@willbebetter neviem o akom fóre hovoríš, síce som jediný kto vykrikuje že je admin, ale nie som jediný admin, dneska som tu celý deň nebol, a ak hovoríš o nejakom staršom než dneska, tak treba aspoň screenshot aby som mal šancu si spomenúť.
@lana1010
nejaký fejk tu mal také obdobie že pridával vyslovene doslova fekálne veci.
podrobnosti už mozog odfiltroval, našťastie. Ale proste kombinácia sex+výkaly+podrobné opisy údajných aktov.
@lana1010 neviem uz uplne presne, ale vytrubiť malo vyznam ako ked žena niečo pekne robi muzovi , mozno o tom bude presnejšie vedieť ako piše v @10@ciernaruzicka
Nesnažím sa na ne zabudnúť ale sú také blbé že na nich zabudnem aj bez snaženia
Ale také čo si pamätám bolo dačo že dajaké dievča tu pravidelne pisalo o smrade z jej pupku a že aký smrad majú ostatný a tak.. proste SMRAD Z PUPKU WTF?! ...
Na forum si teraz nespomínam, ale dobre som sa zasmial na blogu @midnigh - a, kde písal len o tom jak si kupuje jahodovu zmrzlinu, a ešte tam podojebával všelijaké veci napr. že za ZSSR tu bola 0%-tná nezamestnanosť nie preto že tu bol ruský socializmus a že dnes je kopa bezdomovcov tak isto nie preto že je dnes kapitalizmus... A pritom vtedy bolo trestné nepracovať, kdo nechcel pracovať šiel do basy, a v base bolo "len" v Ceskoslovensku cca 1,2% obyvatelstva, a z toho asi polovica nie preto že nechcela pracovať ale pre krádež alebo iný trestný čin, čiže len 0,6% obyv. nechcelo pracovať, porovnajte si to s dnešnou nezamestnanosťou...
+ si vezmi že kapitalizmus je o tom, že kdosi má viac, kdosi menej, kdosi je milionár, kdosi nemá prácu ani strechu nad hlavou, čiže áno, je to zapríčinené systémom....
Alebo ma dosť pobavilo, alebo skôr šokovalo, už neviem kdo to napísal, do statusu že "Hnevám sa na tých Rusov", tvl nejaká obyčajná osôbka čo si prečítala nemecké SME a večerné správy financované Západom, a už su hned Rusi zlý, aj napriek tomu že proruský demonstranti su teroristi, vláda ich striela a Západ tuto vládu, ktoru navyse nikdo nezvolil, podporuje v zabíjaní vlastného ludu, a prozápadný demonstranti boli tužiaci po miery...
Nehovoriac o tom že pravý sektor zaživa upálil v Odese 40 ludí, ale áno Rusi su tí zlý...
@midnight bolo to dnes ja som to zbadala len tak ze som tam reagovala a potom som si uz svoj prispevok nenasla na tej vymakanej stalkovacej stene noviniek na webke.
viem ze nie si jediny admin, nuz ale si jediny o ktorom viem :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@mefistofel ale na niektoré si nezabudol, nie?
@willbebetter neviem o akom fóre hovoríš, síce som jediný kto vykrikuje že je admin, ale nie som jediný admin, dneska som tu celý deň nebol, a ak hovoríš o nejakom staršom než dneska, tak treba aspoň screenshot aby som mal šancu si spomenúť.
nejaký fejk tu mal také obdobie že pridával vyslovene doslova fekálne veci.
podrobnosti už mozog odfiltroval, našťastie. Ale proste kombinácia sex+výkaly+podrobné opisy údajných aktov.
Ale také čo si pamätám bolo dačo že dajaké dievča tu pravidelne pisalo o smrade z jej pupku a že aký smrad majú ostatný a tak.. proste SMRAD Z PUPKU WTF?! ...
+ si vezmi že kapitalizmus je o tom, že kdosi má viac, kdosi menej, kdosi je milionár, kdosi nemá prácu ani strechu nad hlavou, čiže áno, je to zapríčinené systémom....
Alebo ma dosť pobavilo, alebo skôr šokovalo, už neviem kdo to napísal, do statusu že "Hnevám sa na tých Rusov", tvl nejaká obyčajná osôbka čo si prečítala nemecké SME a večerné správy financované Západom, a už su hned Rusi zlý, aj napriek tomu že proruský demonstranti su teroristi, vláda ich striela a Západ tuto vládu, ktoru navyse nikdo nezvolil, podporuje v zabíjaní vlastného ludu, a prozápadný demonstranti boli tužiaci po miery...
Nehovoriac o tom že pravý sektor zaživa upálil v Odese 40 ludí, ale áno Rusi su tí zlý...
viem ze nie si jediny admin, nuz ale si jediny o ktorom viem :-S
A hlavne tie komenty ma už desili, zapájam sa občas do diskusií o jedle, ale niektoré prekračujú všetky hranice mojej predstavivosti.