Forum nie je na osocovanie to je fakt, ale co povies vyslovene priblblemu komentu alebo ked si s danym clovek absolutne nesadnes, nemusi to byt celkovo ale napriklad v danej teme, tak sa proste pohadate a co?
Koniec koncov ja si pamatam este hadky tak z pred pol roka alebo tak nejako a aj ked sa vtedy oba tabory "bili do krvi" vzdy padli nove argumenty a protiargumenty a clovek sa sem tam aj nieco nove dozvedel alebo pozrel na dany problem z ineho uhla. Takze hadky su aj prospesne, zalezi co si z nich zoberie ten ktory ucastnik.
dakrlady: všetko závisí na vekovej kategórií, na inteligencii prispievateľov a ďalších faktorov...fóra by mali slúžiť, ako raz jeden pekne napísal na unisteri, na to, aby si sa dozvedela niečo nové, pričom samozrejme ostáva tá podstata a to jest vyjadriť svoj názor, pokiaľ ho nemáš, načo prispievať, nie? to je vše, čo dodať treba...samozrejme, musíme brať do úvahy aj to, že sme len ľudia a podliehame občasným náladám a preto pridáme niekedy názory, ktoré za iných, z povahových teda, okolností by sme inak nedali
@7 jak je libo... a ty co tu s to smradlavou stokou zas oxidujes? Si robis reklamu po celom birdzi ako taky trtko, nic ine uz nevies? len pichujes a stoku vsade davas... si u-b-o-h-y
@10 vies co chod do pice ja aspon daco robim a ty tu len zabrdas ze teba to furt bavi staraj sa o seba anoooooo toto mi chybalo konecne som vo svojom dakujem
@28 - čo už - ostáva mi sa už len priznať - áno presne tak to bolo - priviazala ma o posteľ a nehorázne ma znásilnila - snažil som sa tomu zabrániť ale ona bola strašne surová!! :´( Už nikdy viac
@30 chudak chalan....toto si nezasluzil....no pekne a neviem kto mi to hovoril minule, ze vie pisat iba urazky? Hmm kto to len bol aha viem TY Viem ze tam na vychode to mate tazke, ten lunik, vysoka nezamestnanost a ako tak sledujem vyplyva to aj na tvoju inteligenciu a frigidnost chudatko...
hej hovná s menami sú fajn , tie hnačky, čo som mala v sobotu by som nazvala billy, lebo som ich mala zrejme z hrozna z nemenovaného, zatovámužasiajdošlozakého obchodu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Koniec koncov ja si pamatam este hadky tak z pred pol roka alebo tak nejako a aj ked sa vtedy oba tabory "bili do krvi" vzdy padli nove argumenty a protiargumenty a clovek sa sem tam aj nieco nove dozvedel alebo pozrel na dany problem z ineho uhla. Takze hadky su aj prospesne, zalezi co si z nich zoberie ten ktory ucastnik.
A na flamewary som antitalent
btw si sa tu este nepohadal? Tak vsetko je raz prvykrat... ty looser...
(staci?
chaveze, ty si tuším zhanobil božie meno dakde tu nedávno, a ja ako správna fanatička kresťanská ťa posielam do pi...za to
vaša oddaná zipporah, ktorá je za všetko zlé, a je proti všetkému dobrému
chavez, je to pi... popolušky, ale najprv tri oríšky musíš získať
hajzele, presne tak, ja mám pravdu, iba ja, a všetko viem na sto percent!, a je super že sa sám poznáš najlepšie a preto máš aj nick šitý na mieru
hajzel ic sa spláchnut, potom daj vedieť, aká je situácia v kanáloch, a pozdrav gordyho (to je hovno, čo som vysrala nedávno)
hej hovná s menami sú fajn , tie hnačky, čo som mala v sobotu by som nazvala billy, lebo som ich mala zrejme z hrozna z nemenovaného, zatovámužasiajdošlozakého obchodu
btw nejako sa to tu zacina zvrhavat k S/M technikam a to velmi nemusim Tak sa distancujem