Samozrejme, výnimky sú tie fotky, keď sa človek potrebuje o kúpe daného oblečenia poradiť, prípadne je nejaké extra vtipné a chce ho niekomu ukázať alebo také podobné prípady.
Raz alebo dvakrát som si nebola istá, chcela som si to premyslieť a prišlo mi praktické mať fotku, hoci aj nekvalitnú. Raz z čistej haluze, pretože ja a korzet, to som si proste musela odfotiť. A raz sme si z toho aj urobili s @tunidlo -m súťaž a bol z toho aj blog
Mne by sa ani nechcelo fintit, len pre par fotiek v skaredej skusobnej kabinke. A este ak by som tam mal tie veci nakoniec nechat ... to je tak trapne. Potom sa este opriet o nejake velke drahe auto, potom o nejaky drahy dom, potom sa este opriet o cele druzstvo volejbalistiek, zas par fotiek ... a ze kto je vacsi sejk
ja nie, ale minulý týžden som vynadala jednej babe, v celom obchode 3 kabínky, všetky plné, samozrejme. a z tej jednej samé blesky vychádzali, ked vyšla nakoniec von, som jej tak vynadala, že pribehla predavačka. no čo, nemá zavadzat, ked sa chce fotit, nech sa fotí doma v maminej nočnej košeli.
lebo občas sú v obchodoch TAKÉ veci, že sa to proste nedá nezvečniť. najlepšie je sa pri tom fotení smiať až k slzám a potom vidieť človeka, ktorý si tú danú vec naozaj kupuje
v živote mi nenapadlo sa takto fotiť, či už vo veciach, ktoré si chcem kúpiť alebo v tých, čo si nechcem kúpiť (tie ktoré si nechcem kúpiť si ani neobliekam, lebo neznášam si niečo skúšať)
jasne že hej. bol to ťažký výber šiat na stužkovú..a samozrejme ked som šla sama,mama to musela odobriť,tak som jej všetko posielala. alebo ked som nebola doma, tak som bežne mame posielala čo som si kúpila,lebo to chcela vidieť. takže nič také debilné na tom nevidím....
LOL však my sme sa furt fotili v hocičom a bolo nám jedno či si tú vec berieme alebo nie a všelijake fotky a take haluze ale už to dlho nerobim.. to boli časy
Nie, okrem jediného prípadu, keď sme v rámci angličtiny celá trieda behali po nákupnom centre a snažili sa splniť zadané úlohy. Fotili sme sa v kožuchoch, spoločenských šatách a tak, predavači z nás museli mať radosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
raz !
Samozrejme, výnimky sú tie fotky, keď sa človek potrebuje o kúpe daného oblečenia poradiť, prípadne je nejaké extra vtipné a chce ho niekomu ukázať alebo také podobné prípady.
ale raz to asi skúsim ak si spomeniem
Dvakrát!
jedine, kedy som sa fotila bolo, ked som si nebola ista jednou bundou a posielala mame mms, ci mam kupit