mam skoro 16 rokov co mam doma furt sedet za compom akoi stalo sa ze som daskedy si vyrazil co som mal stastie a ktomu som z chaty prisiel ozraty jak delo bolo toho viac a teraz ma ma nepusti newem ci mam zabit fotra abo co ale fajne ma to uz je...e
Kurna, tak toto bola ta najhorsie napisana msg v historii celeho sveta... PS: uz sa kurna necudujem preco si do toho AC/DC napisal tak malo... Radsej sa sustred viac na skolu, lebo neznasam ked sa bary preplnaju takymito dementami...
Akoze ked si skoro 16-rocny kikboxer, ktory dosiel domov ujebany na sracky,tak...???...nechapem ta...naozaj...sa ocoi esteaj cudujes, ekd si mal taku skusenost s chlastom? Ja by som ta doma este aj zamkla na 10 zamkov,pred izbu a pod okno by som dala lasere, aby si nemohol ujst...a este by som ti ja pocitac zrusila.....a taky den o vode a chlebe by ti hadam ani neuskodil
AKoze sa spamataj chlapce!Nevies co mas..a chyba ti evla veci na pochopenie toho praveho..
Angie2112: a preco chodi 59-kilovy 15 ROCNY kickboxer domov ozraty? Preloz mu to do jeho jazyka, neboj slubujem ze na nom popracujem, ale zatial som sa ho este stale nenaucil...
do pici setci ste jedny skurweny pojebany kokoti a kurvy ked nepoznate mojho prijebaneho fotra tak naco tu rozpisujete picoviny newete jaka je skutocnost ps:vzivote moj foter ma nevidel ozraneho newe nic o mojom zivote kôli tomu ze sa vobec onmna nestara jedine co vie tak vie len buzerowat a nikde ma nepusti kokot jebnuty tak drzte pice prijebanci setci
moju matku neraz zbil ja ked som bol maly aj mna bil a mojho maleho brachu tiez tak neni prijebany hlawna wec ze dajaky chuj tu napisal ze "zato si mozem sam" sa vy zaqmyslite a neja a ozraty v zivote som bol len 2-krat
Hej,klud...sak to si mal hned napisat...a podla toho prveho prispevku, to si akoze co cakal ze napiseme? sak to vyznelo tak, ako to vyznelo a podla toho sme sa aj vyjadrili...mal si to napisat obsirnejsie a nie nam tu teraz nadavat...
No a ked je to tak, ako tvrdis, tak potom ti tu my moc nepomozeme...rozpravat sa s otvom by asi ani nemalo zmysel(ak je taky )obrat sa niekoho ineho...a nechapem, preco si sa uz davnejsie niekde nestazoval, ze ta bije, abo kedysi bil...ja by som s tym uz niekde bezala!
indian, ale v tom prvom prispevku to vyznelo tak (aspon mne) ze chodis domov najebani a preto ta nechce pustat von. A ty ako velky kickboxer ho zato zabijes,co nevypada zrovna inteligentne.
Ale ked je teda tak, ako hovoris, tak to nemas lahke, s takými kokotmi nic nenarobis, len cim skor odid z domu. Alebo s tym teda za niekym fakt zajdi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Za to si mozes sam a nikto iny. Ked robis somariny tak nes nasledky.
Alebo sa osamostatni plat si ubytko, elektriku vodu , plyn + strava a bud frajer, kapo velky BIG BOSS.
Alebo rovno zabi ho a potom budes v base. Sem tam prechadzka za murom a tot vse.
mas dost malo rokov a silacke reci. Ak si takyto aj na oca ako si vsetko pisal, tak uz si davno z domu hed na mojom mieste
Ja som ho chcel zjebat pod ciernu zem
len som cakal, ze aj odpovie
ste ma predbehli
Ako to uz bolo, ked sa ti nepaci mozes ist na ulicu. Skus sa nad sebou zamysliet a nehraj sa na najvacsieho
Cti Otca Svojho I Matku Svoju!!!
Pridavam sa k 10 komentu.
AKoze sa spamataj chlapce!Nevies co mas..a chyba ti evla veci na pochopenie toho praveho..
tak aky vyznam mala potom tato diskusia? nie my tvojho oca nepozname preto ti nemame na to co povedat
chces pocut nieco typu: ano ano daj mu zbi ho... si dobry... frajer si... kickboxer si... zbi ho... daj mu si davac... ideees
fajn a teraz je diskusia uzavrena...
No a ked je to tak, ako tvrdis, tak potom ti tu my moc nepomozeme...rozpravat sa s otvom by asi ani nemalo zmysel(ak je taky )obrat sa niekoho ineho...a nechapem, preco si sa uz davnejsie niekde nestazoval, ze ta bije, abo kedysi bil...ja by som s tym uz niekde bezala!
Ale ked je teda tak, ako hovoris, tak to nemas lahke, s takými kokotmi nic nenarobis, len cim skor odid z domu. Alebo s tym teda za niekym fakt zajdi.