ake su vase skusenosti s tymto typom randenia.....vyslo vam to alebo ste si pokazili spolocne spoluzitie v triede uz narvalo?u mna to skoncilo tou druhou moznostou....do konca zakladky sme sa neznasali
ROckstar: ja som chodil zo skoly s jednou babou aj to bola odomna o dva roky starsia a maturovala a setko sa to dosralo na celej skole vdaka komu ? vdaka nej... couz... profaci na mna kukaju ako na neviem co.... cize ale tak zo skoly no da sa zvladnut mozno, sice mam blbu skusenost...... ale z triedy ee......
aa keed ju strasne lubis a je z tej istej triedy? aa neje to je uz laska 15 rocnych ale laska 17 a 18 rocnych takmer dospelych ludi? co sa poznaju 7 rokov?
U nas v triede tiez existuju dva pariky... jedni spolu chodia uz viacej ako dva (alebo nejak tak) roky a tí druhí zacali spolu chodit pred piatimi mesiacmi... nikomu to nevadi... osobne som take nieco zazila a nikdy by som sa do toho nepustala lebo viem ako to dopadlo... horko tazko sa pozdravime...
trepete cocotiny, ked sa niekto lubi tak je jedno ci je z triedy ci nie, segra mala krasny 4 rocny vztah so spoluziakom, kamarat to uz dva roky taha tiez so spoluziackou, to uplne jedno co a ako ked sa dvaja maju radi...
teda ja by som to asi nedokazala...ako chodim s jednym xalanom s ktorym som sa zoznamila v robote na brigade a tiez tu po nas divne kukali...ale uz tu konmcim tak je mi to jedeno hehe...myslim ze takyto vztah zalezi len na okolnostiach na nicom inom
a máme vtriede ďalší párik, čo je spolu rok (síce oni to už trocha preháňajú - oblizujú sa na prestávke, na hodine, vkuse.. akože to je dosť blbé keď desiatuješ a oni sa tam ťuťu-muťu)
a mali sme ešte jeden párik, ale oni neskončili happyendom.. par mesiacov bolo medzi nimi napätie, ale už je to vpoho..
mno chcela by som podotknut ze nie wzdy toi musi vyjst zle.. ... taky parik z nasej skoly ,ktori su v tej istej triede budu coskoro chodit styri roky :p..dalej parik ktori bol ztej istej triedy a uz dawno zmaturowali este chodia spolu((co je uz dobrych 7 rokov
poznam pariky ktorym to aj vydrzalo ale moja skusenost je o 180 stupnov ina...
chodila som so spoluziakom rok aj pol a ked sme sa rozisli (no nebudem svatuskarcit - mojou vinou) - rozhadala sa kvoli mne cela trieda...
inak teraz sme uz v pohode, take to obchadzanie ignorovanie a blbe poznamky ci hucanie po sebe nas preslo po 8 mesiacoch teraz to vyzera akoby stale spolu chodime kua, ale sme len kamosi (nastaste)
u nas boli pariky.....ktorym to dlho nevydrzalo...ale zeby bolo medzi nimi dake obrovske napatie...to nie......ziadne sceny ani nic podobne.....jeden exparik....sice spolu teraz moc nekomunikuje.....ale da sa
uplne na otm nezalezi.. jeden z mojich najdlhsich vztahov bol s typkom z tej istej skoly... samozrejme ze s nim travis ovel viac casu, ale nemusi to byt nn akosdu, konkretne nam to vyhovovalo...
Pozdravuejm Dr. Housa a pripajam sa na oapcnu stranu Chodil som so spoluziackou 3 mesiace, rozisli sme sa, chvilu to bolo jaksi "divne" a potom pohoda kecali sme normalka
Neviem preco by malo byt problem vidiet sa kazdy den.... ved ked niekoho lubite, chcete s nim byt navzdy...teda aspon u mna je to tak. Moj priatel sedel 3 roky predo mnou. Cez pradzniny sme boli spolu tyzden 24 hodin denne a nemyslim si, ze by nam to uskodilo. Ked sa pustim do vztahu, je to uz navzdy....teda aspon s tym do toho idem. O com si myslite, ze je manzelstvo? Ze ked sa vam omrzi, pojdete za inou, lebo s nou ste uz dlho?.... Neviem, preco to niekto komentuje, kto nema taku skusenost...najprv si to vyskusajte a potom hovorte, ze je to blbost, oka?
hmm tak mam velmi zlu skusenost s tym...a aj dost inych ludi ale poznam aj vynimku co potvrdzuje pravidlo jeden moj spoluziak chodi uz vyse pol roka so spoluziackov a zatial to klape..
ja som chodila 7 mesiacov z chalanom z tej istej skoly dokonca na tej istej chodbe sme boli ale rozisli sme sa ale v podstate ani nie.stale sme spolu akokeby ved to je take zvlastne ale da sa povedat ze to dobre dopadlo podla mna ale kebyze je z tej istej triedy neveim podla mna by to nebolo dobre ..
No aj som tiez chodila s chalanom z vedla z triedy ale iba 2 týzdne nebavilo ma ze cela skola na nas kukala a tak.. asi to bude tym ze sme dievcenskaskola a chalanov mame dohromady asi tak 13 na celej skole ale doteraz sme kámosi a mame sa celkom radi aspon si myslím D
Ak je to prava laska tak je jedno ci je ten chalan z triedy alebo nie. Ale vacsinu takychto lasok znici neprajnost alebo ziarlivost nechapavych spoluziakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
takže moja odpoveď : Nikdy by som nechodil s niekym z tej istej školy...alebo priamo z triedy
U nas v triede tiez existuju dva pariky... jedni spolu chodia uz viacej ako dva (alebo nejak tak) roky a tí druhí zacali spolu chodit pred piatimi mesiacmi... nikomu to nevadi... osobne som take nieco zazila a nikdy by som sa do toho nepustala lebo viem ako to dopadlo... horko tazko sa pozdravime...
a máme vtriede ďalší párik, čo je spolu rok (síce oni to už trocha preháňajú - oblizujú sa na prestávke, na hodine, vkuse.. akože to je dosť blbé keď desiatuješ a oni sa tam ťuťu-muťu)
a mali sme ešte jeden párik, ale oni neskončili happyendom.. par mesiacov bolo medzi nimi napätie, ale už je to vpoho..
chodila som so spoluziakom rok aj pol a ked sme sa rozisli (no nebudem svatuskarcit - mojou vinou) - rozhadala sa kvoli mne cela trieda...
inak teraz sme uz v pohode, take to obchadzanie ignorovanie a blbe poznamky ci hucanie po sebe nas preslo po 8 mesiacoch teraz to vyzera akoby stale spolu chodime kua, ale sme len kamosi (nastaste)
sa citim jak femme fatale