Potrebujem v programe zmerať veľkosť objektov na fotkách, ale zabudla som s nimi odfotiť aj pravítko, aby som mohla nastaviť mierku. Z minulého merania mám to pravítko odfotené, avšak vzdialenosť kultivačnej misky bola iná, veľkosť kultivačnej misky však
bola rovnaká. Isto sa musí dať nejak premiastniť to pravítko z jednej fotky na druhú, ked sa s tým pohrám v nejakom grafickom programe a misky cez seba preložím , ale ja netuším ako Nevedel by to niekto urobiť? Tunak je obrázok
@kosmiklove no hej, preto potrebuje odstrániť pozadie z fotky č.1, dolnú misku nastaviť ako spodnú vrstvu, hornú miku ako stredú vrstvu a pravítko ako vrchnú, čo je však too much na mňa takže momentálne som si obe fotky nahrala do skicára a mením veľkosti, kým sa mi zdá , že sú podobné a budem to kontrolovať normálnym pravítkom, len ho neviem nájsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov