No štve ma to že fotky vo fotoalbume, si môže hocikto známy či neznámy stiahnuť jedným ťuknutím do myši. Nedalo by sa spraviť niečo také ako nemyslím presne to čo majú na pokeci uzamknuté fotoalbumy, ale niečo aby sa nedali len tak stiahnu fotky, niečo oc
@Henaaa14 ono sa to NEDA UROBIT. Neda sa urobit aby sa fotka nedala stiahnut, lebo uz to ze si ju niekto otvori a kukne => tak tym vlastne stahuje fotku do pocitaca (i ked len do pamata, ak by sa zablokovala proti stiahnutiu, tak by sa nedala pozerat. Lebo pozeranie je vlastne stiahnutie (i ked nie ulozenie)...
Jedine riesenie by bolo zaheslovane fotoalbumy, ale aj odtial si moze kto tam ma pristup stiahnut cokolvek, jedine ze by si tym niektorym ludom, ktori tam pristup nemaju zabranila v stahovaniu.
Ale zaheslovane fotoalbumy sa sem bojim dat, lebo nechcem aby BIRDZ bol ako Azet.
@8 a aj keby sa to dalo spravit aby sa nedali stiahnut...existuje jeden skript ktory blokuje taketo veci...ale funguje len v exploreri...a navyse print screen funguje vzdy a vsade
Nevieš otom že aj napokec sa da naburať do fotoalbumu zamknuteho.....a mimo to na internete neni sukromie... XD "anonimitu nezískaš len ju stratíš "(autor : Pc space)
@1 Ved ak Ta to stve, tak si tu fotky jednoducho nedavaj..teda aspon tie, pri ktorych by Ti vadilo, keby ze si ich niekto aj stiahne...a hned mas po probleme
nieje birdz tak trochu o prezentovani tovjej osoby? to cim sa chces prezentovat, prejavit??? teda myslienky, napady, a aj fotky, preto tu su blogy, diskusie, a albumy....
vobec nie som rad, ze sa pridavam do stada , ale fakt musim so vsetkymi suhlasit, naco sem tie fotky davas, ked ich nehces ukazat? spamataj sa a ked sa ti nepaci, tak bez na pokec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
z hockade ti ich mozu stiahnut
ak chces foto na nete ktore vidi len urcita skupina ludi sprav si album tam
tu je ten album nato aby sa mal uzivatel daneho konta cim ukazat.... alebo nejako prejavit ... alebo ked sa chce niecim pochvalit tak to sem praskne
Jedine riesenie by bolo zaheslovane fotoalbumy, ale aj odtial si moze kto tam ma pristup stiahnut cokolvek, jedine ze by si tym niektorym ludom, ktori tam pristup nemaju zabranila v stahovaniu.
Ale zaheslovane fotoalbumy sa sem bojim dat, lebo nechcem aby BIRDZ bol ako Azet.
to @0 na keru picu davas na net fotky, ktore nechces aby ostatni videli? sak to je proti logike. nechapem to ani na pokeci. totalna demencia