veď majú slobodnú vôlu sa rozhodnúť s kým sa budú stretávať,nie sú na nikoho naviazanie ako jojo, a možno sú to slušní rómovia a nerobia zle....dúfam,že len nežiarliš
@deravevreco ne radsej maju poslusne zit jak bieli ne ? ... vystudovat, popripade sa na vyske zadlzit, upisat za banke na pol zivota zeby si mohli kupit posrany 2-3 izbak ... potom bedacit na dochodku a zomriet ne ? ... hlavne ze nebudu paraziti .... sa zobud ... a ti hovorim davaj si bacha na usta ... v tvojom vlastnom zaujme
@flagrantine jasné ... cigan ked zomiera povie si ... ej behal som po lukach, kradol som, bil som sa, tancoval pri ohni, pil čučo a miloval pekne ciganky, abo aj biele ženy .... proste zil som
... biely povie, zabijal som cas na skole, potom som drel jak keket v robote a ani som si poriadne neuzil, dochodok som stravil za tv (lebo za slovenske dochodky si toho vela nedovolis) ......
@rothschild podla mňa je to príliš relatívne pretože tú časť ktorú tu vidím a zažívam to takmer každý deň, tak tá sa správa ako čistokrvná zver, proste žijú podľa pudov...a soráč nevidela som ešte psa ktorý by ukradol peňaženku tak beriem to označenie späť
@flagrantine ale ved spravat sa podla pudov je najprirodzenejsia vec na svete .... ty nemas rada ked sa dobre najes, dobre si zasexujes, zabavis sa atd ?.... robime presne to iste .... len si to dokazeme zneprijemnovat roznymi somarinami ..... ale tak, hej dakto musi aj peniaze vyrabat ... asi sme hlupsi jak cigani, ze sme sa na to dali my
@flagrantine keby to bola jedina vec co ma v tomto state sere ... tak by som bol asi stastny jak blcha ..... aspon si ziju po svojom a nebavia zo seba kokotov tohto systemu jak to robime my ...
zahrabte sa s týmito názormi niekam hlboko, hlboko a ešte hlbšie!!! najmä s takými názormi ako sú napr @12 !
nechápem dokedy, ešte dokedy sa budú ľudia rozdeľovať na milión táborov podľa farby pleti?! Prečo hádžeme všetkých do jedného vreca?? Bože!! Poznám toľko cigáňov/rómov, ktorí sú úplne úžasní ľudia!! Zastala by som ich vždy, keby by bolo treba! Sú normálni, normálne pracujú, majú normálne manželky, manželov, majú normálne deti, slušne vychované, čisté, slušne poobliekané, niektorí bieli im nesiahajú ani po päty!!! Je mi z toho zle.. !! Fuj....
Je mi na grc z ludomilnych reci a podobnych picovin. Milovnici Cigosov, bezte byvat do osad, alebo rozjebanych bytoviek. Alebo zostante pri predaji poladnic unicef. Koniec, dohovoril som. Cigosom sa verit NEDA.
@rothschild aha, takže máme všetci šukať jak králiky, mať 12 detí, poberať dávky a nepracovať ? kradnúť, srať si na chodbu, hádzať odpadky von oknom, zabíjať všetkých naokolo a podpaľovať národné pamiatky ?
@30 a prečo by škola mala byť utrpenie ? mňa stredná skutočne bavila, mám rád čo som študoval a pokračujem v tom s radosťou... a práca nie je zlá, som rád keď môžem pracovať, aj keby som mal dreť jak kôn...
@rothschild tak ešte raz. Škola ma BAVÍ, študovať CHCEM a CHCEM chodiť do práce. To zo mňa robí ovcu ? A otroka ? Pretože ja to robiť chcem ? Pretože ma to baví ? Takže sa mám prispôsobiť tomu čo hovoríš ty ? A čo to zo mňa urobí ? Nebudem náhodou potom tá tvoja ovca ?
@smajdalf a co z teba urobi ten nas typicky zivot ? ked nemas rodicov co su plnky tak sa zadlzis uz na vysokej (abo druha moznost ... pocas studia nebudes po nociach spat - ale makat dakde na brigade, zeby si si to mohol financovat) ... dajme tomu ze dokoncis skolu ... zamestnas sa ... nechces byvat na veky u rodicov - tak si chces kupit byt ... pokial nemas rodicov plnky - co ti 3/4 bytu zaplatia ... tak si zober uver a na 30 rokov sa upis banke .... tretinu vyplaty (v tom lepsom pripade) daj na splatku uveru .... dalsiu tretinu na najom a rozne poplatky ... a z tretiny vyzi do dalsej vyplaty ... to je furt v tom lepsom pripade .... prejde urcity cas .... mas 55 rokov - blizi sa posledna splatka tvojho uveru v banke ... tesis sa ze si cely zivot robil jak kkt a jedine co si dosiahol je ze si si splatil 2-3 izbovy byt ... a mozno kupil nejake starsie auto (aj to v tom lepsom pripade) .... a uz tu mame dochodok .... dostanes 300 € ... povyplacas vsetko co treba vyplatit a neostane ti ani 100 € ..... realita bracho, realita bezneho cloveka (za predpokladu, ze za tebou nestoji mamka s ockom, alebo babka s dedkom, popripade iny rodinny prislusnik, ktori za teba vsetko prefinancuje .... lebo poznam aj par takych premudrencov, ktorí len filozofuju ale o realite vedia prd)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
sú tu porušované pravidla tohto portálu.......
filip
@rothschild uhm tak potom kradnutie a robenie zle to je len dobrodružstvo ne ?
... biely povie, zabijal som cas na skole, potom som drel jak keket v robote a ani som si poriadne neuzil, dochodok som stravil za tv (lebo za slovenske dochodky si toho vela nedovolis) ......
cize, kto je na tom lepsie ?
nechápem dokedy, ešte dokedy sa budú ľudia rozdeľovať na milión táborov podľa farby pleti?! Prečo hádžeme všetkých do jedného vreca?? Bože!! Poznám toľko cigáňov/rómov, ktorí sú úplne úžasní ľudia!! Zastala by som ich vždy, keby by bolo treba! Sú normálni, normálne pracujú, majú normálne manželky, manželov, majú normálne deti, slušne vychované, čisté, slušne poobliekané, niektorí bieli im nesiahajú ani po päty!!! Je mi z toho zle.. !! Fuj....
a to kde sa takto žije ako píšeš?.
čo poznám romskych spoluobčanov, zasvetili svoj život a konanie Bohu....
podľa toho sa aj správaju.....
filip