Podla coho si vyberate svoju hlavnu fotku ??? ak mate svoju ake si vyberate a podla coho ? a ked nemate svoju vôbec ani v PC ..volite mozno bez fotky alebo neaku inu ?....pripadne podla momentalneho citenia ????
hh ...ja podla toho ked objavim neaku moju zaujimavu pripadne nieco co my vytihuje ....ako teraz napr ...ale on si tam nesmrka nos hej ..on ju bočka ...ale nechci vediet ako vyzeral pôvodny obrazok ale po markantnych zmenach je to vcelku OK ....
zvyknem maž občas svoju ale inak si ju mením podľa pocitov túto som našla na nete a zapáčila sa mi aj tak ju mám v pláne čoksoro zmeniť kedysi som mala ako hlavnú fotku Davea Gahana
ja podla nalady a podla toho co ma momentalne vystihuje. ale snazim sa aby tam neboli len tak nejake obrazky ale vzdy nejaky, co som vud robila ja alebo na nom som. akurat raz som tam mala Dori z Nema, ale aj ta ma vystihuje
no tak jasne ze vzdy taku kde vyzeram najlepsie,vzdy ked mam nejaku novu a dobru tak si vymenim za tu staru ale hlavnu fotku co mam tu si nemenim moc,ajtak tu mam v albumoch dost fotiek inych...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
(PS: Hady nie sú slizké!)
mno aj neviem davam si zvycajne tu fotku ktoru viidm a práve ma pri nej napadne že by sa hodila do avataru
Svoju si dávam len niekedy, ak mám chuť na nejakú inú, ktorá ma v tej chvíli vystihuje, dám si tú.
A šak nekedy vymenim to je jedno kerá príde pod ruku .. šak ja som šade "krásna"