@puco90 v pohode viem len mi to prišlo vtipné prečítala som pekne článok a neviem č ja som dnes vymetená ale nejak som nepostrehla prečo by mal byť nacista.....
@majo16 Ozaj, ešte som v príspevku @7 nepobral jak si to s tým prášením myslel, lebo 17-metrový koberec som neprášil ani raz, nieto ešte nejak pravidelne.. Ak si to odvtedy neprehnal s narkotikami tak si hádam spomenieš čo si tým myslel
@waagbistritz69 to je taka kauza zevraj Sarkozy platil nejakej 17 ročnej slečne za sex ... (ľudovo povedané prášenie ) takže tak .. a ja neviem .. S.H.A.R.P. s ma nezobrali medzi seba tak nemam momentalne pristup k drogam (
@majo16 Mňa zobrali a aj tak k nim nemám prístup Síce ani nechcem ale pre teba je to očividne katastrofa keď sa nedá matroš zohnať, takže sa vžívam do tvojej situácie a tvárim sa že som smutný z toho :/
Jaj tak, ja že to ja som "kokot čo práši 17ky" A nevedel som čo by na tom u mňa malo byť kokotné, preto som sa pýtal jak si to myslel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V piatok večer si btw zaujímavejšiu činnosť nevieš nájsť ako sa pokúšať o flejmy? So mnou už ale nepočítaj, ja ti jebem na hlavu
Len ako fakt ako to chcu vyčistiť od toho čo sem už dotiahli
jasne ze ked pride host nech sa srapva podla nasich pravidiel ale islam na SK nechceme zeny si zmlatit nedame
..kvak..
@majo16 Ozaj, ešte som v príspevku @7 nepobral jak si to s tým prášením myslel, lebo 17-metrový koberec som neprášil ani raz, nieto ešte nejak pravidelne.. Ak si to odvtedy neprehnal s narkotikami tak si hádam spomenieš čo si tým myslel
Jaj tak, ja že to ja som "kokot čo práši 17ky" A nevedel som čo by na tom u mňa malo byť kokotné, preto som sa pýtal jak si to myslel