no ja čo mám možnosť vedieť, tak kamoška vždy keď si našla niekoho akože ne friends with benefits, tak vždy po čase to buď na jednej, alebo na druhej strane prerástlo v niečo viac ako len friends a potom zbytočne mala ona alebo on zlomené srdce.....
a podľa mňa sa nedá s niekým spávať dlhšiu dobu a byť kamarátmi...resp dá sa, ale je to veľmi ťažké a určite by som sa nerada ocitla v takej situácii
je to podla mna sucast konzumneho stylu zivota - vyzobavanie hrozienok z kolaca.
idealne ziadna citova zaangazovanost, sex kedy sa mi to hodi s clovekom, ktoreho aspon ako-tak poznam a mozem mu verit.
nemusim znasat jeho nalady, riesit jeho problemy, zit s nim v jednom byte... a ked ma to prestane bavit, tak to bez problemov ukoncim. teda aspon to je moja predstava.
nesla by som do toho. pripada mi to povrchne a nezmyselne. ale nech si kazdy robi co chce.
je to biologická potreba ako každá iná, akurát že je tam vybraté len to najlepšie z oboch.. byť priatelia a mať sex a o nič viac sa akosi nestarať. trochu pohodlňé podľa mňa.
akurát ja mám skúsenosť, že aj napriek dohode, to jedna strana časom nedokáže a začne cítiť niečo viac. takže sa tam potom zničí aj friends aj benefits
Nemám z toho nejaký zlý pocit. Pokiaľ tým vedome tí dvaja ludia neubližujú tretiemu (napríklad že jeden z nich podvádza svojho partnera) tak neviem prečo by to malo byť zlé. Nech si každý robí čo chce.
Chceš? ale nie važne si nemyslím že to môže takto fungovať natrvalo... však o čom sú partnerské vzťahy?! keď nie o zdielaní spoločných radostí a starostí
najväčšia blbosť na akú som sa kedy nechala nahovoriť....nikdy viac v živote...hej, bolo to fajn, ale cítila som sa ako šlapka, a nakoniec, keď som si našla priatela, henten sa na mňa urazil a teraz sa mi nevie ani pozdraviť...a pritom to bol jeho nápad, že bez citov.....
No čo ja viem, pre ľudí, ako som ja, to je najvýhodnejšia pozícia. Občas lepšie ako vzťah. Nie si k nemu pripútaný, ak sa za niekým otočíš, nemusí žiarliť, prípadne mu môžeš vynadať, že nepatríš jemu, nemusí mu človek stále opakovať "ľúbim ťa", nemusíte byť v kontakte dvadsaťštyri hodín denne, je to predsa len o čosi výhodnejšie. Až niekedy je nevýhoda, keď sa ten druhý na vás namotá...
Nie ani by som do toho nešla,raz som mala blízko k tomu aby som to skúsila ale nie som na to povaha.Myslím že ak ma nejaký chalan tak priťahuje že by som s nim chcela spať a zároveň si s ním rozumiem ako kamarátka určite by som chcela aj niečo viac ako len sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale predstaviť si sama seba v tejto situácii neviem, asi by si z toho najskôr šiblo, alebo by som si ho začala privlastňovať.
a podľa mňa sa nedá s niekým spávať dlhšiu dobu a byť kamarátmi...resp dá sa, ale je to veľmi ťažké a určite by som sa nerada ocitla v takej situácii
idealne ziadna citova zaangazovanost, sex kedy sa mi to hodi s clovekom, ktoreho aspon ako-tak poznam a mozem mu verit.
nemusim znasat jeho nalady, riesit jeho problemy, zit s nim v jednom byte... a ked ma to prestane bavit, tak to bez problemov ukoncim. teda aspon to je moja predstava.
nesla by som do toho. pripada mi to povrchne a nezmyselne. ale nech si kazdy robi co chce.
akurát ja mám skúsenosť, že aj napriek dohode, to jedna strana časom nedokáže a začne cítiť niečo viac. takže sa tam potom zničí aj friends aj benefits
Ale moja skúsenosť je, že je to Súúúúper . Aj keď sem tam príde pocit viny.
deal with it.
-nedávajte si rande na FB
-nemajte priateľov s výhodami
-choďte medzi ľudí
a svet bude krajší lepši a hlavne zdravší
a @6
... s danou osobou sme si povedali o co sa jedna, obom nam to vyhovuje a funguje...