@ouch nevidela kôli tomuč o som tomu nad tebou vysvetlila ale toho Shrelocka si fakt pozri a vedz o tom ako ťa neskonale zbožňujem dievča!! však baby v tvojom veku tak nanajvýš hotel paradise sleduju!!
@lawey no, ja som to zo začiatku tiež pozerala tak všelijako, teda, brat to pozeral a zaujalo ma pár častí z tretej série, tak som to išla od začiatku pozerať . ale tak, aj piata je fajn, tak snáď zaujme
desiaty je práveže ten predtým toho mám najradšej. síce, ja som nevidela tie klasické série, tak to nemôžem tvrdiť s istotou .
@udy1 ja som v tom zamotana akosi čo už ale na Tennanta sa úprimne teším!
počkaj ono to má dve série ja viem iba o prvej ktorá zahŕňa 3 diely ! hej, hej skvelé to je a pozri si ak chceš Third Star, aj to je dosť dobré s predstavitelom Sherlocka
@lawey mám rád také filmy ako toto .. alebo "Shame" "50-50" "Detachment" "kind of a funny story" "art of getting by" a ono ani tie filmy nie sú podobné keĎ tak rozmýšľam .. mne sa asi páči všetko možné .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
toto je TOP
to, čo práve púšťajú v rádiu
@udy1 tu seriu som ešte neviddela (a naramne sa na neho teším ale ja neviem... len tak som bola oduta lebo som nič nepočúvala
ale je to také letné,dobré!
ty si nevidela časti s Tennantom?
@ouch nevidela kôli tomuč o som tomu nad tebou vysvetlila ale toho Shrelocka si fakt pozri a vedz o tom ako ťa neskonale zbožňujem dievča!! však baby v tvojom veku tak nanajvýš hotel paradise sleduju!!
len som ho nevedela zohnať
no, neviem, nemám v tom veľmi prehľad
@ouch vieš, oné, @ladyofcarnage čítala že je dobré začať 5 a ak tá nezaujme tak nezaujme žiadna desiaty je tento?
neboj zoženieš nejako a to nevadí!!!hlavne že máš v dobrých veciach prehlad!
desiaty je práveže ten predtým toho mám najradšej. síce, ja som nevidela tie klasické série, tak to nemôžem tvrdiť s istotou .
pohľadám ešte raz
tiež si tak myslím
a ohľatom toho sherloka .. zhltol som obe serie za jeden vikend .. sobota+nedeľa . velmi dobre
počkaj ono to má dve série ja viem iba o prvej ktorá zahŕňa 3 diely ! hej, hej skvelé to je a pozri si ak chceš Third Star, aj to je dosť dobré s predstavitelom Sherlocka