ahojte baby,vek ani meno nie su prave, chcem od vas len vediet, ci ste nieco podobne zazili.
som s priatelom nieco cez dva roky,poslednu dobu, mozno mesiac mam zvlastnu naladu, padla na mna unava depresia, rozmyslam ci to s priatelom ma este vyznam, ked
moja priatelka práve podla mna zaziva to iste.. nechce sa so mnou tak casto ako predtym stretavat, a radsej ide s kamaratmi von nez so mnou, a tiez ju podla jej slov trapia nejake depresie, a vycitky svedomia.. ake? to neviem, to mi nechce povedat :/
@3 hm blbe myslienky ako ze " ci ma este bavi " .. " ci sa s nim chcem este stretavat" .. " ci je pre mna dobry do buducnosti" ... " ci nie sme vo vela veciach rozdielni " ... asi tak .. viem ze to prve, ci ma este bavi vyznelo asi zle, lebo chlap, partner nie je hracka, ale je to prosto tak, viem, ze to asi prejde .. ale necitim sa dobre kvoli tomu
klinicka depresia, bytie s priatelom mi to zmiernovalo, ale v momente, ako som od neho odisla, som bola schopna pustit si depresivnu pesnicku a rozmyslat, ci mam zmysel.
My ženy sme až prííliš komplikované .... ..... a kamarátka napríklad tiež takéto niečo rieši (tiež sú spolu cez dva roky) .. ja som s tým mojim vyše 4 a tiež mávam myšlienky či to má ešte zmysel a či s ním chcem byť v budúcnosti a podobné sračkoidné veci ktoré vedia riešiť fakt iba baby ... proste sa to stáva neprikladaj tomu príliš veľký význam a netráp sa tým lebo ťa to pohltí a bude to len horšie ... proste ked ho máš rada tak ho jednoducho máš rada .....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ake blbe myslienky mas?
tak mu to vysvetli a keď je aspoň trochu múdry, tak to pochopí
klinicka depresia, bytie s priatelom mi to zmiernovalo, ale v momente, ako som od neho odisla, som bola schopna pustit si depresivnu pesnicku a rozmyslat, ci mam zmysel.
za to ty normalne uvazujes o vztahu, ci ma buducnost. a ked sa v nom necitis dobre, asi tam nieco veru dobre nebude.