hlava, daj si tabletku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Niekdo koho mas zablokovaneho napise: Boli ste ,napr. na tej akcii?
Dalsi nezablokovany napise: nie,neboli..
pochopis to?
..Alebo ked pises do temy o nejakej kapele, ze juu nepoznas, alebo ze nejdes na nejaky koncert a podobne.. A to ze by som si ta napriklad blokla, by nikomu neublizilo, ty by si o tom ani nevedela.
Zemina suhlas, fakt by to malo byt.. Uz ma tu niektori dost seru
a pochopitelne, ze sme najmudrejsi...
Alebo to z teba vytlcieme
Je otrasne a odpudivé ako si myslíte, že toto je produktívne.. ved vy nemáte poravo brať niekomu názor. Že bloknuť!
preto mám rada birdz,lebo sa možem zapojiť. Možem sa vyhadriť aje jedno či produktívne alebo nie (daní jedinci prezentuju len svoju osobu)
Ja by som nechcela aby si ma niekto blokol. A všetci vieme, že tam nerozhodovali len príspevky vo foroch. Je to premna neprípustné a otrasne povýšenecké...
Ked sa mi nepáči niekoho názor, neriešim ho. A ak ťa bolí hlava, daj si tabletku..
29 Mixelle- ono.. tam ten nazor ani nie je
a nárokuju si nan.. prečo im ho brať?
a bloknúť niekoho keď napíše jeden blbý koment...a ostatné môže mať dobré...je divné...
myslim ze je to blbost taketo blokovanie.. ak sa ti nepacia nazory tak to necitaj, preskakuj alebo co
kazy ma pravo sa vyjadrit.. sice niekedy tie vyjadrenia stoja za houby ale tak co uz...
ja tiez ked otvorim diskusiu a zbadam ze je to od niekoho koho nemusim a k tomu je to vazne "super" tema pre mna, zavrem, idem dalej a neriesim...