Ahojte birdzaci. Chcem upozornit v mene viacerych co maju zle skusenosti s tymto clovekom, aby ste ho jednoducho ignorovali ak s nim pridete do kontaktu. Robi podvody roznych druhov. Byva tusim v Bojnickach.
Jasne, mohol. Vystupuje pod falosnymi nazvami firiem a ked mu date peniaze za ucelom ze zrealizuje danu sluzbu, tak viac sa neozve. Preto nikdy jemu ani nikomu inemu nedavajte peniaze dopredu za nieco co este nemate, a vopred si overte ci dana firma existuje.
Tak ,že milí Wardog, ja sa volám Vladimír Mališ , bývam v Bojničkách okr. Hlohovec.č. 200. Ak tieto bludy čo tu píšeš, sú o mne, tak budem kontaktovať POLICIU. Som serioznym občanom, podstivo pracujem vo fabrike už 9 rokov.Predpokladam že to si taká trúba akosi ty ani nedokáže predstaviť. Starám sa o svoje malé deti a vyprosím si aké kolvek očierňovanie. Nech sa páči tu sú moje kontaktné údaje, nemám žiadny problém sa z tebov či kýmkolvek stretnút a a zoči voči si čo kolvek vydiskutovať . Garantujem ti však ,že viac krát si na moje meno ani nevspomenieš.
Na tieto nezmysli ma upozornili moji kolegovia. Neprajem nikomu aby sa stal obeťou podobných chudákov ako je ten wardog či ako sa vlastne tá trúba volá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Na tieto nezmysli ma upozornili moji kolegovia. Neprajem nikomu aby sa stal obeťou podobných chudákov ako je ten wardog či ako sa vlastne tá trúba volá.
Tu je pokojne aj môj tel. +421918251262