Na multiplayer som noob, najviac ma bavila stara Dota Allstars cez Warcraft 3. Zo singleplayer veci urcite nejake rpg-cka, asi Planescape: Torment za neuveritelne genialny pribeh a atmosku
Inak z gameboya by som vahal medzi pokemonmi, golden sun a final fantasy tactics ^^
clive barker's jericho .. uzasny pribeh, meniace sa prostredie a mohla som si prepinat medzi postavami, cize nebolo to jednotvarne ... odporucam ( i ked som miestami bola zosrata jak nikdy )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
mafia
cs
(teda samozrejme, veci ako poké black alebo Y sú super, aj OFF bolo geniálne a o Age of Empires 2 ani nehovoriac, ale Solitere je solitare)
a fuj anglickému slovu miesto slovenského v nadpise!
Na multiplayer som noob, najviac ma bavila stara Dota Allstars cez Warcraft 3. Zo singleplayer veci urcite nejake rpg-cka, asi Planescape: Torment za neuveritelne genialny pribeh a atmosku
Inak z gameboya by som vahal medzi pokemonmi, golden sun a final fantasy tactics ^^
Multiplayer: COD4
a z toho čo hrám ja mám najradšej MOH- allied assault
No ak by som mal vybrať, bol by to Warcraft 3.
Prípadne Icewind Dale.
Prípadne Wizardry 8.
:3