Heh, no tak pokiaľ si začiatočník, tak na to radšej zabudni. Pokiaľ vieš čo to o pc, tak si nainštaluj nejaký program, cez ktorý to spravíš. Ja napríklad robím cez FrongPage. Ale je to vec užívateľa, ktorý program použije.
Preco by na to mala zabudnut? HTML sa da naucit za njekolko hodin, CSS za njekolko dni.. nic zlozite. Horsie je to uz napr s Javascriptom, alebo PHP, to uz potrwa trosku dlhsie, ale wsetko sa da ked sa chce..
Mno inak nic w zlom, ale aj ty si asi zaciatocnik ked robis stranky cez FrontPage, to je asi ten najwacsi bordel aky moze byt, samozrejme po Worde..
A aby si nepowedal ze som zaujaty woci mrkwoshit produktom, tak kukni si zdrojak stranky robenej wo FrontPage-i
@2 tiež si myslím že FRONTPAGE od MS je nenič bordel v kóde a podobne veci keď som ja začínal tak som mal rovno zabudnúť ? keby to tak brali všetci že som začiatočník tak zabudnem nato tak dnes nikto nieje koder @0 www.jakpsatweb.cz tam máš HTML (kostra kodu) CSS (dizajn) JavaScript(dynamická časť stránky) a PHP keby sa chces tomu naozaj venovať ! (www.php.net)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
www.pcsvet.cz
popripade si kup nejaku knihu.. Za teba to robit nebude nikto, ibaze by si si za to cwakla..
Mno inak nic w zlom, ale aj ty si asi zaciatocnik ked robis stranky cez FrontPage, to je asi ten najwacsi bordel aky moze byt, samozrejme po Worde..
A aby si nepowedal ze som zaujaty woci mrkwoshit produktom, tak kukni si zdrojak stranky robenej wo FrontPage-i
a kúpiš lacný hosting. Ked toto spravíš tak máš na výber asi 200 CMS programov kde bez znalosti HTML a PHP vieš vytvárať stránky.
Pre teba odporúčam: wordpress alebo Joomla ako na to získaš na www.joomla.sk alebo www.wp.sk