Dobrý deň Mal bi som jednu otázočku čo je dobre brat na vydrž aby som viac dokázal niečo čo ma trochu posliní neviem či to roby aj creatin ? a nieco take
creatin spôsobí ,že bunky vo svaloch ti budú zadržiavať vodu a tým sa nafúkneš (musíš pit aspoň 5+ litrov vody denne ked berieš creatin) a aj na sile troška pridá tým pádom,ale creatin sa odporúča až pokročilejším.Inak na výdrž je dobré piť iontové nápoje počas cvičenia,mať dobrú stravu (sacharidy kvôli energie) a tak no. Dalo by sa o to písať romány.
z vlastných skúsenosti najlepšie studená čistá voda... niektorých ľudom glukóza pred treningom môže spôsobiť únavu...ale to si musí každý sám vyskúšať, čo mu bude najlepšie fungovať
Jeb nato toto su len kawkotiny cele iontove napoje atd. normalne jedz pocas celeho dna a budes mat energiu. Aj ked niekedy su take dni ze to proste nejde s tym sa zmier ale urcite nevyhadzuj peniaze za iontove napoje alebo glukozu co je obycajny cukor do vody.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
@1 neni uplne pravda o tom kreatine a iontove napoje su len vyhodene peniaze.
» www.mojalekaren.sk/hroznovy-cukor-...
2-8cajovych lyziciek do 1-1,5 litra vody a mas.
Nejaky metamfetamin by mal stacit xD