Podla mna tu chýba nejaké forum o knihách a literatúre. Je tu dobrá hudba, televízne seriály a knihy nie? Snád ešte nezapadli prachom a myslím že by aj viacero ludí uvítalo takéto forum. čo myslíte?
suhlasim... sak kniha je vela krat lepsia ako film nakruteny podla knihy... a moj nazor je, ze pozeranie telky a citanie je to iste, bo si clovek rovnako kazi oci a rovnako zabija cas... teda ak necita nejaku literaturu faktu alebo cosi podobne... a vyjadrovat sa tiez neviem, ale citanie mi nejak nepomohlo a to citam relitivne dost. Mozno som len vynimka
Podla mna je citane fantasticka vec, na ktoru v ziadnom prípade nemaju filmy. Teda, niektoré su skutocne dobre, ale tym vlastne narazam na filmy podla knih . A ani tie nemaju na povodne, teda knizne verzie. A som si ista, ze by MALO byt forum o knihach. Aj tu na Birdzi poznam ludi,ktori radi citaju, takze urcite to nebude pre troch ludi a podobne. Mozno to nie je taka masovka ako americké serialy, ale predsa len to MUSI tiez niekoho zaujimat.
No ja knihy moc nemusim. Mne staci ked si precitma uryvok z citanky . Nemam taku vydrz aby som knihu precitala az dokonca sice som sa uz o to vela krat snazila
snad sa nemusi zakladat forum o kazdej kokotine, ktora niekoho napadne nie? vo filmoch az tak moc diskusii nieje, tak preco to tam jednoducho nepridat?
Peter_Piper: Clovek, ktory forum o knihach zaradi do kategorie "kazda kokotina" ma znacne limitovany intelekt. Prosim ta, stiahni sa z tejto diskusie, zjavne tu so svojim primitivnym nazorom ( v tejto oblasti, nechcem narazat na tvoje ostatne nazory, tie nepoznam, ani ma netrapia) nemas miesto.
Taktiez by som sa neporovnavala filmy a knihy, je to rozdiel medzi konfrontaciou s knihou a audiovizualnym zazitkom z filmu. Okrem toho NIE vsetky knihy boli sfilmovane..
Zemina - myslel som to obrazne a clovek, ktory to nepochopi ma znacne limitovany intelekt. ked by tu mne chybalo forum o zemiakoch tak sa nemusi hned zakladat nie? forum o knihach by dopadlo asi tak, ze by tam bola 1 nova diskusia za tyzden a pomaly nikto by tam nepisal. pretoze ked vyjde nova kniha, kolko ludi o tom vie? a ked vyjde novy film? co myslis? ak myslis vobec
bolo by to zbytocne forum, staci to priradit k inemu
peter piper- to by sa potom kazda diskusia mohla priradit do ineho fora..nie? ako o chalanoch by sa vlastne mohlo priradit k foru o zenach, aj tak su tam same primitivne diskusie..do ktorych sa tak rad zapajas.. a ked niekto chce vytvorit forum o knihach- to je pre teba vedlajsie..ved na co - inteligentne forum pre takeho iqvaca ako si ty..
Ententiki - ty co vies o mojich nazoroch ked si tu prihlasena 5x? a zapajam sa tam preto, lebo pice ako ty tam neustale zakladaju diskusie typu: dotkol sa ma, som tehotna?
Peter piper- to by sa potom kazda diskusia mohla priradit do ineho fora..nie? ...... nie, ak ti to nedoslo, knihy a film su podobny zaner umenia, takze neviem naco tato uvaha bola vobec dobra.
Som za. A podľa mna je jedno kam to fôrum pridáte akokeby nebolo jedno kde kliknem... :p A prosím bez debilných komentárov typu: Na co travit niekolko dni citanim knihy, ked si to iste mozem pozriet za 1,5-2 hodiny? A máš z toho veľké ho.no, iba guláš informácií čo sa to tam deje...
Treba vedieť čítať, a pochopiť. Niektoré knihy sú v tom tažšie ako tie druhé ale tam to je aj o tom aby čitatel premýšlal a používal fantáziu, vo filme to máš všetko naservírované ako na podnose. Nie že by som mala niečo proti filmom ale podla mojho názoru ti kniha dá viac.
