Niečo mi ale trošku uniká. Všeobecne sa vie, že napr fajčenie škodí zdraviu. A cigarety sa stále vo veľkom predávajú / kupujú. Vie sa, že autá / lietadlá znečisťujú ovzdušie, okolo nášho domu ich ale jazdí / lieta stále viac a viac. Vie sa, ako sa na zdra
Armagedon klope už hlasno na dvere,
kompetentný majú v pi*i, nikoho to nes*re,
môžeš sa nadrapovať jak spevák v opere,
no až keď bude neskoro ludstvo sa prebere.
ale áno, vedomie (aj obsesívna posadnutosť niečím, čo nechceme, aby sa dialo) spoluformujú realitu. každého vnútorný obraz prispieva v malom, no spoločne sme tvorcami sveta, aký je.
preto napr. vidím všade krutosť páchanú ľuďmi na ľuďoch a mimoľudských zvieratách,
ale zároveň sa snažím čím ďalej, tým viac orientovať na obraz sveta bez týchto aktov a byť optimistom. nie je to ani tak o nádeji alebo viere alebo "wishful thinking", ako skôr o tom, že moje myšlienky v dlhodobosti ovplyvňujú všetko - nálady, postoje, konanie.
stále je to asi ešte zľahka diskrepantný mindset, ale nemyslím si, že všetky negatívne postoje nutne perpetuujú stav, na ktorý sú zamerané.
Vieš prečo sa to deje?
Lebo ignorancia,ľudia vedia,že škodia prírode,že škodia sebe,vedia,že kebyže chcú môžu to zmeniť lebo viacero ľudí zdieľa tento názor,lenže nechcú,neurobia to,maximálne sa občas posťažujú.
Vďaka ignorancii sa všetko to zlé a nespravodlivé môže diať.
@thrwtchr Názov diskusie znamená -ako hore tak dole ...moc silna geo-metria ...každého vnútorný obraz prispieva v malom meradle ? ...I . MAG . I . NATION ...Predstavivosť ..ja čarodej ja spoločnosť....každy človek tvory cele svety prostredníctvom svojho pohladu na život svet, vsemir ,....ľucka predstavivosť skrze ktoru si vesmir uvedomuje svoju vlastnu podstatu ...minule daaavne životy sme boli hviezdy a priťahovali sme planety atd atd....dnes sme vsak vysplejsie bytpsti..mame x predkov ... a pritahujeme si skusenosti .....bolo predpovedane "predurčene" ze si budeme vyberat zle skusenosti ...aby sme sa poucili- aby sme sa vylepšili -aby sme pochopili -aby sme vysvetlili -a aby sme napravili ...bolo predurčene ze sa civilizacija bude brodit temnotou a nevedomostou ...tato cesta trvala cca 3000 rokov ....koniec tejto cesty a celkovej karanteny skoncil 21.12.2012 ...tak ako aj mi nekončime rok 24.12 ....na vianoce ...tak preto este nenastala zmena ....komu žial ....spoločnosť čaka na ohnostroj ....
kdyby člověk byl jenom tělo pane, bylo by to jednoduché pro ty mocné, mohli by budovat své říše jako se staví zeď, kvádr ke kvádru, až by tu stál svět z kamene...ale ať stavějí jakkoli, ať jsou jejich paláce jakkoli obrovské, jejich proštredky jakkoli nesmírne, jejich plány jakkoli odvážné a jejich pletichy vychytralé, hluboko v tělech těch ponížených z níchž stavějí, v tom křehkém materiálu tkví vědomí, jaký by měl svět být...
ignorancia... dneska pokial chceš s vlkmi žiť, musíš s nimi vyť. Aj mne sa nelúbi to čo robíme, ale to nieje tak o nás ale o tých čo sú na vrchole. Ja odmietam žiť ako ovca , ale do lesa žiť tiež nechcem ísť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
kompetentný majú v pi*i, nikoho to nes*re,
môžeš sa nadrapovať jak spevák v opere,
no až keď bude neskoro ludstvo sa prebere.
ale áno, vedomie (aj obsesívna posadnutosť niečím, čo nechceme, aby sa dialo) spoluformujú realitu. každého vnútorný obraz prispieva v malom, no spoločne sme tvorcami sveta, aký je.
preto napr. vidím všade krutosť páchanú ľuďmi na ľuďoch a mimoľudských zvieratách,
ale zároveň sa snažím čím ďalej, tým viac orientovať na obraz sveta bez týchto aktov a byť optimistom. nie je to ani tak o nádeji alebo viere alebo "wishful thinking", ako skôr o tom, že moje myšlienky v dlhodobosti ovplyvňujú všetko - nálady, postoje, konanie.
stále je to asi ešte zľahka diskrepantný mindset, ale nemyslím si, že všetky negatívne postoje nutne perpetuujú stav, na ktorý sú zamerané.
Lebo ignorancia,ľudia vedia,že škodia prírode,že škodia sebe,vedia,že kebyže chcú môžu to zmeniť lebo viacero ľudí zdieľa tento názor,lenže nechcú,neurobia to,maximálne sa občas posťažujú.
Vďaka ignorancii sa všetko to zlé a nespravodlivé môže diať.