mate niekto doma fitloptu? ako myslim ci ju pouzivate na sedenie (priemer 60 +) a ci pomaha spevnit chrbticu (svalstvo), ja mam skoliozu a rozmyslal som, ze by som si ju kupil, ale neviem ci to nebudu len vyhodene prachy
Nikomu to nehovor, ale ja ju doma mám a využívam ju tak, že si na ňu sadnem a skackám na nej Neviem či to pomáha, ale ja sa na tých 15 minút zabavím
Ale moja mama na nej poctivo cvičí nielen na chrbticu, ale aj normálne na svalstvo a všetci hovoria, že schudla. No a mamka hovorí, že sa cíti lepšie a nebolí ju chrbát.
mam,ale zacala mi fucat..pouzivala som ju aj namiesto stolicky normalne pri pisaci stol,ale velmi som na nej necvicila..a teraz nasi kupili dalsiu ale zistili sme ze je dost mala...uvidime ked ju nafukame=D
Urcite nebudu vyhodene peniaze. Dost to pomaha na chrbat ale nie len na chrbat. Mozes s tym pekne aj cvicit. Je to parada, ja som to pouzival tiez lebo ak si vela za pc tak sa hrbis a to som mal aj ja problem. Lepsie par euri do lopty ako kreslo za 8 litrov Sk. Jasne, ze nie sediet na tom hodiny a cely den ale
ja som loptu mal, ale som tak deformovany a mlandravy, ze som mal kazde rano problem vstat z postele, normalne som z toho mal svalovku, ale tak.. to som tam sedel den noc.
mam fitloptu ... mama raz dostala skvely naapad ze miesto stolicky mi da fitloptu ... bolo to dost vesele, najma tie pady z nej uz som si nemohla vykladat nohy a tak .... skoliozu mam (teda aspon som mala) aj ja, ale nevem jak som na tom teraz ...
@Supersayan rozhodne si ju kup nie je to vyhodenie cashu... je to zabava.. a najme ked si pri PC celé hodiny tak ti to dost pomože, nič ťa nebude bolieť.. ani zadok (ked sedíš na stoličke) a taktiež ked nevieš čo zo sebou tak si možeš na nej zaskákať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale moja mama na nej poctivo cvičí nielen na chrbticu, ale aj normálne na svalstvo a všetci hovoria, že schudla. No a mamka hovorí, že sa cíti lepšie a nebolí ju chrbát.
takto v lidli ju maju za 5 eciek a skusit mozes nie? ale co som pocula tak len same ovacie
teraz rozmyslam by som asi znovu skusil.
@adka279 neboj,bolo=D