Čaute sa, prosím mám na vás jednu radu, hlavne tým, ktorí sa do foťákov vyznajú.
Chcela by som si kúpiť nejaký dobrý foťák, do takých 150€, nech je kvalitnejší a nech aj niečo vydrží. Lebo ja mám také šťastie, že si kúpim foťák, ktorý je totá
no, kedze preferujes nikon a canon, tak si kukni, co v tej cenovej relacii maju a co sa ti bude pacit viac, to si vyber... jednoznacne sa neda povedat co je lepsie... takze asi tak..
v cene do 150Eur tu preboha nestrašte so zrkadlovkami... odporúčam napr. Canon Sx130 IS, za tú cenu super voľba.. a ak sa Ti chce tak si na nete preštuduj recenzie na rôzne foťáky a podľa toho vyberaj, v dnešnej dobe máš takých stránok plno.. napr » www.steves-digicams.com/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale odo mňa si moc nenechávaj radiť, ja som laik a toto je už môj 5. foťák.
» foto.bazos.sk/inzerat/1218416... » foto.bazos.sk/inzerat/1201852... » www.ephoto.sk/bazar/predam/fo...
Hľadaj určite sekáč zrkadlovku, ako nejaký nový bakelitový sh*t
aj tie internetove vsak obvykle poskytuju zaruku;
tiez odporucam zrkadlovku
1. je veľmi nekvalitné
2. je veľmi staré, ale nie dosť na to aby to bola starožitnosť
3. je pokazené
4. je to debil ktorý nevie čo doma má
5. potrebuje peniaze (pravdepodobne na drogy)
Staré zrkadlo by som kúpil veľmi nerád, nikdy nevieš kedy ti odíde uzávierka alebo podobný komponent ktorý už ani boh nedá dohromady..
treba si vyhladat konkretny fotak a potom sa ti k nemu zobrazia recenzie