Pred chvílkou mi nešťastne spadol fotoaparát olympus Fe- 4050. Niečo sa mi stalo s objektívom, lebo sa po vypnutí nestiahne do vnútra a nevysunie sa krytka. Fotky majú zlú kvalitu a zdá sa mi, akoby sa v objektíve niečo zlomilo. Ako môžem fotoaparát zachr
no reklamáciu ti neuznajú a servis je dosť drahý.. a keďže to nieje žiaden high-endový skvost tak by som na Tvojom mieste kúpil nový.. ale skúsiť to možeš, aspoň si zistiť koľko za to budú chcieť..
(mne raz tiež foťák silno padol a mal som niečo podobné (objektív zostal vysunutý zaseknutý a vykrivený) treskol som s ním o stôl a objektív sa krásne zasunul a odvtedy funguje ale nebolo tam nič rozbité v tvojom prípade to vyzerá horšie)
Síce mne sa ešte nepodarilo kúpiť digitál takže skúsenosti nemám,ale skús reklamáciu a ak to nevyjde tak sa spýtaj na cenu opravy a sama usúdiš či sa to vôbec oplatí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
(mne raz tiež foťák silno padol a mal som niečo podobné (objektív zostal vysunutý zaseknutý a vykrivený) treskol som s ním o stôl a objektív sa krásne zasunul a odvtedy funguje ale nebolo tam nič rozbité v tvojom prípade to vyzerá horšie)
a ak nie tak oprava no :/ len ako uz ludia vyššie písali, môže výjsť drahšie ako novy foťák :/