Prosím vás, neviete niekto kde by som našla online francúzske slovíčka a ich preklad (angličtina, slovenčina, čeština? Niečo ako CAE v angličtine, pekne taký zoznam, kde by to išlo najlepšie podľa lekcií k učebnici (učebnicu mi netreba).
za pol roka (mozno aj menej, ale za 1 mesiac pochybujem) by sa dalo, ale to by si tomu musela venovat dost vela casu, nazbierat "slusnu" slovnu zasobu a pozhanat nejakeho native speakera
@333xander ale tak nejaký základ francúzštiny mám. Mala by som byť schopná viesť takú základnejšiu konverzáciu - vyjadriť priamo čo chcem a s pomocou rúk a nôh aj pochopiť čo ten druhý potrebuje. Myslím si, že prítomný, minulý a budúci čas by mi mali zatiaľ stačiť a tie zvládam, vety zostaviť nejako viem. Z gramatiky si pozriem ešte nejaké podmienkové vetičky a dúfam, že viac až tak sa nepoužíva . Len ten vocab mi dosť chýba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
slečnám ďakujem