Viem, že každý mi povie nech skúšam, ja chápem, že keď nebudem skúšať tak to nepôjde ale zaujíma ma, čo vám pomohlo sa v tom zlepšiť, aké videá vám pomohli a čo vás motivovalo aj keď tie prvé songy neboli nič moc? Dík za rady
mna motivovalo to že som to nevedel a chcel sa zlepšiť ... žiadne videa som nesledoval ani nič ... proste som skušal neustale a klikal na veci ktoré som nevedel na čo sú ... a postupne som na to prišiel ... potom už stačilo len vylepšovať celkový zvuk a vyberať vhodné nástroje ... ale hlavné je mať neustále chuť lebo keď človek nemá chuť sa učiť je to nanič
Videá si ani nepozeraj, iba sa to zhorší. Pretože tutoriály sú často všetky na jedno kopyto a niekedy aj chybné. Odporúčam si všetko preskúšať bez návodov, a keď už s návodmi tak ich obmedziť na minimum ... jedine na čo sú dobré návody, je oboznámenie sa s funkciami jednotlivých nástrojov, atď. Keď sa budeš ako-tak cítiť na track, tak začni melódiou. Pri melódii je to ťažšie (pokiaľ neovládaš hru na klávesoch). Tam si už pozri nejaké tutoriály, ale na určitý žáner, ktorý chceš neskôr tvoriť aj sám. A zasa obmedziť na minimum, pretože sa naučíš jednotlivé melódie naspamäť a nebudeš si vedieť vymyslieť vlastnú. Čo je veľké mínus....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
keby mas internet tak si mozes kuknut youtube tutorialy ale kedze sa ti ocividne neda pripojit na GOOGLE.SK tak je to marne