Franinu sa nikdy nenaucis poriadne viem co hovorim.... V skole sme zacali pred dvoma rokmi jedna skupina franina druha skupina spanina....A ty co isli na spaninu vedia uz plynule rozpravat a vsetko a ma franinari nevieme poriadne povedal suvislu vetu.... Tak no ako chces ale odporucujem spaninu
španielčinou s adhovoríš v podstate v skoro celej južnej amerike...kdežto s franinou neviem... a španina je oveľa ľahšia viem čo hovorím druhá polka mojej triedy ju má a nie je den čo by nelutovali že si ju vybrali.....
Všetci tu píšu, že francuzstinu viac využiješ... nie som si celkom istá lebo v celé Španielsko Južná Amerika hovorí po španielsky a nejak by si sa dohovorila aj v Portugalsku. Až na to že všade tam sa dohovoríš aj anglicky, čo sa ti vo francúzku nestane. Takže asi francuzštinu.
španielčina jednoznačne ! keďže chodím na bilingválne gymko španielske a je to oveľa krajší jazyk, a viac ho využiješ určite a nie je to také ľahké, by ste sa čudovali ! iba keď sa to porovná tak hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Keby tak bola na výber na škole, na ktorú idem (ach)
a španielčina je super