Áno fotím sa nahý a milujem to. Zatiaľ som to neukázal nikomu ale mám doma album svojich nahých fotiek a plánujem ho niekomu darovať alebo ho nikomu pred smrťou odkázať. btw. Ja vzrušujem sám seba aj oblečený
dievčatá... ak posielate priateľovi nahé fotky, tak na 99% po rozchode skončia verejne na nete a ak nie, tak aspoň u jeho kamarátov... a ani nehovorím, kde skončia, ak to bude škaredý rozchod... to je podobné ako nechať si vytetovať meno priateľa/ky
Sam sa nefotim... ale mam zopar takych fotiek ked sme na nejakej chate/ opiasi a 2 fotky mam aj zo spolocnych sprch s kamaratmi. To skor oni mne ich posielaju ako ja niekomu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a samozrejme,ze ma to vzrusuje,inak by som to ani nerobila!
) hádžeš semeno na koberec a neutieraš to po sebe
to je zvrátené
dievčatá... ak posielate priateľovi nahé fotky, tak na 99% po rozchode skončia verejne na nete a ak nie, tak aspoň u jeho kamarátov... a ani nehovorím, kde skončia, ak to bude škaredý rozchod... to je podobné ako nechať si vytetovať meno priateľa/ky
@28