Čo si predstavíte pod touto frázou? S kamoškou sme mali včera menšiu nezhodu, lebo každá to chápeme a používame inak Tak by ma zaujímalo ako to chápu ostatní. Napr. keď hovoríme o nejakom učiteľovi a pod.
čo ja viem.. asi také skĺbenie, keď niekto vyzerá sympaticky (má príjemné črty tváre, napohľad pohoďák) a zároveň sa sympaticky správa, môže byť vtipný, prirodzený, spontánny... také niečo asi, pre mňa.
ja považujem za sympatické správanie také, s ktorým sa do istej miery stotožňujem, ktoré by sa mi páčilo na sebe, keby som bola v jeho situácii, ktoré je naklonené mojim požiadavkam na človeka v danej situácii na danej pozícii a pokojne.
proste sympatický mi je ten, na koho mieste keby som v tej chvíli bola, tak som so sebou spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Sympatický=milý, kamarátsky...SYMPATICKÝ
no a samozrejme každému je sympatické niečo iné.
ja považujem za sympatické správanie také, s ktorým sa do istej miery stotožňujem, ktoré by sa mi páčilo na sebe, keby som bola v jeho situácii, ktoré je naklonené mojim požiadavkam na človeka v danej situácii na danej pozícii a pokojne.
proste sympatický mi je ten, na koho mieste keby som v tej chvíli bola, tak som so sebou spokojná