Začínam @sianagirl245 je zlatá, múdra, šikovná, manuálne zručná, má orientačný zmysel v teréne a má väčšie srdce ako ja
pokračuje @notme lebo sa sťažoval, že ho v týchto anketách nikto neoznačuje a môže napísať o wistingherovi, kedže ho má zo všetkých najradšej
@d židži420 sa snaží si dať život dokopy, je dobre dievča ak ju spoznas. Je snaživá a ma môj obdiv, zato čo teraz robí.
A podporujem ju v tom aby sa dala dokopy a vyriešila svoje problémy, pretože nie je fetka ako pre väčšinu ľudí ale robí o sebou niečo. @primitiv je menší hajzlik ako ja a veľmi ho hnevá že nieje v lige hajzlozrivych. (veď ty vieš Primo o com...)
@4 ale nemam tolko penazi ani tolko kontaktov ako ty a neviem po madarsky :/ ..vlastne ani dominantna nie som a diler tiez nie aj ked to sa ucim uz od teba
@nespiacakraska Dá sa s ňou v pohode písať a je to jedna z mála osôb, ktorá toleruje moje nevhodné vtipy a hroznú povahu. A myslí si, že je väčší hajzel ako som ja. Pritom keby čo i len tušila o rozsahu môjho "hajzelstva", spáli internety, zmení si identitu a odsťahuje sa do nejakej vzdialenej nezaľudnenej oblasti, aby sa šanca, že na mňa narazí niekde virtuálne alebo v realite, zrazila na minimum.
A označujem @warble lebo tá práca rakúskych pôrodincov z nej kričí na sto honov.
Ludia sa tu smeju a zabavaju. Obcas vynadaju do debilov a kktov a psychopatov, ale je to asi ako na pokeci. Tam mi hovorili, aby som si uz dal svoje lieky na hlavu a podobne, ale stalo to za to. Ale ludia su tu mili. No dobre, tak seriem na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pokračuje @notme lebo sa sťažoval, že ho v týchto anketách nikto neoznačuje a môže napísať o wistingherovi, kedže ho má zo všetkých najradšej
A podporujem ju v tom aby sa dala dokopy a vyriešila svoje problémy, pretože nie je fetka ako pre väčšinu ľudí ale robí o sebou niečo.
@primitiv je menší hajzlik ako ja a veľmi ho hnevá že nieje v lige hajzlozrivych. (veď ty vieš Primo o com...)
@lukaso121 ok a este oznac niekoho
Dalej este jeden clovek ma napada
@Dollish super ..krasna a dobra baba ..napomocna
A označujem @warble lebo tá práca rakúskych pôrodincov z nej kričí na sto honov.