kamosku asi tak 2 z 10 huleni flashne .... zacne jej pistat v usiach, stmievat sa pred ocami a potom odpadne a ked sa po par sekundach prebere je jej stale na odpadnutie a prejde to az ked si pospi .... moze to suvisiet s nizkym krvnym tlakom ?
Mne sa to stalo 2x a je to strašne hnusný pocit (akorát som neodpadla, i keď som cítila že k tomu dojde, ale proste hukot v hlave, zvuky sa vzďaľovali, zatmelo sa mi pred očami aj na niekoľko minút brrr ...)
Ale raz sa mi niečo také stalo aj v saune (a nebola som zhulená ), tak si myslím že to súvisí s fyzickým stavom a nie s hulením. Môže to byť tým tlakom.
Toto sa presne stalo aj môjmu kamarátovi, vygrcal sa mi do vedierka na nabíjačky, slúchadlá, atď. Hej, môže to byť tlakom, ale je tu malá šanca, že je to aj niečim iným. Poskúšajte viac odrôd rôznymi spôsobmi.
@ericca to sa mi stalo tiez ale ja som asi na sekundu aj odpadla na stanici ale mne to netrvalo par minut ale asi dve a pol hodiny tak neviem cim to mohlo byt ...
@daxxo dve a pol hodiny ? nechcela by som keď sa mi to stalo prvýkrát, tak som po pár minútach už myslela že začnem volať o pomoc, lebo hlavne to "oslepnutie" ma vydesilo
tak ako jedine co som bola schopna je sediet a predychavat lebo ked som vstala tak som zase skoro odpadla a cesta busom domov bola ako keby som bola na husenkovej drahe alebo na lsd s tym rozdielom ze som nemala halusky
Tak ale keď človek vezme nejakú drogu, hoci aj ľahkú, tak musí počítať aj s nepríjemnými následkami.
To je akoby si do seba lial alkohol a potom sa hneval, že si opitý a následne máš "opicu". To je predsa normálna reakcia tela na cudzorodé toxické látky čo si do neho vpravuješ.
vážne, nech si dopraje max joint, ale nech sa na to vykašle radšej úplne.. evidentne to jej telu neprospieva a raz sa môže stať, že odpadne a už sa nepreberie nikdy. tráva vraj ešte nikoho nezabila, ale nevhodná kombinácia toxických látok v tele, nadmerné množstvo THC, vrodené predispozície, či poruchy, spolu s hoci len rozkývanou hormonálnou hladinou... áno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja som po dvoch-troch slukoch myslela, ze umriem rovno tam na mieste, nikdy viac.
Ale raz sa mi niečo také stalo aj v saune (a nebola som zhulená ), tak si myslím že to súvisí s fyzickým stavom a nie s hulením. Môže to byť tým tlakom.
To je akoby si do seba lial alkohol a potom sa hneval, že si opitý a následne máš "opicu". To je predsa normálna reakcia tela na cudzorodé toxické látky čo si do neho vpravuješ.