ahojte mam problem chcela by som si kupi fretku, ma niekto skusenosti s chovom? pripadne niake rady lebo som pocula ze to dost smrdi potrebujem vazne rady dakujem za cas
jedna spoluziacka ma fretku... a vraj to neskutocne skrabe a kuse ... musia ju mat zatvornu v kupelni lebo by vsetko porozbijala.. ... takze ja by som to este zvazil.. predsa len existuju aj kludnejsie zvierata
Áno fretka smrdí...je to tchor. Takisto má pachové žľazy a takisto ich vie aj použiť...
Je to geniálne zviera ja mám doma 4 tu máš o nich video na odradenie... » www.ceknito.sk/video/299955... ...treba mať na ne poriadne nervy a hlavne trpezlivosť. Fretka neni ako pes že si ju vycvičíš alebo ako mačka že celý deň prechrápe. Síce spí väčšinu dňa ale tých pár hodín čo je hore stojí za to... a keď ju nasereš tak ti poobsiera celú izbu
no hej smrdí,musíš tomu dávať vyoperovať také tie smradlavé žľazy či ako by som to nazvala a aj tak smrdí .. ale inak to je milé,niekedy sa s tým dá aj pohrať
@7 dať fretke vyoperovať pachové žľazy je trestné žiadny veterinár to nevykonáva
Bože milujem keď radí niekto kto o tom nič nevedia potom že prečo sa 80% ľudí fretiek zbavuje hneď jak sa dostanú do puberty...
@5 kastrácia fretky stojí okolo 200 eur môj samec ide na kastráciu za dva týždne ale nie preto aby nesmrdel ale preto že má problémy s mechúrom...
a vôbec to nevyrieši pach fretky pretože opakujem je to tchor...samec smrdí viac pretože si všetko značkuje a v ruji je skoro celý rok...ale nič to nemení na tom že keď ho vykastruješ pachové žľazy bude mať stále a tie musí sem-tam prečistiť...
Kks ze fretka nemam s tym dober skusenosti bol som u spoluziacky a je to dive jak svina dost bordleu to robi a kuse ..... Radsej by os ti doporucoval Vtáčkare ....to su najkrajsie zvieratka.
ty kks, ja som tiež chcela fretku... už som mala aj nalomených rodičov, nakoniec z toho zišlo. mama by zošedivela, keby videla to video
ale je to milené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je to geniálne zviera ja mám doma 4 tu máš o nich video na odradenie... » www.ceknito.sk/video/299955... ...treba mať na ne poriadne nervy a hlavne trpezlivosť. Fretka neni ako pes že si ju vycvičíš alebo ako mačka že celý deň prechrápe. Síce spí väčšinu dňa ale tých pár hodín čo je hore stojí za to... a keď ju nasereš tak ti poobsiera celú izbu
Bože milujem keď radí niekto kto o tom nič nevedia potom že prečo sa 80% ľudí fretiek zbavuje hneď jak sa dostanú do puberty...
a vôbec to nevyrieši pach fretky pretože opakujem je to tchor...samec smrdí viac pretože si všetko značkuje a v ruji je skoro celý rok...ale nič to nemení na tom že keď ho vykastruješ pachové žľazy bude mať stále a tie musí sem-tam prečistiť...
ale je to milené