No ide o to, že by som rád do svojho fóra pridával embed kódy ,
Proste nahrám si tu videa a tam vložím embed kód a zobrazí sa mi video, ale neviem ako na to, trochu som googlil, no nič som na to nenašiel ,,, pls.. helpnite mi niekto či
(ročníky sa dajú prepisovať, 1,2,3,4 semestre tiež 1,2, a potom ešte namiesto bc .ing )
A tu chcem uplaodovať videa (prednášky prezentované žiakmi, matika, fyzika vysvetľovaná žiakmi čo som ti spomínal už v TS a tam hádzať kódy ,, len neviem či to pôjde, asi budem dávať len link, no uvidím ako sa to bude dať...
@Strejdabob no fungovalo to plus minús, nie tak ako som si presne predstavoval, ale žiaci povedali že radšej preroluju, ako máju viac krát klikať, takže som to dal pák späť , ešte že som neprerobíl 12 fór zbytočne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
tu je nejaky navod
www.youtube.com/watch?bla-bla-bla-bla-bla&feature=PlayList&p=9CA648EF0776BB53&playnext, tak ti ho fórum nezobrazí.
Musíš z neho vymazať všetko čo sa nachádza za &feature vrátane. Takže tvoj odkaz na video bude vyzerať takto:
www.youtube.com/watch?bla-bla-bla-bla-bla
Teda aspoň u mňa to tak funguje. Dúfam, že som to napísal zrozumiteľne a že sa to tak aj zobrazí
» www.vs-tuke-1.bc.rocnik-1.semester.nesho.sk/...
(ročníky sa dajú prepisovať, 1,2,3,4 semestre tiež 1,2, a potom ešte namiesto bc .ing )
A tu chcem uplaodovať videa (prednášky prezentované žiakmi, matika, fyzika vysvetľovaná žiakmi čo som ti spomínal už v TS a tam hádzať kódy ,, len neviem či to pôjde, asi budem dávať len link, no uvidím ako sa to bude dať...
@Strejdabob no fungovalo to plus minús, nie tak ako som si presne predstavoval, ale žiaci povedali že radšej preroluju, ako máju viac krát klikať, takže som to dal pák späť , ešte že som neprerobíl 12 fór zbytočne
@hextall no idem skúšať ,, kuknem čo našla aj @kokinka
takto sa to robí ešte birdz musím nejak vyriešiť , skúsim to podobne urobiť
čiže pre php/bb3 aby sa vám zobrazili videa treba na to isť takto
do prispievanie,
Použitie BBCode
[Youtube]{TEXT}[/Youtube]
HTML náhrada
Nápoveda
[Youtube]B2I_MLYP12U[/Youtube]
Dúfam, že pôjde takto aj birdz