ak nemáš rád lososa, tak vyklepané rezne z karé na pár sekund do biela na panvici, na plech, posypať kopou syra a zaliať sladkou smotanou, 30 min. 170° zakryté alobalom, potom do hneda odokryté.. najjednoduchšie a najlepšie jedlo na svete
@indifferentgirl Tyler je krásny, taký ňuňu, ale ja potrebujem ZLÉHO ZLÉHO chlapa!!!! takého klausovsky dejmonovského aj keď Damon teraz.. aaa proste to aký je teraz je ešte viac sexy ako keď bol čiste "ten zlý"
@amelia13 mňamkyy a dáš aj pancier vyvariť?? dúfam že hej! potom ho môžeš použiť ako tú podložku na mince, ak náhodou ty alebo niekto z rodiny pracuje v obchode..
aaa o 3 roky budem bohatá a slávna, takže pávie jazýčky a kaviárové tousty
@indifferentgirl noo ide o to že Damona tam mám predsalen už tretiu sériu vkuse.. nie že by som ním bola presýtená, ale Klaus má také to prvotné čaro teraz xD proste fakt toto je nevyriešitelná otázka.. už sa tým zaoberám mesiac minimálne zoznam pre a proti mám na nočnom stolíku asi tri týždne aa Stefan ma nikdy nejako nebral.. ani výzorovo, ani ničím iným :/
hej, to čaro...na mňa tak Elijah pôsobil a ešte stále pôsobí ale Klaus...neviem, v tej druhej sérii bol taký ešte celkom, ale teraz sa mi moc nepáči, neviem prečo zato Damon práveže viac, len sa mi nepáči, že tie scény s Elenou dajú vždy na konci a len tak krátko
Damon samozrejme! ale Tylera s Caroline mám teraz na pozadí, aj on sa šplhá...a samozrejme Jeremy
zato ten Tyler, čistú pravdu máš! uplne ma naštval jak teraz zhybridovatel, tak som z neho nemohla.. strašne som chcela byť kerolajn, aj ona je celá dokonalá och a tá scéna jak spolu prvýkrát to.. to xDD
bože CELÉ je to dokonalé, prečo my nemožeme byť oni, PREĆO??????
a inak tie scény s Elenou ma tiež vytáčajú presne v hentom, viem že to musia naťahovať a tak, ale chcem aby toho bolo VIAC VIAC VIAC! A aby Alaric konečne prestal vchádzať v tom najlepšom xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ja mám rada vanilkový puding. Aj ty rád kone?
radšej mi poradte čo mam zajtra variť
KLAUS?????????????????
ALEBO DAMON???????????????????
a ma nezabudni pozvať na koštofku
ak nemáš rád lososa, tak vyklepané rezne z karé na pár sekund do biela na panvici, na plech, posypať kopou syra a zaliať sladkou smotanou, 30 min. 170° zakryté alobalom, potom do hneda odokryté.. najjednoduchšie a najlepšie jedlo na svete
@amelia13 mňamkyy a dáš aj pancier vyvariť?? dúfam že hej! potom ho môžeš použiť ako tú podložku na mince, ak náhodou ty alebo niekto z rodiny pracuje v obchode..
aaa o 3 roky budem bohatá a slávna, takže pávie jazýčky a kaviárové tousty
tebe sa páčia holohlaví chlapi?
Bohatá a slávna? Fíha! To mi budeš posielať jazíčky papagája Ara!
Nie, nerada pozerám ľuďom na hlavu, hlavne keď v nej nič nekmá.
A tebe? A čo holohlavé mačky? Tie sú tak sexy!
a ty čo?? kto je top? xD
Damon samozrejme! ale Tylera s Caroline mám teraz na pozadí, aj on sa šplhá...a samozrejme Jeremy
zato ten Tyler, čistú pravdu máš! uplne ma naštval jak teraz zhybridovatel, tak som z neho nemohla.. strašne som chcela byť kerolajn, aj ona je celá dokonalá och a tá scéna jak spolu prvýkrát to.. to xDD
bože CELÉ je to dokonalé, prečo my nemožeme byť oni, PREĆO??????
a inak tie scény s Elenou ma tiež vytáčajú presne v hentom, viem že to musia naťahovať a tak, ale chcem aby toho bolo VIAC VIAC VIAC! A aby Alaric konečne prestal vchádzať v tom najlepšom xD
pesnička pre tých čo oslavuju USA halloween, môžu sa rovno z neho posrať ........filip