@lorn
kvôli tomu že "ma zaujímajú buzeranti a prisťahovalci", alebo kvôli tým spomenutým "negrom" v piesni?
A nie je to pravda? - buzeranti prinášajú choroby a "spomenutí negri" prišli do našej zemi tiež, hovoria cudzími jazykmi, čo sú pre väčšinu iba nezmysli...
A Axl (spevák) len vyjadril svoje pocity, a zato mal ísť do väzenia? To je chujovina podľa mňa. Ja som tiež napísal pár básní, a vždy podľa toho čo ma trápi alebo tak...
Takže to je pre mňa najlepší text, hlavne -
"Emigranti a buzeranti
Mi nedávajú žiaden zmysel
Prídu do našej krajiny
A myslia si, že budú robiť to čo sa im páči
Akože začnú nejaký mini – Irán,
Alebo roznesú nejakú poj*banú chorobu
Rozprávajú toľkými zasratými spôsobmi,
Že je to pre mňa španielska dedina."
Zaujímavé že chlapík čo spieval o "faggotoch" rozširujúcich choroby, štyri roky po vydaní tej piesne spieval na spomienkovom koncerte jedného "faggota" čo zomrel na takú chorobu. :ehm:
Axl možno nebol zlý hudobník, ale mal prepnuté v bedni. Človek to dobrý nebol. Sláva a drogy mu stúpli do hlavy a takto to dopadlo. Texty piesní top. Piano časti piesní top. Ale ako bandleader zlyhal úplne. A preto sa celé GNR rozpadlo. V osobnom živote bol tiež dosť hajzel.
ach...ale v konečnom dôsledku je podľa môjho gusta asi aj tak najviac Breakdown...pamätám sa ako som z toho druhého sóla odstraňoval tie Axlove drísty...to boli časy!
@sagulo pobavilo ma spojenie ze buzeranti pridu do krajiny ako keby zili niekde na ostrove kde sa mnozia takze sa ti nepaci text iba si proti emigrantom a gayom
jo a k teme.. this i love ma super text a co sa týka pesnicky a hudby tak the garden
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
na to práve inak myslím
kvôli tomu že "ma zaujímajú buzeranti a prisťahovalci", alebo kvôli tým spomenutým "negrom" v piesni?
A nie je to pravda? - buzeranti prinášajú choroby a "spomenutí negri" prišli do našej zemi tiež, hovoria cudzími jazykmi, čo sú pre väčšinu iba nezmysli...
A Axl (spevák) len vyjadril svoje pocity, a zato mal ísť do väzenia? To je chujovina podľa mňa. Ja som tiež napísal pár básní, a vždy podľa toho čo ma trápi alebo tak...
Takže to je pre mňa najlepší text, hlavne -
"Emigranti a buzeranti
Mi nedávajú žiaden zmysel
Prídu do našej krajiny
A myslia si, že budú robiť to čo sa im páči
Akože začnú nejaký mini – Irán,
Alebo roznesú nejakú poj*banú chorobu
Rozprávajú toľkými zasratými spôsobmi,
Že je to pre mňa španielska dedina."
@11 one in a million
Pre mňa bude stále One in a Milion NAJ
ale to len text, inak asi Welcome to the Jungle (hudba)
money...
Axl možno nebol zlý hudobník, ale mal prepnuté v bedni. Človek to dobrý nebol. Sláva a drogy mu stúpli do hlavy a takto to dopadlo. Texty piesní top. Piano časti piesní top. Ale ako bandleader zlyhal úplne. A preto sa celé GNR rozpadlo. V osobnom živote bol tiež dosť hajzel.
a buzeranti, ako malý bol zneužívaný...
and you're a very sexy girl, that's very hard to please, you can taste the bright light, but you won't get there for free
since i don't have youuu-u-uuuu-u
nothing lasts forever and we both know hearts can change, and it's hard to hold a candle in a cold november rain
tot su moje najoblubenejsie pasaze :3 este by som dodala knockin' on heaven's door, ale to by ste ma sprdli, ze je to od boba dylana
či bob či dylan, Guns to má lepšie
viem že tažko vybrať
aj ja
jo a k teme.. this i love ma super text a co sa týka pesnicky a hudby tak the garden
text sam o sebe je top , nielen ta jedna časť
estranged má podľa mňa naj klip
@hetfield nevedela som... diky a od koho to povodne je?