Nebolo by to zbytočné pokiaľ by bolo navštevované a žiadané. Ale o tom pochybujem takže by bolo asi lepšie ho k niečomu priradiť. Ale je tu viacej vecí ktoré nemajú takmer žiadnu návštevnosť a napriek tomu vlastnú sekciu (či jak to mám nazvať). Zišlo by sa celé fórum renovovať ale to sa asi nikomu nechce...
na birdze je momentalne zaregistrovanych 38 606 ludi a zatial sem napisalo asi tak 20 (nepocital som to) ze chce mat diskusiu o knihach, tak na co by bolo o tom vlastne forum asi?
Ja som nepochopila, mam z teba taký pocit ako kebyze sa musíš ustavične hádať za svoju pravdu. Nehovorím že to bude najpopulárnejšie forum na birdze a preto by tu podla teba nemalo byť?
Myslím že je tu viac ako 20 ludí ktorý by také forum chceli a ak aj nie tak čo máš proti tomu aby to bolo aj pre menej ludí. Možno by to presvedčilo aj ludí ako si ty že existuje niečo ako kniha a ešte k tomu dobrá kniha.
Dreamagall - vlastne forum, ano vlastne forum, chapete to? ludia? asi nie co? ste tu jebnuti nadobro vsetci? kurva pisal som o vlastnom fore a asi milion krat som pisal, ze by sa to malo zaradit do filmu, je to take nepochopitelne?
Nechápem, načo sa tu hádať... Nemám nič proti priradeniu kníh ku filmom a seriálom,lebo niektorých asi nemožno presvedčiť, že je to niečo úplne,úplne iné...a podľa mna ten záujem bude...možno nie úplne masový,ale ako som niekde hore čítala, mnohé témy,čo majú vlastnú sekciu, tiež nie sú nijako masovo navštevované a predsa sú..
Hm... Nuz rozmyslam ze by sme spravili aj nejaku specialnu sekciu o Literature a umeni... Mame "komercne" rubriky, mozno by bolo dobre mat aj daco umeleckejsie
Ako mozete nad tymto este pochybovat! Samzrejme, ze tu chyba tema literatura. Mne to pride inak ako jedna z najzakladnejsich tem A to umenie je tiez fajn napad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Taktiez by som sa neporovnavala filmy a knihy, je to rozdiel medzi konfrontaciou s knihou a audiovizualnym zazitkom z filmu. Okrem toho NIE vsetky knihy boli sfilmovane..
Cize som jednoznacne za forum o knihach!
bolo by to zbytocne forum, staci to priradit k inemu
..sudim podla tvojich nazorov..
a ja som jednoznacne za forum o knihach!!!
kniha, film a hudba
tri v jednom...
Peter piper- to by sa potom kazda diskusia mohla priradit do ineho fora..nie? ...... nie, ak ti to nedoslo, knihy a film su podobny zaner umenia, takze neviem naco tato uvaha bola vobec dobra.
na birdze je momentalne zaregistrovanych 38 606 ludi a zatial sem napisalo asi tak 20 (nepocital som to) ze chce mat diskusiu o knihach, tak na co by bolo o tom vlastne forum asi?
Myslím že je tu viac ako 20 ludí ktorý by také forum chceli a ak aj nie tak čo máš proti tomu aby to bolo aj pre menej ludí. Možno by to presvedčilo aj ludí ako si ty že existuje niečo ako kniha a ešte k tomu dobrá kniha.
skopiruj mi to prosim ta.
ak si nepamataš tak je to príspevok 34.
a som za..
Kde som napisal ze by to forum nemalo byt?
dostanem na to odpoved:
Tak na co by bolo o tom vlastne forum asi?
toto je ak u jebnutych na dvore
a súhlasím s tvojou poslednou vetou
Moj zoznam knih co mam:
Telefonny zoznam, Kamasutra, 1000 a 1 poloh sexu, Vaříme z konopí, Mein kampf a este mam aj vkladnú knižku
A manual k modemu od T-comu
Takze sa tesim, snad to tu bude cim skor
tema literatura tu podla mna jednoznacne chybala