Vermut mi síce ide na jeden glg, ale to sa nedá celý pohár vypiť. Zatiaľ som tiež nepil žiadne dobré víno, alebo mi to proste vôbec nechutí. Slivovica, no ako chuťovka jeden glg hej, ale opíjam sa z toho ťažko. Ochutená vodka mi chutí len brusnica, ale je riziko úrazu, keď sa z nej chcem opiť. A tie rôzne lacné vína a vodky ochutené všelijakými postrekmi, dunihlavy, fuj, to sa nielen nedá piť, ale aj o to horší zážitok, keď sa druhý deň potom prebúdzam. Inak mi ide čistá vodka, hrušku tiež môžem, rum sa tiež dá. Raz som pil Whisky, no ale zmiešanú s dačím. Je tu jeden alkohol, ktorý som tiež skúšal, a chutil ako mydlová voda, naozaj, kamarát hovoril, že mu to strašne chutí, ale ja som sa šiel dogrcať a len som to nasilu skúšal, že hádam príde slina, ale radšej som ten večer ostal triezvy, som sa nemohol zbaviť tej pachuti.
Nepijem alkohol a keď mi ponúkli akýkoľvek alkohol ani jeden mi nechutil. Asi som divný, aspoň si nebudem srať zdravie. Ale veľmi mi chutí grapefruit radler nealkoholický. Mňam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a uz NIKDY nezjem hrusku z hruskovice. uz je tomu 5 rokov a stale ma pri tej predstave nadrapuje
@pinkhero to ako mozes povedat? vino je super vec
asi si len nikdy nemal DOBRE vino.
@23