UTFG a dozviete sa viac.. pochopitelne by vam mohlo aj bez toho dojst, ze su to len dalsie pluginy na uspesny rozvoj a skulturnenie www 2.0 do ineho zvrateneho smeru
Gagamo bude vlastne ako birdz do mobilu, len v java verzii...dufam ze som to spravne pochopil... no a Wello ma nieco spolocne s twitterom, tak kto je tu investigativny tak sa moze posparat po internete a najde detaily...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ak si myslíš, že si tak šikovný aby si vymyslal geniale napady napíš tsku, som vázne zvedavy čo si ty predstavuješ na teen webovej komunite.
Neviem či by si sa mal bližšie vyjadrovať k týmto novým veciam, ked ani sám nevieš o čo sa jedná.
a wello - wellness, niečo o zdravom životnom štýle alebo takéto dačo, neviem
je to omnoho rafinovanejšie
@himynameismarek no moj ciel nie je ist do zvrateneho smeru
tak laicky vam to poviem...
Gagamo bude vlastne ako birdz do mobilu, len v java verzii...dufam ze som to spravne pochopil... no a Wello ma nieco spolocne s twitterom, tak kto je tu investigativny tak sa moze posparat po internete a najde detaily...