odhliadnuc od všetkých faktov a skutočností, aj od toho, že financovanie premiérka zamietla, viete mi povedať, prečo by sme národný futbalový štadión MALI financovať z verejných zdrojov?
@20@ssnehulienka - ak chceš akademicky diskutovať, predovšetkým nepoužívaj wikipédiu (na VŠ zistíš prečo) Po druhé - ja som tu svoj názor v rámci diskusie vyjadril ale z tvojej strany som zatiaľ snahu o diskusiu nepostrehol, nehovoriac o tom, že si stále neodpovedala na otázku (i keď sa mohla javiť ako rečnícka)
Aby mali chuligáni čo demolovať??? Až sa futbalový fanúšikovia naučia správať a kluby vytlačia hooligans na okraj spoločnosti potom som ochotný podporiť postavenie štadióna za naše. Aj to nie za súčasnej ekonomickej situácie
no mozno preto, lebo taka prezentacia ako je ucast na MS zarobi viac ako ty odovzdas na daniach statu aj keby si mala 1000 zivotov..
...ale so zastavenim financovania suhlasim, ak chce slovan novy stadion, nech si ho postavi sam..lenze medzitym zostupi, lebo kto by zatial vyplacal rozhodcov
@salora tak poprvé... wikipedia.. ok.. ale použila som ju len na objasnenie pojmu akademická debata.
po druhé... neviem, čo tu chceš debatovať/diskutovať, neni o čom sorry..
pýtam sa, vy odpovedáte, nevieš odpovedať, ok....tak terza celkom neviem, zdá sa mi, že máš veľkú chuť diskutvať
@james144 niesom si istá či si celkom rpesne pochopil, čo so msa pýtala.
@exonr mne je jedno ako to bude, akademická debata je o otm, že musíš vedieť obhájiť aj názor, s ktorým sa nestotožňuješ....!
@mm47 u mna je ot to isté, ibaže ja nemožem na debate prísť a pvoedať hento
@belzeboss šak áno ako kludne to môžu psotaviť súkromníci, švajčiari napr sa ponúkli. lenže mne sa zdá že ni kz vás ešte nepostrehol, že ak oso muž hore pvoedala, ja som núená byť toho názoru preto hladám argumenty za a nie proti, tých by bolo dosť!...
@30@ssnehulienka - ... wikipedia... ok... ale myslím, že nepotrebujem vysvetľovať pojem "akademická debata", absolvoval som ich nespočetne... a mala si napísať rovno, že ide o nejaké školské zadanie alebo niečo podobné, pretože z toho celého vyznelo, že chceš jednoducho diskutovať o tom, prečo by sa to malo/nemalo financovať z ver. zdrojov (viz @24 ) A samozrejme - chuť diskutovať je... ale prirodzene s tým, kto diskutovať chce.
@ssnehulienka no ved, futbalisti reprezentuju krajinu, to je celkom dobra reklama a to vynasa, a naviac narodny futbalovy stadion je mozne vyuzivat potom na akcie typu koncerty, ako sa napriklad vyuziva aj anglicke Wembley a zisk z koncerov vlastne vracia vklad investovany na vystavbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@salora pravda
@jaro1991 neviem, či sme sa celkom pochopili jednoducho ja MUSíM súhlasiť s verejným financovaním... a musím to podoprieť argumentami...
@mm47 asi sme sa nepochopili alebo som ja zle postavila otázku. (pozri, čo som písala jarovi)
preco suhlasit? Musime ho financovat pretoze bez financii nikdy nedosiahne nas futbal vysoku uroven na ktoru ako sme videli rozhodne mame.
Futbal je hra pre ludi , tak nech sa na jej rozvoji aj podielaju
skôr tu ide o to, že súhlasiť musím, ale to je jedno
@mm47
lenže... nie nie... prečo by ho mal financovať štát... lebo môže aj súkromník...
» sk.wikipedia.org/wiki/Akademick%...
...ale so zastavenim financovania suhlasim, ak chce slovan novy stadion, nech si ho postavi sam..lenze medzitym zostupi, lebo kto by zatial vyplacal rozhodcov
@salora tak poprvé... wikipedia.. ok.. ale použila som ju len na objasnenie pojmu akademická debata.
po druhé... neviem, čo tu chceš debatovať/diskutovať, neni o čom sorry..
pýtam sa, vy odpovedáte, nevieš odpovedať, ok....tak terza celkom neviem, zdá sa mi, že máš veľkú chuť diskutvať
@james144 niesom si istá či si celkom rpesne pochopil, čo so msa pýtala.
@exonr mne je jedno ako to bude, akademická debata je o otm, že musíš vedieť obhájiť aj názor, s ktorým sa nestotožňuješ....!
@mm47 u mna je ot to isté, ibaže ja nemožem na debate prísť a pvoedať hento
@belzeboss šak áno ako kludne to môžu psotaviť súkromníci, švajčiari napr sa ponúkli. lenže mne sa zdá že ni kz vás ešte nepostrehol, že ak oso muž hore pvoedala, ja som núená byť toho názoru preto hladám argumenty za a nie proti, tých by bolo dosť!...