Zdravicko. V poslednom case mi dost vadi, ze v aute nemam CD autoradio...len klasika na "kazety". Tak som sa pozeral po nejakych moznostiach a natrafil som na tzv. FM TRANSMITER, len som pocul, ze sa kvalita zvuku dost kazi. Ma niekto s tym skusenosti, re
fm transmitter mal brat v telefóne a bolo to dosť nanič, skrz to že keď sme išli rýchlo tak akokeby signál utekal proste stál si na mieste išlo to ok, a jak si išiel autom tak už nie
Ja mam v Lagune radia dve, to druhe zakazdym vyberam, v aute nechavam len original kazetove. Povodny displej a ovladanie spolupracuje s original radiom. A druhe radio ma vlastne LCD a dve ovladania (pod volant a dialkove).
Urcite draha varianta oproti roznym adapterom, ale mne sa oplatila lebo som si ozvucenie robil sam a menil som vlastne vsetko.
Mám už tretí FM transmitter, keďže vždy som ho niekomu posunul... Je to dobrá vecička, zvuk je samozrejme neporovnateľný s CD kvalitou, neblbne vôbec, myslím že za tú cenu to nieje také hrozné riešenie a mimochodom Transmitter kúpiš na ebayi za 3 eurá a za 10eur máš aj mp4 s farebným displejom, to len u nás je také predražené, hovadá kapitalistické popýtaj sa kamarátov či tam niesú.. za pokus to určite stojí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
skús ten adaptér si kúpiť radšej
@johnny89 dobre, ze hovoris...lebo som si nasiel jedno video, co to jeden predvadza..ale on stal na mieste, tak celkom fajn to slo....
a vdaka za rady...asi nakoniec predsa si kupim ten adapter...
Urcite draha varianta oproti roznym adapterom, ale mne sa oplatila lebo som si ozvucenie robil sam a menil som vlastne vsetko.