co si myslite ..ked niektorri chodia spolu viac ako pol roka rozumeju si maju sa radi maj by chalan dojst svoju babu poliat? alebo ba svoje kamaratky z dediny a na svoju babu sa vykaslat z vysoka??? dakujem
To sú tradície, ktoré každý berie ináč. Veľa báb to berie ako traumu a sú radi, keď ten "ich" chalan má pochopenie pre to a teda ich nedojde ani poliať ani vyšibať.
ten moj prisiel a viacmenej symbolicky ma oblial co bolo fajn že som neskoncila vo vani ale myslim si že ked ten tvoj bol pri inych tak by mal dojst aj k tebe
nuz je to trochu divne.. predsa len mal dojst. A spytala si sa ho vobec preco neprisiel? Ja sice nemam rada olievacku a veci s tym spojene, ale uz len z principu by som chcela aby ten moj prisiel, aspon pozdravit a tak.
Mylsim si, ze ked bol uz tie svoje kamosky vysibat a popolievat, tak sa mal stavit aj u teba..nebolo to od neho pekne ... ja by som na svoju urcite nezabudol
Jaaaa chodim sibat uz od mala a ani tak skoro neprestanem Je to sranda a aspon dam kamoskam najavo ze na ne myslim Hlavne vtedy ked ich hadzem do vane a pustam studenuuuu vodicku Holky sa tvaria ze im to vadi ale v kutiku duse su rady ze sme si na ne spomenuli vsak?
no mne sa minuly rok stallo že som si tu svoju nechal až poslednu ale kym som k nej prisiel tak som mal riadne vypite a bolo kriku ptm.Ted som siel k nejprvej a vsetko bolo super.Ale urcite by som na nu nezabudol aj keby som v akomkolvek stave
Tak ja osobne som sa na svojho chalana nahnevala, že ma neprišiel obliať, iba ked som prišla za nim tak som mu povedala ze nech ma ked uz nechce poliať tak nech ma ovoavkuje a tak aj spravil som sa normálne nasrala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ved prave ... ich ano a na mna sa vyprdne
bolo vidno, že to bola silná láska